bezdrotova klavesnica - nazory

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
jurkodurko
Novice
Novice

bezdrotova klavesnica - nazory

Príspevok od používateľa jurkodurko »

caute,uvažujem o kupe LEN bezdrotovej klavesnice. terajšia klavesnica je fajn ale medzi PC a klavesnicou mam suflik a kabel nie je dostačujuco dlhy.A preto uvažujem nad tymto tovarom : https://www.alza.sk/logitech-wireless-k ... 9543#popis :
ake su na to vaše nazory?myš neplanujemkupovat na čo som čital viac proti ako pre :) .
u klavesnici ma zaujima ako to je pri hrani hier su neake odozvy,oneskorenia.
podobnu temu som nenašiel preto zakladam pre viac info
cus bus :smt006
androidak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: bezdrotova klavesnica - nazory

Príspevok od používateľa androidak »

Ak ju budeš využívať na bežné činnosti, nemal by byť problém. Herné bezdrôtové klávesnice som nenašiel, takže asi tam nejaká tá odozva bude a ak si pro gamer, išiel by som radšej do nejakej lepšej káblovej. Môj názor :D A keď ti nestačí kábel, nemôžeš kúpiť predlžovačku?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Na bežné hranie určite postačí.. len ešte chcem upozorniť na dosah. Klávesnica možno bude mať papierovo dosah tých 10m, ale pokiaľ máš v ceste nejaký šuflík, môže byť problém. Mám PC vľavo pri stolíku na zemi a keď mám normálne zasunutý unifying prijímač v PC, myš mi dosť často vypadáva (som pravák, čiže je na druhej strane PC stolíka).. a občas aj klávesnica.. vzdušná čiara asi 1 až 1,5m, pričom v ceste je len roh PC stolíka. Momentálne mám natiahnutý predlžovací USB kábel spolu s DVI káblom z PC k LCD a pod obrazovkou mám zapojený USB prijímač. Takto mi to funguje skvele.. a dokonca sa môžem vzdialiť 2-3m do postele a klávesnica aj myš furt funguje, keď má priamy výhľad na prijímač.

Rovnaká skúsenosť s dvomi bezdrôtovými setmi.. dávnejšie Microsoft Wireless 700 v2.0 a v súčasnosti Logitech MK520 SK (K520 + M310) s unifying prijímačom. Ešte podotknem, že pri druhom PC mám PC po pravej strane stolíka a tam mi myš Logitech M505 + unifying zasunutý v PC funguje fajn - vzdušná čiara max. 1m.
jurkodurko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jurkodurko »

brm napísal:Na bežné hranie určite postačí.. len ešte chcem upozorniť na dosah. Klávesnica možno bude mať papierovo dosah tých 10m, ale pokiaľ máš v ceste nejaký šuflík, môže byť problém. Mám PC vľavo pri stolíku na zemi a keď mám normálne zasunutý unifying prijímač v PC, myš mi dosť často vypadáva (som pravák, čiže je na druhej strane PC stolíka).. a občas aj klávesnica.. vzdušná čiara asi 1 až 1,5m, pričom v ceste je len roh PC stolíka. Momentálne mám natiahnutý predlžovací USB kábel spolu s DVI káblom z PC k LCD a pod obrazovkou mám zapojený USB prijímač. Takto mi to funguje skvele.. a dokonca sa môžem vzdialiť 2-3m do postele a klávesnica aj myš furt funguje, keď má priamy výhľad na prijímač.

Rovnaká skúsenosť s dvomi bezdrôtovými setmi.. dávnejšie Microsoft Wireless 700 v2.0 a v súčasnosti Logitech MK520 SK (K520 + M310) s unifying prijímačom. Ešte podotknem, že pri druhom PC mám PC po pravej strane stolíka a tam mi myš Logitech M505 + unifying zasunutý v PC funguje fajn - vzdušná čiara max. 1m.

no PC mam po lavej strane a klavesnicu mam v strede pod stolom v takom zasuvacom stoliku..mne určite roh zavadzia
a uplny pro gamer niesom :lol: sem tam to GTA a WOT a take sračky..kabel moc nechcem chcel by som taky luxus bez kabla..len nikde som nenašiel žiadne komentare ani recenzie nic :)
Napísať odpoveď