Kairos Technologies investovanie - podvod?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Savko
Novice
Novice

Re: Kairos Technologies investovanie

Príspevok od používateľa Savko »

Nj ocividne si nepreviedol za cely mesiac lebo pochybujem ze by ti nasa banka tolko vzala :D
Ivča
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ivča »

Zdravím ľudia,, ja s firmou Kairos spolupracujem už niekoľko mesiacov a som nadmieru-spokojný partner. Všetko fičí ako má, no žiadne printscreeny výplat apod. sem nebudem dávať, pretože vám skeptikom to nepomôže a budete ešte viac závidieť, že? :D Avšak nedalo mi sem nereagovať, pretože presne viem čo všetky tie negatívne príspevky znamenajú. Čistá závisť. Pretože inak by ste si nedali námahu tu niečo vypisovať k tomu, čo ste nevyskúšali, poriadne si nepreskúmali a teda len zdieľate názor ďalších vám podobných parťákov :wink: Takže kto týmito skeptickými názormi zarába, gratuľujem! Ja zarábam spoluprácou s Firmou Kairos. :smt006
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Vsetci ti zavidime, teraz sa vrat tam odkial si prisla.
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Forsaken »

Ivča napísal:Zdravím ľudia,, ja s firmou Kairos spolupracujem už niekoľko mesiacov a som nadmieru-spokojný partner. Všetko fičí ako má, no žiadne printscreeny výplat apod. sem nebudem dávať, pretože vám skeptikom to nepomôže a budete ešte viac závidieť, že? :D Avšak nedalo mi sem nereagovať, pretože presne viem čo všetky tie negatívne príspevky znamenajú. Čistá závisť. Pretože inak by ste si nedali námahu tu niečo vypisovať k tomu, čo ste nevyskúšali, poriadne si nepreskúmali a teda len zdieľate názor ďalších vám podobných parťákov :wink: Takže kto týmito skeptickými názormi zarába, gratuľujem! Ja zarábam spoluprácou s Firmou Kairos. :smt006
nechcem screenshoty, len mi teda vysvetli ako zarabas... ked si mala 1500e za to si si kupila bohovsky Kairos program a ten ti teraz zaplatil 100e :)

-1500
+100
je stale
-1400 ci ako ? :lol:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Cista zavist... Kairos rozdava ludom peniaze zadarmo a oni ich nechcu... Banka dava trapne uroky 0.5%, financni experti sa snazia zarabat na akciovych trhoch kde su radi za 10%, ale tuto kairos ti za par mesiacov znasobi vklad... Ako mozu byt vsetci ti odbornici tak sprosti ze to nevyuziju??? Preco?
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

aacid napísal:Cista zavist... Kairos rozdava ludom peniaze zadarmo a oni ich nechcu... Banka dava trapne uroky 0.5%, financni experti sa snazia zarabat na akciovych trhoch kde su radi za 10%, ale tuto kairos ti za par mesiacov znasobi vklad... Ako mozu byt vsetci ti odbornici tak sprosti ze to nevyuziju??? Preco?
skoro ako nigerijske maily :smt081

//autoeditácia príspevku (29 Mar 2016, 13:49)
Rad by som tuto temu zatvoril clankom:
http://ekonomicka.poradna.net/a/view/41 ... o-pyramida
Prílohy
nigeria-spam-seemikedraw-comics-1063024_zps48e77ba9.jpeg
kairosák
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kairosák »

