Zdravim. Mam taky kuriozny problem. Som student a byvam na intraku. Jedna sa mi o to ze ked mavam rano skolu par chalanov na bunke hrava csko a len jeden vykrikuje za kazdym jak debil. Upozornoval som ho viac krat nepomohlo k bitke sa nechcem dostat. Na kazdej izbe je pripojka na kabel cize ta pripojka funguje aj ako internet a taktiez ako sieť. Moja otázka tkvie v tom či existuje nejaky spôsob ako mu vypnúť pc alebo hocičo z mojho pc aby prestal vo fakt neskorych hodinach vykrikovat.
Dik za info
Hacknutie PC
Re: Hacknutie PC
Ná, použi hen firewall
vsak chod za veducim intraku
-
Perfect Stranger
Novice
Mam na to aby som ho roztrhol len nechcem prist o intrak...Pretoze napadnutie je okamzite vylucenie..a zase byt zalobaba? Neda sa to nejak tak vyriesit? Pokial nie tak sa ospravedlnujem za spamovanie fóra.
Tak si to vyduskutuj s nim. Co ti mame na to viac napisat.
Ked mu vypnes PC pocas CSka tak bude kricat este viac 
Zalezi hlavne od toho, ake mas skusenosti... Na "hackovanie" sa neda pouzit akysi navod, prostredie je vzdy odlisne a moznosti je vzdy viac, takze ak ho chces zrusit v tomto smere, budes potrebovat odbornika co to vybavi za teba. Najjednoduchsie no nie zadarmo, jedine ze by si mal dobreho kamosa tam kde treba
je utok DDoS, v spravny cas a chalan ma vymalovane, asi sa na chvilu k kricaniu prida aj mlatenie ale az ho ruky zacnu bolet tak to vypne a vyserie sa na to...