Stickerbombing

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Dede
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Stickerbombing

Príspevok od používateľa Dede »

Už len ten volant na ľavo znamená že je vyrobené v eu takže s tým nič nemá spoločné.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Má to spoločné VŠETKO, okrem strany volantu, keďže sa tu jazdí po pravej strane a volant napravo je teda nepraktický a nebezpečný. Inak je to (možno na pár výnimiek) identické auto. Ani japonské autá nie sú spravidla vyrobená domácimi.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

som fanusikom japonskych aut, ale tuto sa musim viac priklonit k Hensymu, neviem si predstavit brat to tak prisne... okrem toho ja som pisal o prestavbe z rhd na lhd... ale viem, ako to myslis, proste iba to ich tvrde jadro a modely a upravy, ktore sa pre ine trhy nevyrabali, z fleku strelim napr. impreza wrx sti type-r... tak nejako to myslis?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Blbosť, to že má auto volant vľavo neznamená, že nie je vyrobené v Japonsku, omg. Ja som JDM bral vždy ako niečo čo je určené len pre japonský trh, nemyslím len tuning ale načo to brať tak strašne vážne.
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

Zase ani ja si nebijem po hrudi v podstate to ani neriešim, ale pýtali sa ma ako to vidím ja... RATZINGER666: dajme tomu.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

begbeee napísal:Aký?
IIRC tak to zacalo uplne pragmaticky, ked si oskrel auto (co povedzme si pri tych driftoch okolo murikov a zvodidiel sa musi stavat casto), tak aby si to kazde 2 dni nemusel lakovat, tak sa to zalepilo nalepkou a bolo. postupne si zanalepkoval napr, cely naraznik alebo nejaku jednoliatu plochu... dnes si tam drbnu foliu potlacenu akoze stickermi.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no, stickerbombing bola kedysi aj mimo aut forma akehosi moderneho umenia, olepovali sa steny nalepkami najma s apolitickou a protisystemovou tematikou, az ich bolo tolko, ze na niektorych miestach tvorili jeden celok... na autach to postupovalo podobne, tak ako spomina Fabo... pri driftovych sutaziach dochadzalo casto ku kontaktom aut s inymi autami a kedze uz aj tak slo o pomerne financne narocny sport, hlavne mladi riesili tieto opravy rychlo a lacno presne takymito nalepkami... jednoducho plech vyklepali a prelepili par nalepkami... plus to malo vyhodu, ze vdaka tomu, ze boli roznofarebne s roznymi obrazcami a napismi, nebolo poznat pokrceny profil toho blatniku, ako by bolo poznat na jednofarebnej nalakovanej ploche... teraz sa to robi tak, ze kupis normalnu foliu, ktora ma taky dizajn a sluzi cisto iba na imidz...

Fabo: co myslis tym IIRC? nejaka sutaz?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

If I Remember Correctly, to je taka etymologicko-abreviaticka verzia WRC :psssst:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jaj, to nemam odkial poznat :)
Napísať odpoveď