Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

retkvic
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa retkvic »

Teraz by mali tie šmejďácke prieskumné agentúry polis a focus urobiť nejaký prieskum, nech im dajú ľudia vedieť čo si o nich teraz myslia, si myslím, že by most a sieť ani dokopy nemali tých 5%.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

uvidime ako sa k tomu postavi Kiska: https://dennikn.sk/403659/chce-kiska-me ... l/?ref=tit
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

Historicka sanca Prochazku. Teraz ked odmietne Fica, vsetko mu bude zabudnute, odpustene.

Spat do reality :(

/edit
Fedor Flasik dnes poobede na fcb :

"Krásny deň páci sa mi ako už týžden sa po FB ale aj v médiách šíria rôzne teórie o novej vláde SR . No vláda bude a asi už v marci a premier bude Róbert Fico smer , SNS , most, sieť a vymaľované ešte pár rituálnych tancov, pár urazených poslancov, pár múdrych komentárov a ide sa nato. Cca 80 poslancov to istí . Ja len aby sa vedelo"
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

beardie napísal:uvidime ako sa k tomu postavi Kiska: https://dennikn.sk/403659/chce-kiska-me ... l/?ref=tit
Skus to poslat cele...za informacie platit nebudem.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

matki napísal:Historicka sanca Prochazku. Teraz ked odmietne Fica, vsetko mu bude zabudnute, odpustene.

Spat do reality :(

/edit
Fedor Flasik dnes poobede na fcb :

"Krásny deň páci sa mi ako už týžden sa po FB ale aj v médiách šíria rôzne teórie o novej vláde SR . No vláda bude a asi už v marci a premier bude Róbert Fico smer , SNS , most, sieť a vymaľované ešte pár rituálnych tancov, pár urazených poslancov, pár múdrych komentárov a ide sa nato. Cca 80 poslancov to istí . Ja len aby sa vedelo"
Prochazka je zadlzeny az po usi a potrebuje sa dostat do vlady. A s jeho komunikacnymi schopnostami mu musi byt jasne, ze dalsie volby uz neprezije. No a ten Flasikov status celu situaciu opisuje az velmi dobre, toho som sa bal hned odkedy boli jasne vysledky volieb. Len stale verim, ze Most nepojde so SNS a kedze nepochybujem, ze SaS nepojde so SMERom, tak by z toho boli nove volby. Uvidime ci je chamtivost silnejsia ako svedomie.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Bugarove svedomie pozname, odkedy hlasoval so Smerom za zmenu ustavy
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Na Slovensku skrátka nie je šanca na zmenu. Vždy zvíťazí korupcia, podrazy, faloš.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

retkvic napísal:Teraz by mali tie šmejďácke prieskumné agentúry polis a focus urobiť nejaký prieskum, nech im dajú ľudia vedieť čo si o nich teraz myslia, si myslím, že by most a sieť ani dokopy nemali tých 5%.
Napodobne, ale k tomu "kto s kym", tak po volbach boli aj tabulky, ze ake koalicie by volici akceptovali a prave Most tam mal pomerne vysoke cisla pri koalicii Most+Smer, no ostatne cisla si nepamatam, ani som to nevidel cele, dost som prepinal, ale mozno to niekde na nete bude...

EDIT: tak som nieco nasiel ale nie je to ono, to co som videl bolo viazane na konkretnych volicov, aku koaliciu by chceli volici Smeru, aku volici Most a pod., ak by to niekto nasiel, tak to sem dajte, myslim ze to bolo ma Markize.

http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/vo ... acila.html

http://www.hlavnespravy.sk/podla-priesk ... sns/745339

BTW "Najmenej želanou koalíciou bola u opýtaných respondentov tá, ktorú by tvorili strany #Sieť, SNS, KDH, Most–Híd, OĽaNO-NOVA a SaS. Podporilo ju len 7,8 percenta opýtaných a 65,8 percenta bolo proti jej vytvoreniu."

