caute,uvažujem o kupe LEN bezdrotovej klavesnice. terajšia klavesnica je fajn ale medzi PC a klavesnicou mam suflik a kabel nie je dostačujuco dlhy.A preto uvažujem nad tymto tovarom : https://www.alza.sk/logitech-wireless-k ... 9543#popis :
ake su na to vaše nazory?myš neplanujemkupovat na čo som čital viac proti ako pre .
u klavesnici ma zaujima ako to je pri hrani hier su neake odozvy,oneskorenia.
podobnu temu som nenašiel preto zakladam pre viac info
cus bus
Ak ju budeš využívať na bežné činnosti, nemal by byť problém. Herné bezdrôtové klávesnice som nenašiel, takže asi tam nejaká tá odozva bude a ak si pro gamer, išiel by som radšej do nejakej lepšej káblovej. Môj názor A keď ti nestačí kábel, nemôžeš kúpiť predlžovačku?
Na bežné hranie určite postačí.. len ešte chcem upozorniť na dosah. Klávesnica možno bude mať papierovo dosah tých 10m, ale pokiaľ máš v ceste nejaký šuflík, môže byť problém. Mám PC vľavo pri stolíku na zemi a keď mám normálne zasunutý unifying prijímač v PC, myš mi dosť často vypadáva (som pravák, čiže je na druhej strane PC stolíka).. a občas aj klávesnica.. vzdušná čiara asi 1 až 1,5m, pričom v ceste je len roh PC stolíka. Momentálne mám natiahnutý predlžovací USB kábel spolu s DVI káblom z PC k LCD a pod obrazovkou mám zapojený USB prijímač. Takto mi to funguje skvele.. a dokonca sa môžem vzdialiť 2-3m do postele a klávesnica aj myš furt funguje, keď má priamy výhľad na prijímač.
Rovnaká skúsenosť s dvomi bezdrôtovými setmi.. dávnejšie Microsoft Wireless 700 v2.0 a v súčasnosti Logitech MK520 SK (K520 + M310) s unifying prijímačom. Ešte podotknem, že pri druhom PC mám PC po pravej strane stolíka a tam mi myš Logitech M505 + unifying zasunutý v PC funguje fajn - vzdušná čiara max. 1m.
brm napísal:Na bežné hranie určite postačí.. len ešte chcem upozorniť na dosah. Klávesnica možno bude mať papierovo dosah tých 10m, ale pokiaľ máš v ceste nejaký šuflík, môže byť problém. Mám PC vľavo pri stolíku na zemi a keď mám normálne zasunutý unifying prijímač v PC, myš mi dosť často vypadáva (som pravák, čiže je na druhej strane PC stolíka).. a občas aj klávesnica.. vzdušná čiara asi 1 až 1,5m, pričom v ceste je len roh PC stolíka. Momentálne mám natiahnutý predlžovací USB kábel spolu s DVI káblom z PC k LCD a pod obrazovkou mám zapojený USB prijímač. Takto mi to funguje skvele.. a dokonca sa môžem vzdialiť 2-3m do postele a klávesnica aj myš furt funguje, keď má priamy výhľad na prijímač.
Rovnaká skúsenosť s dvomi bezdrôtovými setmi.. dávnejšie Microsoft Wireless 700 v2.0 a v súčasnosti Logitech MK520 SK (K520 + M310) s unifying prijímačom. Ešte podotknem, že pri druhom PC mám PC po pravej strane stolíka a tam mi myš Logitech M505 + unifying zasunutý v PC funguje fajn - vzdušná čiara max. 1m.
no PC mam po lavej strane a klavesnicu mam v strede pod stolom v takom zasuvacom stoliku..mne určite roh zavadzia
a uplny pro gamer niesom sem tam to GTA a WOT a take sračky..kabel moc nechcem chcel by som taky luxus bez kabla..len nikde som nenašiel žiadne komentare ani recenzie nic