Vážení forsaken a tebe podobní. Nazval si človeka, ktorého nepoznáš "šašo" len pre to že je aktívny v projekte kairos. Ja som tiež v kairose a mám dilemu: pri vstupe do tohoto projektu som zaplatil 1577 dolárov. To bolo pred 10-imi mesiacmi. Vďaka tomu, že som projektu veril, zarobil som za 10 mesiacov okrem mzdy v zamestnaní 6420 dolárov. Ty si ale bol múdrejší, ako ja a neveril si. Koľko si za ten čas zarobil okrem mzdy ty? Ľudia, ktorým som systém fungovania kairosu v priebehu tých 10 mesiacov vysvetlil a dnes sú to partneri kairosu mi dodnes ďakujú. Koľkí ľudia ďakujú tebe za to že si im nejako pomohol? Približné tvoje odpovede na moje dve otázky poznám a preto skonštatujem za teba niečo, čoho ty nie si schopný: šašo nie som ja, ale ty!!! Do tvojho slepačieho vychcaného mozgu sa nedokáže vpratať jedna vec; prečo sa nedá aplikácia vyplatiť z vygenerovaného zisku... U teba je to zbytočné, ale vysvetlím ti to. Ak chce kairos ponúknuť nejakému partnerovi možnosť ochrany jeho firemných háklivých dát v nejakom cloudovom úložisku, musí v prvom rade preukázať, že potrebný priestor na uloženie týchto informácií má zmluvne zabezpečený. Preto sa musí najprv zmluvne dohodnúť s nami (partnermi) na poskytnutí toho priestoru. A základnou podmienkou tej dohody je aspoň 10 hodín denne byť pripojený na internete. Keď som mal v kairose investovaných mojich 1577 dolárov, dával som si sakramentský pozor na to aby som pripojený bol, lebo inak by som nemal zabezpečenú návratnosť mojej investície. A keď som si takto potvrdil, že to funguje a peniaze sa mi vrátili, bol by som šašo vtedy, keby som ďalej svoj počítač nepripojil k internetu aj keď ja spím. Ráno vstanem, pozriem sa do svojho kabinetu a so železnou pravidelnosťou zistím, že mi za tú noc na účte v kairose pribudlo 10,80 dolára. Každý deň, piatok, sobota, nedeľa, Vianoce, alebo veľká noc, všetko jedno. Každý deň. No a potom si počkám na 25 deň v mesiaci,
peniaze z kairosu nechám vyplatiť do mojej banky na účet, z ktorého ich platobnou kartou Master card vyberám a užívam si ich. Za tú istú dobu ty napíšeš možno 10 blogov o tom, aká je kairos blbovina... Takže, vážený forsagen, ruku na srdce: kto z nás dvoch je šašo? :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

"Ak chce kairos ponúknuť nejakému partnerovi možnosť ochrany jeho firemných háklivých dát v nejakom cloudovom úložisku, musí v prvom rade preukázať, že potrebný priestor na uloženie týchto informácií má zmluvne zabezpečený. Preto sa musí najprv zmluvne dohodnúť s nami (partnermi) na poskytnutí toho priestoru" Ak toto myslis vazne, tak odpoved na tvoju otazku je, ze saso si stale ty
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kairosák napísal:Ak chce kairos ponúknuť nejakému partnerovi možnosť ochrany jeho firemných háklivých dát v nejakom cloudovom úložisku, musí v prvom rade preukázať, že potrebný priestor na uloženie týchto informácií má zmluvne zabezpečený. Preto sa musí najprv zmluvne dohodnúť s nami (partnermi) na poskytnutí toho priestoru. A základnou podmienkou tej dohody je aspoň 10 hodín denne byť pripojený na internete.
pekná sprostosť
kairosák
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kairosák »

Vážený t0m4s3, zisťujem, že svet je plný šašov. Vy všetci tvrdíte, že ľudia aktívni v kairose sú šašovia a my tvrdíme, že šašovia ste vy, ktorí tento projekt odmietate. Dobre, beriem to. Šašovia sme teda všetci. Asi jediný rozdiel medzi kairosákmi a nekairosákmi je ten, že kairosáci sú bohatí šašovia a nekairosáci ste chudobnejší šašovia. Samozrejme, že ti tvoj názor neberiem, ak si radšej chudobnejší šašo, je to tvoja voľba...:smt006
hovko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa hovko »

Nie si šašo. Si idiot. Nazvať vklad do pyramídy investíciou, môže iba idiot, čo nevidí skrytú pyramídu :).

Ktorá firma má uložené dáta v ich cloude?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

O Kairose je na nete toho dostatok a nech si ludia otvoria svoj nazor. Tu je par clankov k tomu, mozno padli aj v tejto teme (necital som ju celu).

http://www.investujeme.cz/kairos-planet ... z40shYH5hB
http://kairospyramidovu.blogspot.sk/201 ... lanet.html
http://finweb.hnonline.sk/spravy-zo-sve ... tkych-cias
http://skusilisme.blogspot.sk/2015/08/m ... ogies.html
http://zivotvenku.com/2016/02/06/kairos ... o-snad-ne/

Odporucam precitat tieto clanky, az potom si premyslite, ze ci ma zmysel nejaky Kairos.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Samozrejme, ze zmysel to ma, resp. malo. Ked pyramida zacina, vela ludi sa napakuje. Myslim, ze ti co zazili napriklad taky BMG invest alebo Drukos vynos by vedeli rozpravat. Tam boli zisky "iba" 40%.

Akurat ta argumentacia (momentalne "kairosakov") o tom ako firma ponuka realny produkt (data zabezpecnee v cloude) je pre mna ako IT cloveka uplne smiesna. Nehovoriac o tom, ze matematicky/financne nieco take nedava zmysel a nepotrebujem na to ani Vysoku skolu.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

kairosák napísal:zarobil som za 10 mesiacov okrem mzdy v zamestnaní 6420 dolárov.
:smt056

tak teraz mi zaplat tych 125 dolarov a idem do toho :smt033
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

A je to taky strasny problem ukazat realny vypis z uctu ? Resp. ako si sa pls dostal z 10 eur denne na 6k za 10 mesiacov ?

