Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

retkvic
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa retkvic »

kayko napísal:Som ochotny akceptovat ten zlepenec SMERu za cenu, ze po buducich volbach tu uz ziadna SNS, MOST a Siet nebude.

Ja zase iba v prípade keď tam nebude smer, smer ti tam nevadí? Ja teda takúto vládu nikdy akceptovať nebudem, len za to, že niekomu tečie do topánok a pritom sa oháňal navou krvou v politike.

Takže teraz tam bude okrem smeru a jeho bandy, privatizér Danko s jeho bandov hzds-ákov, smerákov a starých členov sns, ďalej Penta procházka s tou jeho novou krvou čo spasí slovensko, plus most, ktorý bude konečne "spájať" jeho záujmy, okrem toho jeho podnikania so sieťou hospicov a príspevkovej mafie na dožívajúcich ľuďoch. No veru, že pekný zlepenec to bude.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

ephramko napísal:Myslite, ze ked vznikne ficolepenec, tak budu ludia znova ticho sediet doma na zadkoch, ziadne nepokoje alebo obcianska neposlusnost a nic sa nezmeni? Lebo mna osobne tato politicka situacia a perspektiva do buducnosti zacinaju dost srat...
Pri tomto ma napadlo, ludia sli do ulic kvoli LSNS, mozno by sli do ulic PO vzniknuti vlady Smer+SNS+Most+Siet, ale preco neist do ulic PRED vznikom takej vlady, ukazat im, hlavne Bugarovi a Prochazkovi, ze sa im to nepaci, toto by si mohli dat ako transparent - a nasiel by sa urcite aj podobny od Siete. Lenze Slovaci sa takto asi zmobilizovat nedokazu, mozno strany ako OLANO a spol. by to mohli spravit..

//autoeditácia príspevku (13 Mar 2016, 12:21)
Tak prave v O 5 minut 12, redaktor spominal priemerneho volica LSNS, ma 18 rokov, nezazil Meciarizmus, Komunizmus, len kauzy pravice aj lavice, korupciu, ci sa mame vobec cudovat ze volili Kotlebu.

//autoeditácia príspevku (13 Mar 2016, 12:34)
OK, tak do RTVS pozyvali aj Prochazku a Bugara, to ze neprisli, nevesti nic dobre, za "choreho" Prochazku pride nahradnik, za Most nikto, asi vsetci zrazu ochoreli.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

No ako sa dalo cakat Bugar to hadze na SNS, ze smola chudacik nema inu moznost len ist so Smerom. Parchanti.

Uz len dufat ze ten Ficolepenec sa co najskor rozpadne.
retkvic
Addict
Addict

Matoviča som v minulosti považoval za nevypočítateľného šialenca a možno ním aj stále je, ale to čo dnes povedal na markíze na záver bugárovi aj hrčiarovi zo siete sa zapíše do politickej histórie, bugár poriadne klopil oči do zeme, a ten pajác hrčiar sa len uškŕňal ako prisprostený.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Neviem ktoremu curacikovi odpovedat, teda: " :minus: ty si tak trosku chory na hlavu s tym KSSmer, nemyslis? nemozes to napisat ako clovek, ze strana Smer, ...." Budem si pisat ako JA chcem, a ty si mozes to...a este aj to druhe...

Teraz sa Bugar v TV Narkoza tvaril ako ohrdnuta prostitutka, ktorej vsetci chceli zle pred volbami a isli proti nej. Zjavne nepochopil, ze volby su sutaz, kde nikto sa nema druhemu podlizovat, ale superit. Normalne na tom kktovi bolo vidiet urazenu jesitost a jeho chore ego. Uz je jasne, ze Bugarovi z mnohorocneho sedenia v politika maximalne hrabe, chyta ho starecka demencia a mal by politiku opustit.
Najlepsia bola hlaska Bugara z dokrutky na RTVS - vraj by predcasne volby viedli k destabilizacii Slovenska....bacov k..! Viedli by k tomu, ze Bugar by ostal mimo parlament.

Dalsi traged Danko, ten vyzeral ako Forrest Gump a krutil hlavou, ked mu Matovic nakladal.

Ak sa ta zmes prostitutok dohodne na vytvoreni zlodejskej vlady, ostava len zazelat im krach do 2rokov, nech si Fico uzije svoj zlepenec a SNS a Most ostanu navzdy mimo parlament. Sice Beeela hned pojde spat do SMK a bude znova skusat stastie, ci sa podari prizivit na parlamentnych radvankach.

