Black Desert

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
EmTeK
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Black Desert

Príspevok od používateľa EmTeK »

ahojte nevšimol som si ešte tému o Black Desert takže zakladám.

Black Desert je čerstvo novo otvorená (pre europe a US) MMORPG hra, spustená od 3.3.2016
Stránka: https://www.blackdesertonline.com
Hra má zatiaľ 6 classov: Warrior, Ranger, Sorceress, Valkyrie, Wizard/Witch
Jedno malé mínus hneď zo začiatku pri postave si nie je možné vybrať pohlavie postavy ale je to predurčené podľa classu.
Hra poteší pri vytváraní postav veľkou možnosťou úpravy vzhľadu postavy.
Hra je založená viac na questoch ako na Hard Grinding.

moje pocity z hry zatiaľ sú veľmi pozitívne akurát na začiatku hry je trošku zmätok s vela questami, tutorialmi a stále vás otravuje black spirit (postava/duch ktorá vás sprevádza počas celej hry)

hra je na štýl WoW-ka čo som zatial počul nakoľko som WoW nehral neviem potvrdiť ale je to dosť podobné AION-u, grafika je skvelá a nejak extra nezaťažuje na decentnom PC.
žiadny fast travel v hre nie je, je možnosť jazdenia na Koňovi, Oslovi a možno Ťave? (nemám overené, niekde som to čítal možno až v nejakom update).

základna cena hry je 30€

//ak hráte napíšte na akom servery a pripadne postavu a ako ste spokojný s hrou :)
//ja hrám server Croxus, postavu Sorceress lvl 30 /meno Rayvy a family name SkipIntro - kludne si ma pridajte
Forsaken
King
King

Re: Black Desert

Príspevok od používateľa Forsaken »

hovorim iba z videi co su na nete, pride mi to ako poskladana hra z viacerych, co sme uz videli, nic moc inovativne, nic take co by ma zaujalo ze si to idem zahrat, alebo aspon vyskusat.

zvuk - napr. video warriora, je otrasny - mozno ze to skresluje video, ale pocuvat toto hodinu tak ma vystrie.
- animacia - sorceress, plast tiez bieda...inak to vyzera zaujimavo hlavne co sa tyka krajinky.

najviac co ma hneva je 30e... mal tam byt 7dnovi trial...alebo aspon 3dnovi.

mozno ked sa tu najde par viac nazorov tak vyskusam.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Tiez hodnotim len z videi. Pripada mi to ako elder scroll online ale s takym japonskym nadychom. Sa tam len ohana stym mecom a same combo a splashe. Moc ma to teda neoslovilo a 30 eur uz vobec nie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tiez som videl par videi, zaujalo ma ze sa da hrat aj inak ako len mlatit vsetko okolo seba... typek tam chodil s vozom a obchodoval, ziskaval nejake budovy, kde potom vyrabal veci...
hrat to asi nebudem, na onlajnovky uz nie je moc casu, takze ak mam za nieco platit, tak radsej za wow (hlavne z dovodu ze som tam uz velke mnozstvo casu investoval), ak zadarmo tak v poslednom case trochu hravam wildstar.
EmTeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa EmTeK »

ako to tak dalej hram tak to nevyzera len na take "rekreacne" hranie ako som planoval, som zvyknuty z lineage-u ze roli pre vyrabanie zbrani alebo vylepsovanie boli rozdelene v guilde ale tu to vyzerat tak ze kazdy pracuje za seba nakolko sa neda tradovat medzi hracmi ale vsetko ide cez marketplace. cize si treba aj vytazit material a potom ho spracovat, craftovat, mutovat atd. :(
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Mam par guest passov na 7 dni, nema niekto zaujem? ;)
Napísať odpoveď