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kairosák napísal:Ak chce kairos ponúknuť nejakému partnerovi možnosť ochrany jeho firemných háklivých dát v nejakom cloudovom úložisku, musí v prvom rade preukázať, že potrebný priestor na uloženie týchto informácií má zmluvne zabezpečený. Preto sa musí najprv zmluvne dohodnúť s nami (partnermi) na poskytnutí toho priestoru. A základnou podmienkou tej dohody je aspoň 10 hodín denne byť pripojený na internete.
Prosim ta, mohol by si nam ukazat technicku dokumentaciu toho, ako tato uzasna firma Kairos a ich pokrokova (zarobkova) technologia pracuje? Ako ochranujete firemne haklive data? :hehe:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

to je fakt sranda, kairos totiz nie je jedina firma na svete, ktora uzatvara zmluvy s "partnermi" na poskytovanie nejakej sluzby... ved skoro vsetky sluzby tak funguju.

akurat ze vsetky solidne firmy ked sa s tebou zmluvne dohodnu ze ti budu blatit za sluzbu tak od teba nebudu pytat peniaze ako poistku, to kde sme?

si predstav ze:
dropbox by ti pri registracii poslal 1000 eur na ucet ako "poistku", ze bude cloud ozaj dostupny.
si predplatis casopis na rok a oni ti poslu 100 eur, lebo ved aku mas inak istotu ze ti budu ten casopis ozaj posielat.
nastupis do prace, normalne zamestnanie ako kazde ine, akurat ze podmienka nastupu je ze im odovzdas 5 tisic eur, pretoze potom si budes davat "sakramentsky pozor" aby si pracoval poriadne.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

kairosák napísal:... Ak chce kairos ponúknuť nejakému partnerovi možnosť ochrany jeho firemných háklivých dát v nejakom cloudovom úložisku, musí v prvom rade preukázať, že potrebný priestor na uloženie týchto informácií má zmluvne zabezpečený. ...
Ja pracujem v automotive uz nejaky ten rok. Spolupracoval som priamo s automobilkami ako Volvo, Renault, VW, BMW, DAF, Scania, Peugeot, ... Tomuto mozu uverit len idioti, ako si ty. ZIADNA automobilka NIKDY nezveri ani kB dat nejakemu Kairosu, ktory ich uklada na diskoch ludi po celom svete! Si zdrogovany, naivny alebo sprosty?! O. i. toto by nepreslo ani pri ISO audite, nie to este pri TS audite.
Vsetky automobilky maju vlastne cloudy, ktore su i tak zvacsa realizovane formou PLM v SAP. Tak o akych "uloziskach haklivych dat" melies?
Kairos je pyramida, ktora nema s automobilkami nic spolocne. To, ze sa ich reklama objavila na nejakej proto-formule, to neznamena nic. Aby si to pochopil, ak si mal nejaky zisk, ten bol generovany z tych 1.577 dolarov, ktore tam vlozili ini tupci. Pre toto vlastne funguje aj ich cely recruit system.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nieco z reality:
- standardne SLA na dostupnost beznych sluzieb je 99,5 %
- high availability sa pohybuje okolo 99,95 %

vsetko samozrejme rocne, takze tych 10 hodin denne je vysmech
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ale akoze technicky by to nemuselo byt zle riesenie. ved samozrejme by nemali konkretne data iba na jednom pc konkretneho cloveka, ktory ho ma zapnuty 10 hodin denne, mali by ho na stovkach takych pocitacoch, mozno tisickach, tam by ta dostupnost uz bola blizko 100%... ved tak funguju torrenty.
ale samozrejme to nic nemeni na tom ze kairos tak nefunguje, je to pyramida.

a vsetkym "kairosakom":
ja vam verim ze to funguje a verim ze ste si na tom zarobili, problem je ze nemate ziadnu istotu ako dlho to este bude fungovat a potom je tu samozrejme moralne hladisko, ked sa jedna o cistu pyramidu, tak kazde euro ktore zarobite, niekto iny skor ci neskor strati. vtedy sa cela pyramida rozpadne. niekto, mozno tvoj dalsi kamarat, tam "investuje" 1500 dolarov, ty z toho este dostanes proviziu a koniec. ty si mal stastie, pretoze si zacal skoro a zarobil si, tvoj kamarat prave prisiel o 1500 dolarov.
Napísať odpoveď