Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Ako ukázali povolebné štandartné hádky našich "štandartných" strán, tak sa nič nezmení.
A kto si myslí, že áno je hlupák.
Chybou je to akým spôsobom sa tieto "štandartné" strany snažia získať voličov. Nemajú čo ponúknuť, pretože o všetkom dôležitom z hľadiska ekonomiky a politiky sa rozhoduje v Nemecku a USA. Ale nejako ich predsa musia získať, takže začnú útočiť a najlepšie na všetkých. Vzájomné útoky a osočovanie nemajú konca. Vedú negatívnu kampaň. Ľudia im už potom neveria, že dokážu riešiť skutočné problémy, keď sa iba hádajú.
Ďalej je smiešne a iba to pridáva olej do ohňa, keď niekde nejaký Cigáni niekoho lúpežne prepadnú, dobodajú alebo zabijú a nikto o tom nemôže informovať, že to boli Cigáni, pretože by to bola diskriminácia Cigáňov. Takisto policajti nemôžu viesť evidenciu koľko percent zo spáchaných trestných činov majú na konte Cigáni.
Takto postupne sa čoraz viac rozširuje to známe spojenie, že Cigáni sú chránený zákonom ako medvede
Ak si niekto myslí, že Kotleba je extrémny radikál, tak sa veľmi mýli. Skutočný radikáli sa ešte len objavia v budúcnosti. Potom bude Kotleba vypadať ako demokrat a dobrák od kosti.
http://domov.sme.sk/c/20112433/branik-k ... ref=njctse
A kto si myslí, že áno je hlupák.
Chybou je to akým spôsobom sa tieto "štandartné" strany snažia získať voličov. Nemajú čo ponúknuť, pretože o všetkom dôležitom z hľadiska ekonomiky a politiky sa rozhoduje v Nemecku a USA. Ale nejako ich predsa musia získať, takže začnú útočiť a najlepšie na všetkých. Vzájomné útoky a osočovanie nemajú konca. Vedú negatívnu kampaň. Ľudia im už potom neveria, že dokážu riešiť skutočné problémy, keď sa iba hádajú.
Ďalej je smiešne a iba to pridáva olej do ohňa, keď niekde nejaký Cigáni niekoho lúpežne prepadnú, dobodajú alebo zabijú a nikto o tom nemôže informovať, že to boli Cigáni, pretože by to bola diskriminácia Cigáňov. Takisto policajti nemôžu viesť evidenciu koľko percent zo spáchaných trestných činov majú na konte Cigáni.
Takto postupne sa čoraz viac rozširuje to známe spojenie, že Cigáni sú chránený zákonom ako medvede
Ak si niekto myslí, že Kotleba je extrémny radikál, tak sa veľmi mýli. Skutočný radikáli sa ešte len objavia v budúcnosti. Potom bude Kotleba vypadať ako demokrat a dobrák od kosti.
http://domov.sme.sk/c/20112433/branik-k ... ref=njctse
Tu si pozrite emotívny prejav zo včerajšej demonštrácie do účastníčky SNP. Ta naozaj nechápala, ako sa to mohlo stať. Od 57. minúty.
ved právehughito napísal:Samozrejme, reálne to bolo len na efekt, nič sa tým nezmení
Či by nebolo vhodnejšie venovať čas a energiu do niečoho, čo kotlebovolicom vysvetlí, kde spravili chybu
pre zaciatok by som odporucal venovat sa miestnym userom Hegy a NHISPVM, su najviac na rane
Inak Aryan Angela som tu od volieb nevidel. Myslite, ze ho zvolili za poslanca?
Alebo to bol jeden z tych dvoch od pohladu sympatickych chlapcov, ktori sprevadzali Kotlebu do diskusie? 
Ešte jeden článok na pripomenutie toho, v akom prostredí sa Kotleba cíti dobre. Smutné je, že ľuďom to proste nevadí.
http://blackblog.sk/kotleba-medzi-svojimi/
http://blackblog.sk/kotleba-medzi-svojimi/
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Magát sa zasa vyfarbil a blúznil čosi o demokracii židov a sionistov. Takých ľudí by mali brať do kazajok a už nikdy by nemali šíriť svoje myšlienky na verejnosti.