"Koalíciu strán Smer-SD a Most-Híd podporuje 24,4 percenta respondentov, proti je 51,2 percenta opýtaných. "
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

:lol:
Prílohy
12814209_10208898610086300_1324197899702151267_n.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Preklikal som si to a fakt ich vlastna stranka usvedcuje z klamstiev:
http://www.most-hid.sk/sk/most-hid-vyzva-volicom
Už viac ako rok hovoríme, že našou prioritou je pravicová vláda, ktorá vydrží celé štyri roky. Urobíme všetko preto, aby mohla vzniknúť a môžete sa spoľahnúť, že budeme jej konštruktívnou a stabilnou súčasťou - tak ako tomu bolo vždy.
Navyše pri strane Most-Híd sa môžete spoľahnúť, že to čo sme hovorili štyri roky, to čo hovoríme dnes, budeme hovoriť aj po 5. marci.
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aliquis28 »

Dano Dangl v OTO na RTVS:
"... a poprosim 200 000 divakov, aby ten 1 hlas dali niekde inde" :lol:
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

aliquis28 - prave som to mal rozpisane, ja som len cakal kto sa prvy ozve.
Cesar
Addict
Addict

Prochazka v záujme stability bude nútený ist so Smerom. Slovensko si zaslluzi istoty, zdarma vlaky.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

tejto republike uz pomoze len nejaky joker, ktory vybiely ucty vsetkym poslaneckym papalasom :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Myslite, ze ked vznikne ficolepenec, tak budu ludia znova ticho sediet doma na zadkoch, ziadne nepokoje alebo obcianska neposlusnost a nic sa nezmeni? Lebo mna osobne tato politicka situacia a perspektiva do buducnosti zacinaju dost srat...

Po 4 rokoch vlady ficolepenca je podla mna uplne realne, aby fasisti mali aj viac ako 30% a ked sa konecne zacnu spravat ako fasisti nielen na facebooku, ale aj v realnom zivote, tak Béla s Ficom a ich oligarchami budu prvy kto ujde niekam do Karibiku.

Vidim to tak, ze ked sa situacia na Slovensku bude vyvijat takymto SMERom, tak mam len 2 alternativy:

A: Napisat pozyvaci list vojskam Svedskeho kralovstva. Nech nas na par rokov obsadia a daju to tu do poriadku :D V horsom pripade pozvat aj Číňanov, ti sa so skorumpovanymi politikmi a podnikatelmi tiez neseru.

B: Za par mesiacov po skonceni skoly nezacinat svoj "dospelacky" zivot na Slovensku, ale emigrovat. Mal by som zacat pracovat na svojom českom akcente.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

ephramko napísal: B: Za par mesiacov po skonceni skoly nezacinat svoj "dospelacky" zivot na Slovensku, ale emigrovat. Mal by som zacat pracovat na svojom českom akcente.
Ja to vidím podobne :) (ale Česko asi nie)
Cesar
Addict
Addict

Tento Fico-zlepenec vraj vzniká kvôli tomu, aby sa zabránilo posilneniu extrémizmu. Ale podľa mňa sklamanie teraz ešte bude väčšie ako kedykoľvek predtým. Teraz už sú aj voľby symbolické, strany sa kupujú na kilá.

Potvrdzujú sa len tvrdenia Kotlebu, že každý je schopný sa spojiť s hocikým len kvôli peniazom.
Nacionalisti s Maďarmi, lavicová strana s pravicovou, ale ich spája túžba po moci, to je ich programový prienik

Bola šanca na zmenu ale si vybrali krádež a tunelovanie.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

To je nejaka blbost, vsak ci by bola vlada Sas a spol. alebo Ficolepenec, tak ci tak by bol Kotleba v opozicii.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Matovic so Sulikom vycitaju Bugarovi a Sieti ze 9 z 10 ich volicov by nechceli, aby isli do vlady so Smerom a Bugara trapi to, ze SAS s OLANO zapricinili, ze v parlamente nie je KDH... Som ochotny akceptovat ten zlepenec SMERu za cenu, ze po buducich volbach tu uz ziadna SNS, MOST a Siet nebude. Tak ci tak ich percenta sa nasledne pridaju na stranu extremizmu, dakujeme...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Fico a Sulik o chvilu v relacii O 5 minut 12 na Jednotke, prave teraz ked by to chcelo ine zlozenie...
Napísať odpoveď