Parlamentné voľby 2016
Re: Parlamentné voľby 2016
Prosím ťa netrep a pozri si radšej tú Markízu. Uchováš svet od tvojich zbytočných konštruktov.
Ja som polozil otazku, neodpovedal si, co take podstatne bolo na Markize, co nebolo na Jednotke bez reklam - a co konkretne by to zmenilo na klamstvach tych politikov o ktorych som pisal?
Vcelku zásadná vec. V priamom prenose zásadný rozklad akejkoľvek potenciálne široko pravicovej koalície.
Nie, to ze niekto nieco vyhlasi este nic neznamena, ako som pisal, mnohi menili nazory a niektori aj viackrat, Bugar (ze s SNS nikdy), Prochazka (ze s Ficom nikdy), Danko ("Danko nemieni hľadať prieniky s Mostom"), aj Fico (ohladom zlepencov a "standardnych" stran, Siet je uplne nova).
Kameňom úrazu pravicovej vlády v tejto zostave bol hlavne Matovič, nakoľko niektorí voliči ukázali, že stále majú radi reality show... V dnešnej diskusii to bolo cítiť zo strany Bugára, aj Danka a Prochádzka má Matoviča tiež v zuboch, pričom jemu sa ako jedinému vôbec nečudujem. V každom prípade po dnešku môžeme povedať, že výsledky volieb bol vlastne debakel pravice, pretože sa do parlamentu prebojovali v takej zostave, ktorá sa jednoducho zlepiť nedala. Navyše pravica stále nemá lídra, iba politických kariéristov, kde každý má svoj vlastný "najlepší" program. Politika je tímová hra a pravica sa tímovo nespráva aj vďaka takým ľuďom, ako sú Matovič a Prochádzka. Keby mal Smer toľko egoistov ako pravica, tak Kaliňák s Počiatkom už majú vlastné strany... Fico sa krátko po voľbách bez problémov sebavedomo vysmial pravici, že ani nezačali rokovať o zostave vlády a už sa stihli dvakrát rozhádať a raz udobriť. Pritom stačilo médiám podstrčiť Kollárov rodinný album a Prochádzkove stretko s Kaliňákom a dielo bolo dokonané...
"Dávám bolševikovi rok, maximálně dva!" 
- Prílohy
-
- 12814629_10209315987444998_1084861873136173435_n.jpg (21.18 KiB) 1385 zobrazení
Ved Sulik rokoval so vsetkymi a uz hovoril o 87 clennej vlade...
...Zrazu SNS odmietli pravicu a tiez Most a Siet, "zrazu", tu mi proste nieco strasne smrdi.
...Zrazu SNS odmietli pravicu a tiez Most a Siet, "zrazu", tu mi proste nieco strasne smrdi.
Vsak cakali na nejaku zamienku. Lahko sa vyhovara na SNS, ze holt smola neda sa inac lebo sns nechce pravicovu tak sa da len so Smerom. Potom este zabalit do toho Matovica s Kollarom a uz je vybavene.
-
Dante Flyshit
Medium Expert
A sme tam, kde sme boli. Ďalšie 4 roky Róbert 
Inak ma v poslednej dobe celkom prekvapuje rozumnými postojmi Kollár. Nechápal som kto ho môže voliť, ale voči jeho názorom nemám väčšie výhrady a hlavne sa nespráva ako štetka. Plus tie fotky snažiace sa skompromitovať ho, asi niekto nechce aby tam mal nejaký väčší vplyv.
Inak ma v poslednej dobe celkom prekvapuje rozumnými postojmi Kollár. Nechápal som kto ho môže voliť, ale voči jeho názorom nemám väčšie výhrady a hlavne sa nespráva ako štetka. Plus tie fotky snažiace sa skompromitovať ho, asi niekto nechce aby tam mal nejaký väčší vplyv.
