Ďakujem
Repro do 100 euro + vstup?
Repro do 100 euro + vstup?
Zdravíčko, už dávnejšie som si chcel doma zariadiť kvalitnejšie repro (niesom audiofil) pre hudbu (prevažne rock, jazz, pop, symfonický metal - proste žiadne basy
) medzi, ktoré som si zaradil Microlab B77 a Microlab Solo6C. Keďže za pár mesiacov pôjdeme s priateľkou na vysokoškolský privát tak beriem takéto vybavenie ako nenahraditeľné
moja otázka sa pýta toho či je môj výber správny a či sa mi oplatí priplatiť za tie Solo6c. Druhý problém spočíva v tom že neviem z čoho tam budem púštať hudbu, telku pravdepodobne nebudeme mať a z notebookov/telefónov mi to príde ako urážka pre takéto lepšie kúsky. Niekto nápad??
Išlo by hlavne o USB/rádio/pamäťovú kartu.
Ďakujem
Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Repro do 100 euro + vstup?
Solo 6c hraju lepsie ako B77. Ale aj basovejsie.
Pustaj to normalne z NTB alebo aj z mobilu ked ma nejaky lepsi vystup.
Pustaj to normalne z NTB alebo aj z mobilu ked ma nejaky lepsi vystup.
A keby som chcel niečo špeciálne aby som nemusel zapínať PC, pripájať fón tak je lepšie kúpiť niaky prehrávač kde bude rádio/usb vstup k týmto reprakom alebo radšej niaku mini vežu?
-
Ryan Giggs
VIP
Ak ten telefon nema mizerny vystup, tak nevidim dovod kupovat miesto toho nejaky prehravac. Respektive ma, ale za cenu investicie cca 100 a viac eur. A veza nema vystupy, jedine ak sluchadlovy. Tie ale na tom byvaju zpravidla horsie ako aku u telefonov a ntb.
Tak potom to nechám na fóne a ntb. Ďakujem