Soundbar alebo BT reprak
Soundbar alebo BT reprak
Ahojte,
neviem sa rozhodnut, ci kupit soundbar k telke alebo BT reprak, ako je napr. Beats Pill alebo nieco od JBL / BOSE / atd.
Vyuzival by som ho skor na muziku (bassy). Popravde ma soundbary velmi neoslovili, k filmom v noci mi zvuk z telky staci (nebudem budit cely barak).
Cize skor na vychutnanie dobreho zvuku pesniciek, nevylucujem ani spustenie hudobnej tv stanice (pripojenie k telke).
Laka ma vyhoda prenosnosti pri BT reprakoch, no predsalen bateria nevydrzi dlho (myslim zivotnost), cize pri BT reprakoch nieco poriadne a bez baterie by som preferoval.
Dakujem.
neviem sa rozhodnut, ci kupit soundbar k telke alebo BT reprak, ako je napr. Beats Pill alebo nieco od JBL / BOSE / atd.
Vyuzival by som ho skor na muziku (bassy). Popravde ma soundbary velmi neoslovili, k filmom v noci mi zvuk z telky staci (nebudem budit cely barak).
Cize skor na vychutnanie dobreho zvuku pesniciek, nevylucujem ani spustenie hudobnej tv stanice (pripojenie k telke).
Laka ma vyhoda prenosnosti pri BT reprakoch, no predsalen bateria nevydrzi dlho (myslim zivotnost), cize pri BT reprakoch nieco poriadne a bez baterie by som preferoval.
Dakujem.
Re: Soundbar alebo BT reprak
Bolo by dobre, keby si napísal cenový strop. Ešte bez neho by som ti poradil napríklad JBL Charge 2 alebo JBL Flip 3, kamarát ho má a hrá to nenormálne
alebo myslíš skôr niečo takéto?
Tie JBL vyzeraju super, ktore z nich ma tvoj kamos?androidak napísal:Bolo by dobre, keby si napísal cenový strop. Ešte bez neho by som ti poradil napríklad JBL Charge 2 alebo JBL Flip 3, kamarát ho má a hrá to nenormálnealebo myslíš skôr niečo takéto?
Nie je 15 W malo na poriadny zvuk a basy?
Cenovy strop je cca 300 €.
Existuje nieco od JBL bez akumulatora? Toho sa bojim, ze odide po par rokoch...
Zvukovo s tym soundbarom sa to da porovnat?
DAKUJEM
Vyhoda bt repraku je v jeho prenositelnosti a jednoducheho pripojenia hocikde - preto je tam bateria. Ked nechces baterku tak preco chces bt reprak? Nemas potom lepsie nejake repro k tv?
Kamoš má Flip 3, ale myslím že do 300€ vyberieš niečo ešte lepšie. Našiel som napr. tento, ale kľudne na tej stránke môžeš popozerať aj iné, napr. Harman/Kardon a aj iné. Nájdeš tam aj JBL soundbary, alebo tento, je to asi najvýkonnejší z tej rady a má aj režim napájania zo siete. Takže je to na tebe, ale ja by som išiel skôr do toho JBL Xtreme alebo niečoho podobného ako do klasického soundbaru.
Ako som spominal, chcel by som mat BT, aby som mohol prehravat audio z mobilu / tabletu.laforez napísal:Ked nechces baterku tak preco chces bt reprak? Nemas potom lepsie nejake repro k tv?
Repro k tv = soundbar a o tom je tato tema, ze neviem, co je lepsie z tychto 2 moznosti.
//autoeditácia príspevku (15 Mar 2016, 23:23)
Ten JBL Boost TV vyzera super, este som ho predtym nenasiel, takze super, vdaka za tip!
Este si to cele prezriem (recenzie) a pripadne sa opat ozvem, zatial vdaka!
-
Ryan Giggs
VIP
Kupovat BT reprak k tv je nezmysel. To nema ziadnu logiku. Soundbar je samozrejme lepsie riesenie. Nejaky so subwooferom. Tam mas tiez BT.
Ako som pisal, vyhodou je mobilita.Ryan Giggs napísal:Kupovat BT reprak k tv je nezmysel. To nema ziadnu logiku. Soundbar je samozrejme lepsie riesenie. Nejaky so subwooferom. Tam mas tiez BT.
