nestretol sa niekto z vas s pripadom, ze Punkbuster a Even Balance dali niekomu ban bez zjavneho dovodu ? Pozeral som si linky na slovenske aj zahranicne fora a zjavne existuje skupina ludi, ktorej sa toto stalo tiez. V mojom pripade som hral ako vzdy a pocitac vypol v nedelu o jedenastej vecer a zapol az v pondelok okolo piatej a ked som sa isiel pripojit na server, tak mi hodilo error, ze som zabanovany kvoli multihacku. Nie som si vedomy toho, ze by som cheatoval, hraval som na vanilla Windowse 7, mal som PB aktualizovany a v danom obdobi som nerobil ziadne instalacie, okrem Windows Defendera nemam ziaden antivirus, tam mam len Steam, drivery, Virtual Clone drive a utility na pretaktovanie GPU (ktoru som vymenil davnejsie). Vzhladom na to, ze som poslednych niekolko tyzdnov pouzival pocitac stylom zapnut-hrat-vypnut to vyzera naozaj divne (a trochu ma to sklamalo, vzhladom na 350+ hodin, co som do toho investoval). A podla toho co som precital, je appeal na zrusenie banu od Even balance skor strata casu.
Jedine, co mi napadlo, je, ze ci predajca z G2A (zakladny BF3) alebo slovensky gameexpress (premium BF3) nahodou neposunuli moje kluce dalej len ako mne, ale 1 kod sa vzdy na viazat len na 1 account, nie ? Rozmyslal som nad opatovnou kupou, ale jednak som sklamany z politiky PB a EA a zaroven nechcem zase prist o peniaze.
Ahojte!
Chcem sa spýtať na BF3, BF4 aj BF1 mi strašne trhá zvuk pri každej hre. Niekoľko krát som už skúšal hru opraviť, skúsil som všetky fixi čo som našiel na internete a stále zvuk seká.
Updatol som všetky drivery čo sa dali aj také, čo určite problém nespôsobovali a ani to nepomohlo.
Nevie niekto ešte o nejakom fixe čo by zabral?
zdravim hrate niekto este tuto hru???pri prihlaseni do ea app chcem zahrat, ale nejde mi ani kampan.toto mi vyskoci ked dam aktivovat .skusal som aj hru vymazat a odznova stiahnut a nic.battlefield 4 nema problem
//takze chyba bola asi v ich licencii.musel som ju vymazat a uz ide vsetko ok
C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License