The division
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: The division
V tom mas asi pravdu, ale ja som nehral betu, takze neviem porovnavat zatial.
Koľko mala ta Beta GB? Od 19. by mala byť otvorená beta a chcel by som to skúsiť keďže o tej hre uvažujem. Ale s mojím netom ktorý sťahuje rýchlosťou maximálne 250kbps (a to nikto nesmie byť doma pripojený a nesmú byť ani slnečné erupcie aby to ozaj šlo tak "rýchlo"), si nemôžem dovoliť len tak hocičo sťahovať
Pripadne pôjde to rozbehať na Asuse X550L (i5 4200U, 840m, 8gb ram)?
Pripadne pôjde to rozbehať na Asuse X550L (i5 4200U, 840m, 8gb ram)?
-
Bad.boy
Medium Professional
Ta ista konfiguracia len 4gb ram... ak som nechcel mat brutalne doskakovanie objektov a aby nevyzerali ako spred 15 rokov (biela dodavka doslova skatula s kolesami 10m predomnou) bolo treba nastavit detaily vykreslovania a objektov na high...fps tym padon okolo 22...niekedy 16...nehratelne na 768p..inak beta mala okolo 21gb
Ja neviem ako to bolo v uzatvorenej bete, no mne to teraz šľape jak má. Áno, niekedy FPS padne na 30-35 ale na Ultra nastavení. V uzatvorených miestnostiach aj 55-60 a v úžasnej grafike. Mesto je krásne. Podzemie som ešte moc neskúšal, no dúfam, že tam bude čo najviac chodieb a vecí na preskúmanie. Hneď druhá misia Madison Square Garden, s otvorenou papuľou som kukal že aké je to dobré
Zatiaľ som nenašiel druhý vchod ale určite ho budem hľadať.
R9 280X 3 GB
AMD FX-8350
16 GB RAM
R9 280X 3 GB
AMD FX-8350
16 GB RAM
-
Sarger
Guru wannabe
Je to zaujímavé.. ale čo je vlastne zmyslom hry? lol 
Ja som to na rýchlo skúšal na LOW (i5-4200u, 840m, 8GB ram) a od oka môžem povedať, že to ide plynulo. Zajtra to o skúšam viac a uvidím či zakúpim.
-
Sarger
Guru wannabe
Tiež som chcel vypísať špecifikácie a potom si spomenul, že máme tie isté nb lukas.. až na to, že ja tam mám 6GB ram.
Tak som skusil par hodin. Celkom pekne to vyzera, mapa ma atmosferu a pekne detaily. Beta cast nie je az taka velka ako sa zda. Dark Zone som moc nepochopil. Tam ide len o to strielat NPC? Nejak v tom nevidim rozdiel oproti zvysku hry, len ze tam je viac ludi. Misie som hral len nejake 2. Ale kto vie, ci by ma to bavilo dlhsie ako par hodin.
Skúšal som to na medium a fps pod 25 nešli. Nieje to žiadne terno, no určite tam nemám žiadne dodavky vyzerajúce ako biele škatule ako tu spomínal Bad.Boy.
Neviete mi povedať, ak by som si hru zakúpil, a nechám si tuto Betu čo mala tuším 26GB, tak budem musieť opäť ťahať plnú hru, alebo sa to nejak s touto betou zlúči, a doťahám len zbytok?
Neviete mi povedať, ak by som si hru zakúpil, a nechám si tuto Betu čo mala tuším 26GB, tak budem musieť opäť ťahať plnú hru, alebo sa to nejak s touto betou zlúči, a doťahám len zbytok?
-
Grond
Medium Professional
pochybujem, plna verzia bude mat ineho klienta urcite ...
tiez som to skusal s kamaratom, rozbehal som to na medium/low detailoch FX6300, GTX 660ti, ked prisli sceny kde to zacalo trosku horiet a buchat tak mi to riadne klesalo pod 15 fps.
Hra ma klasicke ubisoftacke prvky, cize po dlhsej dobe ta repentivnost cloveku zacne prekazat a prestane ho to bavit ... urcite by som za to nedal 60 eur ako to ponuka steam - je to fakt malo muziky za vela penazi + katastrofalna optimalizacia
tiez som to skusal s kamaratom, rozbehal som to na medium/low detailoch FX6300, GTX 660ti, ked prisli sceny kde to zacalo trosku horiet a buchat tak mi to riadne klesalo pod 15 fps.
Hra ma klasicke ubisoftacke prvky, cize po dlhsej dobe ta repentivnost cloveku zacne prekazat a prestane ho to bavit ... urcite by som za to nedal 60 eur ako to ponuka steam - je to fakt malo muziky za vela penazi + katastrofalna optimalizacia
Aha, no škoda. S mojim netom to ťahať je katastrofa [FACE WITH TEARS OF JOY]
Tak na xgames.sk to majú tuším za 40€. Tak uvidíme aké budú reakcie po vydaní.
Tak na xgames.sk to majú tuším za 40€. Tak uvidíme aké budú reakcie po vydaní.
Zajtra zahajujem The Division na PS4 nepridá sa niekto

-
cORP.
Addict
ja hram od vcera na xone, ak niekto ma tak mozme zahrat, budem rad 
-
p4ra
Redeemer
Dnes sa k tomu dostanem konecne. Uz mam stiahnute 2 dni. Trosku sa porozhliadnem, potom sa rad pridam do nejakej crew. 
Kolega ma na to začal motať hmmm 
ja sa tiez rozhodujem ci kupit alebo nie hra ma laka, ale neviem ci ma ozaj bude dlhsie bavit a ci mi to pobezi dobre. najlacnejsie som to nasiel za cca 40 eur, asi este pockam kym to zlacnie.
-
p4ra
Redeemer
Tak ja som sa k tomu nakoniec vcera dostal. Odohral som cca. 7 hodin? Enough said. 
Mne sa to velmi paci. Jedno z lepsich MMORPG, ktore som kedy hral. Tesim sa na to, az zacnem hrat s nejakymi partiami, zatial vacsinou solo. Odporucam.
Mne sa to velmi paci. Jedno z lepsich MMORPG, ktore som kedy hral. Tesim sa na to, az zacnem hrat s nejakymi partiami, zatial vacsinou solo. Odporucam.
p4ra mas to na steame ?
-
p4ra
Redeemer
Nie. Uplay.
aj kolega to ma na uplay asi pojdem do toho