Miesto blúznenia o Chazaroch si mal naštudovať podmienky ohľadom prednostných miest. Potom by si možno u Vodcu vydupal lepšie miesto na kandidátke ako 88 (hold, ale 88 je 88, pocta získať také lukratívne miesto
).
kde kde? Aj my sa chceme zasmiatseth82 napísal:Magát sa zasa vyfarbil a blúznil čosi o demokracii židov a sionistov. Takých ľudí by mali brať do kazajok a už nikdy by nemali šíriť svoje myšlienky na verejnosti.
Tu.
Kód: Vybrať všetko
Volebný výsledok strany Kotleba- ĽSNS môžme považovať za náš obrovský spoločný úspech. Ďakujem v mene celej Akčnej skupiny VZDOR Slovensko za podporu. Som rád, že spoločne s vami začíname postupne vyháňať zlodejov z parlamentu, verím, že koniec farizejov z KDH bol len začiatok. Aj keď som sa do parlamentu zatiaľ nedostal, pretože mi chýbalo pár sto hlasov, aby som dosiahol 3% z celkových prednostných hlasov, všetci môžeme byť spokojní. Napriek špinavej mediálnej propagande vedenej proti mojej osobe som so ziskom viac ako 5000 hlasov skončil zo všetkých kandidátov strany na skvelom 9. mieste. To je s ohľadom na špinavú mediálnu propagandu veľký úspech. Žiaľ zákon je nadstavený tak, aby si štandardné strany ako SMER dosadili na popredné miesta na kandidátkach svojich ľudí, ktorých by za normálnych okolnosti nikto nevolil a nedostali sa do parlamentu a kto nedosiahne 3% ma smolu a predbehne ho človek i s jedným hlasom, ktorý však bol na kandidátke vyššie. Demokracia židov a sionistov v praxi.Ďakujem i Marianovi Kotlebovi za možnosť kandidovať na jeho kandidátke a taktiež Andrejovi Medveckému. Náš boj pokračuje, ideme ďalej.
S pozdravom Marián MagátRe: Strana ĽSNS
Si myslel, ze za 88. miesto na kandidatke su nejake bonusove body? Mozno ho len fúdce presvedcil, ze to on kandidatku LSNS nezostavoval, to ti zli zlodeji a farizeji zo SMERu zostavovali kandidatku LSNS. 
neviem ci to tu bolo uz: http://www.hrebenar.eu/2013/11/vitez-vo ... vani-romu/
stare, ale vhodne
stare, ale vhodne
Tri krat hura nasmu novemu poslancovi. Toto je uroven 200,000 Slovakov.
- Prílohy
-
- kotleba11.png (29.48 KiB) 1641 zobrazení
-
Dante Flyshit
Medium Expert
Tie invektíva sú dosť tvrdé, ale v zásade si myslím že by to našej krajine viac prospelo než uškodilo. Spoločenský osoh drvivej väčšiny Cigánov z osád je úplne minimálny, ba naopak. Za niekoľko sto rokov sa stále nedokázali prispôsobiť civilizovanému svetu. Oni sú kočovným národom ktorý došiel na naše územie, oni sa teda buď prispôsobia alebo budú znášať následky. O týchto statusoch som nevedel a keby som vedel, v mojom rozhodnutí voliť Kotlebu ma skôr podporia než odradia.
ked si myslis, ze je vhodne chvalit sa tym...
Podla tvojich nazorov a prispevkom sa mi zda, ze ty osobne sa tiez akosi nevies prisposobit tomu civilizovanemu svetu, 21. storociu a uviazol si myslenim niekde okolo roku 1939. Hlavu mas uz dostatocne vyplachnutu istou ideologiou, ked na predstrete fakty a skutocnosti len opakujes, ze to tvoj postoj nemeni alebo iba posilnuje... Myslis si, ze ludia tvojho typu, zmyslania a s nulovou sebareflexiu su pre nasu spolocnost vacsim prinosom ako cigani v osadach?Dante Flyshit napísal:Tie invektíva sú dosť tvrdé, ale v zásade si myslím že by to našej krajine viac prospelo než uškodilo. Spoločenský osoh drvivej väčšiny Cigánov z osád je úplne minimálny, ba naopak. Za niekoľko sto rokov sa stále nedokázali prispôsobiť civilizovanému svetu. Oni sú kočovným národom ktorý došiel na naše územie, oni sa teda buď prispôsobia alebo budú znášať následky. O týchto statusoch som nevedel a keby som vedel, v mojom rozhodnutí voliť Kotlebu ma skôr podporia než odradia.
moze mi niekto odpovedat, ze preco sa boji Kotlebu / jeho pritomnosti v parlamente ? realny dovod ?