Ja by som nebol taky pesimista, este nevznikla ani vacsinova vlada - a ak sa najde dost ludi, ktori sa nedaju kupit, nemusi vobec vzniknut, resp. vznikne len tesna a ta nemusi vydrzat 4 roky.Dante Flyshit napísal:Ďalšie 4 roky Róbert
po zverejneni vysledkov sa hned kazdy tesil, mal ruzove okuliare a uz videl ako fico nebude vo vlade a zrazu bude vsetko dokonale.
odhliadnuc od toho ze by to dokonale urcite nebolo, nepozerajte sa na to co mohlo byt a co bude.
dolezite je co bolo a co bude. doteraz sme tu mali vladu smeru, mohol si robit co chcel, totalny monopol. teraz bude vo vlade v 50% zastupeni. uz si neschvali co ho napadne, bude musiet robit ustupy a hid+sns+siet tam nebude len ticho cusat v rohu, budu si moct dovolit aj mat nejake poziadavky.
to je 100% lepsie nez sme mali doteraz a za to by sme sa mali radovat. mozu tu ludia nadavat a vytvarat trapne meme, ale co z toho, co tym vyriesite?
odhliadnuc od toho ze by to dokonale urcite nebolo, nepozerajte sa na to co mohlo byt a co bude.
dolezite je co bolo a co bude. doteraz sme tu mali vladu smeru, mohol si robit co chcel, totalny monopol. teraz bude vo vlade v 50% zastupeni. uz si neschvali co ho napadne, bude musiet robit ustupy a hid+sns+siet tam nebude len ticho cusat v rohu, budu si moct dovolit aj mat nejake poziadavky.
to je 100% lepsie nez sme mali doteraz a za to by sme sa mali radovat. mozu tu ludia nadavat a vytvarat trapne meme, ale co z toho, co tym vyriesite?
Súhlas, presne toto som tu už písal. Teoreticky by mala byť aj takáto vláda lepšia ako monopol SMERu. Sám som zvedavý, ako to bude fungovať.
Procházka odmietol aj rokovať so Smerom, nasledujúci deň už vstupuje do vlády, má charakter.
Ja by som bol za zopakovanie volieb, vyčistiť parlament.
Neviem ci ti klamari su nejakou zarukou lepsej vlady, navyse ak v tych stranach nejaki poctivi poslanci su, tak tie strany opustia este kym ta vlada zacne.
Vyčistil by sa tak, že by tam bolo dvakrát viac náckov, ako teraz.Cesar napísal:Procházka odmietol aj rokovať so Smerom, nasledujúci deň už vstupuje do vlády, má charakter.
Pochybujem, ze by ich bolo az tak vela.
Inac aj v Nemecku mala uspech AfD, podla toho co som cital su nieco ako Kotleba.
Inac aj v Nemecku mala uspech AfD, podla toho co som cital su nieco ako Kotleba.
Ano, nezaujíma ma to, to aj o 4 roky im môže stúpnuť podpora, tak už najlepšie žiadne ďalšie voľby kvôli nim? Problém tých, ktorí ich volia, pre mňa nech pretlačia aj satanistov, hanba tých, čo ich volia.hughito napísal: Vyčistil by sa tak, že by tam bolo dvakrát viac náckov, ako teraz.
Myslim ze ak by stupla LSNS, kleslo by SNS a trocha aj Smer, dalej by vypadli na 100% Siet, na 80% aj Most a stupli by SaS a OLANO, otazne su SMK, KDH aj Kollar, mozu skoncit velmi tesne nad, ale aj pod., no myslim ze ludia budu uz menej riskovat...
...KDH prakticky nema poriadneho lidra, ani SMK, Bugar zradil, Kollar nic nedokazal, Zradoslava zbytocne spominat.
...Takze by sme mali silny Smer, silnu pravicu v podobe SaS a OLANO-NOVA (v ktorom sa mozu najst stari KDH-aci) a nutne zlo, otazkou je, ci sa uz "protestanti" ukludnili a pochopia ze Tretia risa.. uhm tretia cesta nefunguje, takze to moze dopadnut vyhrou lavice, alebo pravice, prip. aj PATom, ale totalnym.
...KDH prakticky nema poriadneho lidra, ani SMK, Bugar zradil, Kollar nic nedokazal, Zradoslava zbytocne spominat.
...Takze by sme mali silny Smer, silnu pravicu v podobe SaS a OLANO-NOVA (v ktorom sa mozu najst stari KDH-aci) a nutne zlo, otazkou je, ci sa uz "protestanti" ukludnili a pochopia ze Tretia risa.. uhm tretia cesta nefunguje, takze to moze dopadnut vyhrou lavice, alebo pravice, prip. aj PATom, ale totalnym.