STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
ked kupim hru z g2a ako gift tak ako ho aktivujem ked tam nie je kod?
Funguje to tak ze zadas linkn do prehliadacaktory ti pride do mailu, prihlasis sa s nim na svoj steam ucet a vyskoci ti notifikacia o steam gifte, ci ho chces pridat do svojej kniznice...
pojde mi aktivovat gift aj ked nemam aktivovany steam ucet myslim ze nemozem pridavat priatelov?
No tak toto neviem
A na kolko to skrati cas predaja a je to vobec bezpecne?icefiresr napísal:
Ano, mozes si nainstalovat desktop verziu aut., nie je ale od Valve.
-
MARTINHARD
Expert
Ja som si toto akurat zistoval, cakaci cas uz nebude ziadny ak mas authenticator - samozrejme zo zaciatku ho treba mat aktivovany 7 dni a potom sa uz necaka.
Co sa tyka bezpecnosti Winauth je dost bezpecny ale nie je to officialny authenticator.
Tu je návod na spojazdnenie:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =581563653
Co sa tyka bezpecnosti Winauth je dost bezpecny ale nie je to officialny authenticator.
Tu je návod na spojazdnenie:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =581563653
asi tie potvrdenia nefunguju aj cez sms ze?
-
MARTINHARD
Expert
Pokial viem tak nie.
Caute, objavil som, ze na steame som sa registroval viackrat a tieto duplicitne prazdne ucty by som chcel zrusit. V nastaveniach som nic take nenasiel, da sa to aspon cez ziadost na support? Samozrejme k tym uctom nim mam meno aj heslo a nie su na nich ziadne kupene hry.
ak sú to nejaké staré účty môžeš mi ich darovaťHuman. napísal:Caute, objavil som, ze na steame som sa registroval viackrat a tieto duplicitne prazdne ucty by som chcel zrusit. V nastaveniach som nic take nenasiel, da sa to aspon cez ziadost na support? Samozrejme k tym uctom nim mam meno aj heslo a nie su na nich ziadne kupene hry.
-
xH4wK
Caute.. mam tu na predaj jeden lacny maly ucet s par hrami, prilozene.
Ponuknite do SS cenu.
Ponuknite do SS cenu.
neviete niekto pomoct?
dam nieco stahovat na steame chvilu to ide plnou rychlostnou zrazu to padne na minimum (vypada to ako keby mi to vyplo cely internet na chvilu) potom sa to na par sekund zase pusti a opakuje sa to stale dookola, skusal som uz hocico googlim to uz par dni a nic.
//edit: citam na reddite ze to bolo sposobene poslednym windows updatom ale ziadne rady co pisu mi ajtak nepomohli
dam nieco stahovat na steame chvilu to ide plnou rychlostnou zrazu to padne na minimum (vypada to ako keby mi to vyplo cely internet na chvilu) potom sa to na par sekund zase pusti a opakuje sa to stale dookola, skusal som uz hocico googlim to uz par dni a nic.
//edit: citam na reddite ze to bolo sposobene poslednym windows updatom ale ziadne rady co pisu mi ajtak nepomohli
To robilo aj mne jeden cas teraz som menil "download region" a zatial to ide v pohode.
uz som skusal rozne regiony davat ale len tak pre zaujimavost aky pouzivas?
btw: https://www.reddit.com/r/Windows10/comm ... =Windows10
zrejme nieco microsoft doje*** v poslednom update aj ohladom toho mojho problemu, toto je odkaz uz na udpate v ktorom to malo byt fixnute ale niektory stym maju stale problem.
zrejme nieco microsoft doje*** v poslednom update aj ohladom toho mojho problemu, toto je odkaz uz na udpate v ktorom to malo byt fixnute ale niektory stym maju stale problem.
Steam je dole už niekoľko hodín... žeby preťažené servre? 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ako mozu byt pretazene servre ked uz je dole niekolko hodin?
Už by mal ísť.
Podľa všetkého Phantom Squad robil DDOS,
Podľa všetkého Phantom Squad robil DDOS,
pretazene mozu byt len chvilu?*****HERO***** napísal:ako mozu byt pretazene servre ked uz je dole niekolko hodin?