Vies mi ale odporucit soundbar lepsich znaciek (JBL, BOSE, ...)? Dakujem
Veď hore som ti poslal link, máš aj tu, len treba popozerať 
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2016, 8:41)
https://www.alza.sk/bose-solo-5-d303031 ... d=18845258
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2016, 8:41)
https://www.alza.sk/bose-solo-5-d303031 ... d=18845258
-
Ryan Giggs
VIP
Bud chces mobilitu, alebo chces co najlepsi zvuk.
dakujem, ja som reagoval na post od Ryana Giggsa
JBL Boost TV nesplna oba predpoklady?Ryan Giggs napísal:Bud chces mobilitu, alebo chces co najlepsi zvuk.
Je ta mobilita az taka nutna? Ved za tu sumu mozes mat velmi slusne stereo reproduktory, pripadne aj 2.1. Ak ti ide o bluetooth, tak nie je problem za 30 € dokupit BT receiver. Napriklad: https://www.alza.sk/philips-aea2000-d430504.htm#recenze
Dovolim si povedat, ze sa dostanes na omnho lepsiu kvalitu zvuku. Ak by si to chcel iba na filmy, tak soundbar moze byt ok, ale na hudbu nic moc.
Dovolim si povedat, ze sa dostanes na omnho lepsiu kvalitu zvuku. Ak by si to chcel iba na filmy, tak soundbar moze byt ok, ale na hudbu nic moc.
Dakujem chalani, zatial som rozhodnuty kupit JBL Cinema SB150, co poviete?
Ten BT receiver mi je nanic, chcel som zaroven kupit aj kvalitne repro, ci ako si to myslel?
http://www.jbl.sk/jbl-sb150.html
Ten BT receiver mi je nanic, chcel som zaroven kupit aj kvalitne repro, ci ako si to myslel?
http://www.jbl.sk/jbl-sb150.html
Myslel som to tak, ze kupis kvalitne 2.0/2.1 repro za nejakych 150-200 € (napr. Microlab Solo 7C) a k tomu BT receiver. Konektivita bude rovnaka, mobilita nizsia, ale zvuk bude vyrazne lepsi.
Chces povedat, ze JBL Cinema SB150 ma vyrazne horsi zvuk ako Microlab Solo 7C?
Co som pozeral recenzie JBL, tak vsetci JBL ospevovali. A skor preferujem all-in-one riesenie ako samostatny receiver.
Co som pozeral recenzie JBL, tak vsetci JBL ospevovali. A skor preferujem all-in-one riesenie ako samostatny receiver.
-
Ryan Giggs
VIP
Samostatny receiver ti nikto predsa neodporucal.
Za seba k TV odporucam rozhodne Onkyo HTX-22HDX. Rozhodne lepsie ako soundbary. A BT ti vyriesi ten bazmek od Philipsu.
Za seba k TV odporucam rozhodne Onkyo HTX-22HDX. Rozhodne lepsie ako soundbary. A BT ti vyriesi ten bazmek od Philipsu.
Receiver som myslel BT receiver predsa. Sorry za nedorozumenie.
-
Ryan Giggs
VIP
A v com presne je problem ze je to samostatne? Mas to ako prenosne riesenie ktore vies pouzit s akymkolvek aufio zariadenim ktore ma analogovy vstup.
Dalsie kable a analogovy vstup.
Predpokladam, ze opticke propojenie je lepsie ako analogove (prepojenie s TV v tomto pripade).
Sam nazyvas tento receiver bazmekom, takze asi to nebude nic moc prevedenie.
Predpokladam, ze opticke propojenie je lepsie ako analogove (prepojenie s TV v tomto pripade).
Sam nazyvas tento receiver bazmekom, takze asi to nebude nic moc prevedenie.
-
Ryan Giggs
VIP
Bazmek=zariadenie, bez akejkolvek narazky na kvalitu.
Ci je optika lepsia ako analog, zalezi na kvalite prevodnika v tom-ktorom zariadeni. Moze a nemusi byt lepsia.
Ci je optika lepsia ako analog, zalezi na kvalite prevodnika v tom-ktorom zariadeni. Moze a nemusi byt lepsia.