Ahojte, mam na Vas otazku. Je mozne pouzit volant Logitech G29 na PC ?
Na strankach Logitechu je uvedena kompatibilita, ale online poradca zo stranky PGS mi tvrdi, ze plati to, co maju oni na stranke a teda ze len PS3 a PS4.
Ma niekto tento volant doma a funguje mu na PC, dakujem za kazde Info
(Maju ho za dobru cenu o 100€ menej ako inde, bola by to pre brata vyhodna kupa)
Logitech G29 - pouzitie na PC
Re: Logitech G29 - pouzitie na PC
Možno ten konkrétny model má nejakú poruchu s Windowsom, preto ho ponúkajú len na PS3/PS4 a za takú cenu.. 
Každopádne by som skôr veril webke Logitechu ako nejakému online poradcovi s PGS.. pozri popisy na ostatných weboch, všade píšu podporu Win 7, 8, 10.. len na PGS nie..

Každopádne by som skôr veril webke Logitechu ako nejakému online poradcovi s PGS.. pozri popisy na ostatných weboch, všade píšu podporu Win 7, 8, 10.. len na PGS nie..
Samozrejme, ze funguje aj na PC, ale za tu cenu je uz omnoho lepsi Thrustmaster T500RS. Alebo bazarova G27.
//aha, pgs ho ma za 300, tak potom v pohode
//aha, pgs ho ma za 300, tak potom v pohode
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ved prave, som z toho zmeteny. Ale ak by mali nahodou take kusyv ponuke, preco to nepovie narovinu .... 
Mas pravdu, tiez by som skor siel do toho thrustmasteru. G27 mam doma, spokojnost, G29 mi pride dost vykradnuty s tlacitkami za premrstenu cenu.
Mas pravdu, tiez by som skor siel do toho thrustmasteru. G27 mam doma, spokojnost, G29 mi pride dost vykradnuty s tlacitkami za premrstenu cenu.