Fico ako arogantny despota na RTVS zase bluzni o standardnych stranach, o chaose ( v jeho hlave), o poskodzovani vlady a opakuje sa ako papagaj dookola, co trepe cely rok. Uplne nepocuvatelne.
Teraz ten komunisticky ko*ot vyhlasil, ze odovzdava krajinu v perfektnom ekonomickom stave! Ved to je na pastou medzi oci. Extremny rast zadlzenia je podla toho Ficokota perfekty stav???

Siet si prave nasrala do huby v zastupeni Hrciara, ktory vyhlasil, ze zmenam v poslednych dvoch dnoch budu rokovat v strane a zvazia dalsie kroky, napriek tomu, ze povedali, ze so Smerom za ziadnych okolnosti.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

vsak Prochazkovi zateka do topanok, za ziadnych okolnosti nemoze pripustit predcasne volby lebo by sa tam uz nedostali a z coho by potom zaplatil uver za kampan?
Hranol mu uz ponukol teple miestecko pri valove ...
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

omg ten fico: smer odovzdava slovensko v perfektnom stave
paska z sns tiez hnusny had
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Fico dostal 28%, 70% sľúbili niečo iné, zmenu, ale asi klamali a sklamali, zlyhali a predali sa hranolovi, spravili podvod voličom. Ti, ktorí hneď prebehli k Ficovi.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

retkvic napísal:Matoviča som v minulosti považoval za nevypočítateľného šialenca a možno ním aj stále je, ale to čo dnes povedal na markíze na záver bugárovi aj hrčiarovi zo siete sa zapíše do politickej histórie, bugár poriadne klopil oči do zeme, a ten pajác hrčiar sa len uškŕňal ako prisprostený.
Cituj pls, nevideli sme to vsetci :)
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Pridavam sa k GothaRovi. Koniec som nedopozeral, lebo uz sa to nedalo dopozerat :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Bugarovi odkazal, ze si nasral do huby a ukazal ten jeho predvolebny billboard, kde cituje charakter a taktiez spominal, ze do vlady so Smerom nepojdu
nato sa zacal Bela vykrucat, ze inak sa neda a musia
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

retkvic napísal: Ja zase iba v prípade keď tam nebude smer, smer ti tam nevadí? Ja teda takúto vládu nikdy akceptovať nebudem, len za to, že niekomu tečie do topánok a pritom sa oháňal navou krvou v politike.

Takže teraz tam bude okrem smeru a jeho bandy, privatizér Danko s jeho bandov hzds-ákov, smerákov a starých členov sns, ďalej Penta procházka s tou jeho novou krvou čo spasí slovensko, plus most, ktorý bude konečne "spájať" jeho záujmy, okrem toho jeho podnikania so sieťou hospicov a príspevkovej mafie na dožívajúcich ľuďoch. No veru, že pekný zlepenec to bude.
Smer mi vadí každopádne, ale Smer je tu momentálne mafia horšia ako bol Mečiar, lebo oni si podchytili vďaka prepojeniu na finančné kartely aj komerčné média a momentálne si podchycujú slabomyselných zadĺžených a urazených politikov, ktorí mali byť pôvodne prostitútkami, ale sú moc škaredí, takže by si nezarobili ani na slanú vodu... Smer tu podľa mňa skončí iba za dvoch okolností: Búď odídu sami, zbalia kufre a zistia, že už tu to nemá zmysel, ako keď investor zbalí vrtné veže, lebo už vycucali miestne ložisko. Alebo sa to tu úplne zvrhne a pomýlení a urazení voliči, ktorým na jednom politikovi vadí, že dovolil pád vlády, na druhom im vadia pofiderné daňové priznania, na treťom im vadí golier na krivo a tak by sme mohli pokračovať, si radšej zvolia extrémistu, lebo ten im vadí najmenej. Takže áno Smer mi vadí, ale vadí mi v tejto krajine aj kopec iných vecí, ktoré kým sa nezmenia, tak Smer tu neskončí!

