Herný monitor 250e
Re: Herný monitor 250e
tak miesto ferarri si kupis radsej stary "vytuneny" favorit. pecka.
neplet sem notebooky, on chce ten monitor na hry, to predsa nemozes porovnavat, ze?
nema rozpocet na vyssie rozlisenie, ale na vyssie ppi, co je podla mna dolezitejsie. to budu tie hry vyzerat fakt krasne, ked na jeden milimeter sa vtesanaju "az" 3 pixely... tam ziadny antialiasing nepomoze.
neplet sem notebooky, on chce ten monitor na hry, to predsa nemozes porovnavat, ze?
nema rozpocet na vyssie rozlisenie, ale na vyssie ppi, co je podla mna dolezitejsie. to budu tie hry vyzerat fakt krasne, ked na jeden milimeter sa vtesanaju "az" 3 pixely... tam ziadny antialiasing nepomoze.
-
Ryan Giggs
VIP
FHD 27" monitory nie su favorit.
No jo, a to ty si sem tahal telefony. To uz zmysel dava, vsak?
Opat opakujem, rozlisenie je zavisle na sledovacej vzdialenosti. Posunie sa dozadu o par decimetrov a problem vyrieseny. Uhlopriecku nezvacsis, vzdialenost ale mozes upravit ako ti vyhovuje.
No jo, a to ty si sem tahal telefony. To uz zmysel dava, vsak?
Opat opakujem, rozlisenie je zavisle na sledovacej vzdialenosti. Posunie sa dozadu o par decimetrov a problem vyrieseny. Uhlopriecku nezvacsis, vzdialenost ale mozes upravit ako ti vyhovuje.
ak sa posuniez dozadu, vlastne negujes tu velku uhlopriecku, pretoze pozorovaci uhol ostane rovnaky, nie?
neviem ako ty, alebo ako FlorQ, ale ja nejaky velky stol nemam, monitor mam tak daleko ako sa da, viac dozadu ho uz neposuniem...
prijde mi to ako totalna kravina, kupit si vacsi monitor aby som potom musel od neho sediet dalej... preco som potom radsej nekupil monitor mensi a neostal sediet tam kde som bol?
neviem ako ty, alebo ako FlorQ, ale ja nejaky velky stol nemam, monitor mam tak daleko ako sa da, viac dozadu ho uz neposuniem...
prijde mi to ako totalna kravina, kupit si vacsi monitor aby som potom musel od neho sediet dalej... preco som potom radsej nekupil monitor mensi a neostal sediet tam kde som bol?
co? aky 4k monitor? pre boha naco 4k monitor? existujem na FHD a existujem spokojne na kieho svateho mi bude 4k??? nakonec som objednal
https://www.alza.sk/27-dell-p2714h-prof ... d=18842948
to je ten tusim co ryan radil akurat 27" nie?
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2016, 11:47)
stol mam 80cm na sirku takze by som sa zmestil aj s viac ako 27"
https://www.alza.sk/27-dell-p2714h-prof ... d=18842948
to je ten tusim co ryan radil akurat 27" nie?
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2016, 11:47)
stol mam 80cm na sirku takze by som sa zmestil aj s viac ako 27"
Oni skôr mysleli, ako ďaleko od neho budeš sedieť
nechcem zakladat novu temu tak sa chcem sýtať, či mi neviete poradiť nejaký napájací kábel aspoň so 6 zásuvkami a chcem sa spýtať načo sú na niektorých USB sloty alebo RJ45 sloty.
Ten kábel, myslíš niečo takéto? USB je tam podľa mňa na nabíjanie (mobil, tablet), aby si nemusel používať nabíjací adaptér a zaplňovať ním miesto v zásuvke. Ale načo je tam RJ45 netuším a tiež by som to rád vedel 
hej to myslim predlzovacka to voláme u nás
Nenašiel som žiadnu s RJ45, možes sem hodiť link?
-
Ryan Giggs
VIP
RJ45 je na prepäťovych ochranach bežna vec. ASi mieša dokopy prepäťovky a bežne predlžovačky.
A čo sa dáva do RJ45?
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2016, 15:18)
Myslím aké zariadenie
//autoeditácia príspevku (12 Mar 2016, 15:18)
Myslím aké zariadenie
-
Ryan Giggs
VIP
Ethernetovy kabel.
tak ja to nepletien ja hladam nieco taketo https://www.alza.sk/eaton-protection-st ... d=18853647
a pytam sa k comu tam su tie koncovky
To akože kábel z routra zapojím do predlžovačky? Vôbec tomu nerozumiem 
-
Ryan Giggs
VIP
Čo je na tom take nezrozumiteľne? Internetovy kabel z chodby v byte, zo strechy domu... pichneš do prepäťovky a potom do routera, PC... Maš zariadenie (router, PC...) chranene nielen proti vybojom z elektrickej siete, ale aj pred vybojmi z internetovej siete.
Keď maš napr. na streche wifi antenu a je*bne do nej blesk, tak ti môže ten router, PC atd. zhorieť. Rovnako ako pri prepäti v elektrickej sieti. A takto je to chranene.
Keď maš napr. na streche wifi antenu a je*bne do nej blesk, tak ti môže ten router, PC atd. zhorieť. Rovnako ako pri prepäti v elektrickej sieti. A takto je to chranene.
Miešaš, lebo prepäťova ochrana nie je predlžovačka. To je rozdiel.FlorQ napísal:tak ja to nepletien ja hladam nieco taketo https://www.alza.sk/eaton-protection-st ... d=18853647
je možne aby na tom monitore za 1 deň umrel pixel?
Už si ho dostal taký alebo sa ti to stalo na druhý deň? Ak, tak ho choď reklamovať.
dneska volaco si citam a zrazu ze aha cierna bodka ja ze len volaka spinka adrb tam mrtvy pixel
Daj ho na reklamáciu
Dobry den
Nechce sa mi zbytocne vytvarat novu temu tak napisem to sem...Hladam nejaky Fajny Full HD monitor pre tuto grafiku https://www.alza.sk/asus-rog-strix-gami ... 328685.htm Ak je nejaky dobry monitor zo 4K tak sem s tym.vzhladom ze moj stary BENQ sa samo od seba na chvilu vypina pocas hrania az to je neprijemne tak by to uz bola potreba Max.cena 300-400 eur limit