firma/spolocnost preukazat jej vlastnictvo/existenciu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

firma/spolocnost preukazat jej vlastnictvo/existenciu

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

zdravim, v skratke.. jedna sa o blbost.. potrebujem kupit jednu domenu, ale da sa tak spravit len v pripade, ze to registrujem v zaujme firmy, resp. ze meno domeny je relevantne k menu firmy/spolocnosti, za ktoru to registrujem. to je prva moznost. dalsia je, ze budem obcanom danej krajiny, ktorej ta domena patri, ale to nie som :) nebudem riesit o aku domenu sa konkretne jedna, to nie je az take podstatne. skor mi ide o toto.. udajne pri schvalovani aplikacie (registracia domeny prostrednictvom domenoveho registranta) chcu aj nejake potvrdenie o tom, ze taka firma existuje. resp., ze dana firma ma rovnake meno ako nazov domeny, ktoru sa snazim zaregistrovat. preto sa chcem spytat.. co mi staci k dolozeniu? je nejaky verejne pristupny vypis slovenskych/ceskych firiem/spolocnosti, ktory by som mohol stiahnut trebars vo forme pdf a uz len upravil nazov a meno vlastnika/konatela? jedna sa fakt len o formalitu, ale bez toho ma dalej nepustia. uz som aj rozmyslal, ze zalozim vlastnu spolocnost, ziskal potrebne papiere o existencii/vlastnictve, ale to by bolo len krajne riesenie, ak by mi nic ine nezostavalo.

//pozrel som s obchodny register a spravil uplny vypis nahodnej spolonosti, ale tie posobia dost chabo.. take nieco by om mohol zbuchat sam vo worde. neexistuje nieco serioznejsie? (okrem vypisu z okreneho sudu)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Re: firma/spolocnost preukazat jej vlastnictvo/existenciu

Príspevok od používateľa gogo956 »

Na Orsr mas vsetky zakladne informacie o firme co viacej potrebujes? S udajmi z Orsr pracuju aj velke firmy a insititucie takze o hodnovernosti udajov nemusis pochybovat..
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Potvdenie o existencii firmy je original vypisu z Obchodneho registra, pripadne mozno este karticka o DIC alebo DPH o registracii.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

gogo956 napísal:Na Orsr mas vsetky zakladne informacie o firme co viacej potrebujes? S udajmi z Orsr pracuju aj velke firmy a insititucie takze o hodnovernosti udajov nemusis pochybovat..
ide o to, ze ak sa len "hram" na to, ze taku firmu mam, tak mi je orsr na nic.. pretoze keby o nom vobec dana institucia vedela (kedze ide o zahranicie), tak by si skontrolovali, ze ta firma neexistuje. cize nejaky protal kde si to skontroluju nepotrebujem riesit. skor mi ide len o nejaky vypis/papier o tom, ze taka firma existuje a aby to posobilo hodnoverne a neslo len o cisty text (tak ako to je pri vypisoch z orsr).
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

tak si na par dni zaloz zivnost daj si tam obchodne meno alebo len uprav niekoho zivnostensky list
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Nic ine ako vypis z ORSR nie je. Ved chod na sud a si ho vyber...moze to spravit ktokolvek na akukolvek firmu.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tiez sa to da spravit na pobockach posty za asi 4 eura.
Napísať odpoveď