Bugár ukázal, že od Prochádzku a spol sa momentálne líši iba lacným maďarským akcentom. Sú to kur*y, ktoré zistili, že ľudia ich tam nechcú, ale väčšina to zistila až teraz po voľbách, takže radšej budú v stabilnej kšeftárskej vláde so Smerom, ako by mali úplne pohorieť v prípadných predčasných voľbách a zaniknúť, pretože Prochádzka s Bugárom si u pravicového voliča už neškrtnú, nakoľko lavicový voliči tu majú Smer a tí nerozhodní LSNS...
retkvic
Addict
Addict

Tak, rovno do očí im tam vyšpelchol, že sa dušovali, že so smerom nebudú rokovať a teraz toto. Chcel som tu dať aj link, no nikde to nemôžem nájsť, bolo to nejaké špeciálne živé vysielanie, hádam to dajú niekde do archívu, prípade ak to niekto nahral. No sulík sa mi tam na konci zdal akýsi apatický, pomaly ako keby bola už zostavená vláda a on bol odcestovaný v bruseli, to som od neho moc nečakal takýto prístup.

Edit: tak už som to našiel, začína to od 1h:05 min.
http://videoarchiv.markiza.sk/video/vol ... azi-volieb
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

retkvic napísal:Tak, rovno do očí im tam vyšpelchol, že sa dušovali, že so smerom nebudú rokovať a teraz toto. Chcel som tu dať aj link, no nikde to nemôžem nájsť, bolo to nejaké špeciálne živé vysielanie, hádam to dajú niekde do archívu, prípade ak to niekto nahral. No sulík sa mi tam na konci zdal akýsi apatický, pomaly ako keby bola už zostavená vláda a on bol odcestovaný v bruseli, to som od neho moc nečakal takýto prístup.
tak bohuzial ani z hovna sa neda upiect torta ... myslim ze ostatne strany dali dost najavo ze sa prikladaju k hranolovi ako k sulikovi, tak co ine mu ostavalo
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

K hranolovi sa priklonili iba strany, ktoré by v predčasných voľbách pohoreli. Im nejde o Kotlebu, alebo stabilnú vládu, ale o vlastnú riť, lebo za 4 roky vo vláde so Smerom sa rozkradne x-násobne viac, než by stáli predčasné voľby a Kotleba je aktuálne vo veľmi dobrej pozícii ako bol kedysi Fico, jemu stači 4 roky kopať do vlády, keď sa k tomu pridá aj Matovič, tak sme na dobrej ceste, aby tu LSNS nahradilo Smer.
Toto si tí jebovia ako Danko, Bugár a Prochádzka neuvedomili, že ľudia volili Kotlebu, lebo chceli priam extrémne naznačiť, že tu ľavicovú vládu s kapitánom Ficom nechcú.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Veľké reči, sľuby, hodnoty, týždeň po voľbách už nič neplatí. Ľudia sú právom rozčúlení, dúfam, že im to voliči zrátajú. Skôr sa ale obávam, účasť bude len klesať z dôvodu neustálych sklamaní podpora extrémistov bude narastať. Všetko pokračuje v starých korytách, zapredali sa, sklamali.

Týmto spojením nahrávajú extremistom, že majú pravdu a ide im len o moc a peniaze.

Som zvedavý ako bude SNS hlasovať za podporu maďarskej menšine alebo Šebej bude hlasovať za autobusy zadarmo. Keď bola Radičová vláda zlepenec, tak toto bude grcanec.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

retkvic napísal: Edit: tak už som to našiel, začína to od 1h:05 min.
http://videoarchiv.markiza.sk/video/vol ... azi-volieb
nieco po 40:20 je face na nove meme! :D
jojo1996
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jojo1996 »

Lub0$ napísal:
nieco po 40:20 je face na nove meme! :D
:D
Prílohy
12821580_824229561056096_8762717555758714235_n.jpg
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

myslis toto ? :D z fb jakub martinec
Prílohy
1.png
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Presne tak nejak som si to predstavoval, vidim, ze niesom sam s takymi myslienkami :D

Inac chem sa opytat na jeden fakt. Ten srac z LSNS, tam mal na konci tie populisticke reci, ako sa oni vzdaju 4mil eur co dostanu za volby od statu. Moja otazka znie, ked sa toho fakt vzdaju, kto bude danu politicku stranu financovat? Jej chod a podobne? Je mozne, ze to fakt strana nepotrebuje, alebo maju nejaky ''tajny'' sponzoring?
Napísať odpoveď