(ja som ho nevolil) len mam taky pocit ze ta prehnana reakcia na neho je nepriemerana...
napise tu niekto ze sa ho boji preto napr. strati robotu? alebo ze budeme otvarat koncetracne tabory ? alebo preco?
- ja to akosi nechapem, teraz akoze je vo vlade, a co? (napise niekto coho sa obava ze nastane?)
(ja som ho nevolil) len mam taky pocit ze ta prehnana reakcia na neho je nepriemerana...
napise tu niekto ze sa ho boji preto napr. strati robotu? alebo ze budeme otvarat koncetracne tabory ? alebo preco?
- ja to akosi nechapem, teraz akoze je vo vlade, a co? (napise niekto coho sa obava ze nastane?)
Že ak bude dostatočne silný, pokúsi sa demontáž demokratického systému v SR a príde aj na potláčanie práv.
Ja sa bojim toho, ze sa na Slovensku naslo 200 000 zufalcov, ktori boli schopni uverit tomu, ze jedine Kotleba dokaze vyriesit nase problemy. Ako sa dostavali k moci diktatori? Ako sa dostal k moci Hitler? Musel dosiahnut to, aby bezni Nemci uverili, ze jedine on ich spasi...Forsaken napísal:moze mi niekto odpovedat, ze preco sa boji Kotlebu / jeho pritomnosti v parlamente ? realny dovod ?
vo vlade este nie je.
ale on a dalsi jeho poslanci sa dostanu do kontrolnych vyborov tajnych sluzieb a budu mat pristup ku citlivym udajom. a podla toho z akeho pozadie vzisli je riziko, ze ich mozu zneuzit.
dalej sa bojim, ze sa mozu opakovat balkanske scenare - zakony na potlacenie ludskych prav, milicie a bandy vykonavajuce "spravodlivost" (nie do 2020, ale neskor). keby mi potom boli Romovia alebo Madari lahostajni, tak odpoved sveta mi nie je
ale on a dalsi jeho poslanci sa dostanu do kontrolnych vyborov tajnych sluzieb a budu mat pristup ku citlivym udajom. a podla toho z akeho pozadie vzisli je riziko, ze ich mozu zneuzit.
dalej sa bojim, ze sa mozu opakovat balkanske scenare - zakony na potlacenie ludskych prav, milicie a bandy vykonavajuce "spravodlivost" (nie do 2020, ale neskor). keby mi potom boli Romovia alebo Madari lahostajni, tak odpoved sveta mi nie je
Mam strach z toho, kolko ludi mu je ochotnych slepo verit bez akehokolvek uvazovania, kritiky, bez hladania pricin danych problemov, bez toho aby ponukal nejake konkretne riesenia zalozene na racionalnom uvazovani a nie na nizkych emociach. Mam strach z toho, ze miesto riesenia skutocnych problemov sa coraz viac ludi bude sustredit na boj s vonkajsimi a potom aj vnutornymi nepriatelmi (ak nikto taki nebude, tak si tych nepriatelov vytvoria). Mam strach z toho, ze ked bude podpora Kotlebu rast, tak zacne infiltrovat sudy, policiu a armadu. Potom je to uz len krok od toho, aby jeho ludia zacali beztrestne nicit majetky odporcov, mlatit alebo rovno zabijat kritikov a nepohodlnych ludi. Mam strach z toho, ze nam Kotlebovi ludia zacnu diktovat to, ako mame mysliet a ako sa mame spravat a ak s tym nebudeme suhlasit, tak pride trest. Mam strach, ze pride den, kedy nebude mozne nahlas povedat, ze Kotleba je fasista, inak si po vas pridu aj uprostred bieleho dna. Mam strach, ze prijdeme aj o to malo prav a slobod, ktore mame dnes.
Totalita neprichadza zo dna na den...pomaly sa vplizi do systemu az je jedneho dna neskoro...
Totalita neprichadza zo dna na den...pomaly sa vplizi do systemu az je jedneho dna neskoro...