GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V - vseobecna diskusia
Ja som kúpil taktiež krabicovu verziu. Po inštalácií ešte potrebovalo stiahnuť nejaké patche alebo aktualizácie. Bolo to paru GB nič strašne. S mojím netom, ktorý mi sťahuje rýchlosťou 250kbps to ne ni žiadne terno, ale dám to cez noc a zajtra hrám. Hovno. Sťahovalo mi to asi 4 dni rýchlosťou maximálne do 50kbps čo som videl, a popri tom bol ešte internet absolútne nepoužívateľný, vôbec sa nedalo surfovať, ako keby som ani žiadny net nemal. Neviem ako to chlapci dokázali, no je to katastrofa. A to sa deje stále keď je nejaký novy update. Idem si po týždni zahrať, a hľa, nový 50mb update ktorý mi sťahuje 45 min 
Ja mam tak 70-100 Mbit net a tiez to stahovalo skoro cely den, vtedy to stahovalo naraz asi prilis vela ludi, boli zlepsovaky, pauza a nejaka utilita, pomohlo to trocha, ale nie prilis. Pri updatoch mi to uz stahuje dobre, vynimocne to klesne, ale vtedy staci 1x pauza a uz stahuje naplno.
Lenze pri steam verzii treba stahovat celu hru aj updaty a aj ked by to islo naplno, pre ludi ktori maju pomalsi net to moze byt problem a dovod pre krabicovku, tam by uz dnes nemali byt podobne problemy ako tie prve dni po uvedeni.
Lenze pri steam verzii treba stahovat celu hru aj updaty a aj ked by to islo naplno, pre ludi ktori maju pomalsi net to moze byt problem a dovod pre krabicovku, tam by uz dnes nemali byt podobne problemy ako tie prve dni po uvedeni.
Takze problem je len pri updatoch inak vsetko v pohode ze?
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Stymi updatami je problem pre vela ludi. Niekolko stran dozadu sa rozoberal soft Ultra Surf, kde mne ten problem pomohol vyriesit a updaty mi nasledne stahovalo plnou rychlostou.
Mne to blbne stále a nepomáha ani ten Ultra Surf. Ešte plus s tým problémom, že aj keď to dám sťahovať cez noc, tak stále vyskočí nejaká chyba serverov a musím kliknúť na retry. Čiže je to riadne na nervy, keď sa ráno zobudím, že si dnes zahrám a pritom mi stiahlo len 10mb a prerušilo sa to. Teraz sťahujem 160mb update asi druhý deň 
-
killer-bee*-*
Zablokovaný
skrátka RG si dali záležať
Riešil niekto a vyriešil chybovú hlášku failed zlib call? Niečo som už googlil, ale zatiaľ nič nepomohlo. A nechce sa mi to zase re inštalovať 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
no chybovu hlasku som vyriesil, klikol na ok a uz sa nezobrazovala, ale ta chyba je na mna uz moc
Nieco podobne som uz mal, skusaj Retry, vypnut okno, spustit znova, vypnut, pockat, zapnut, prip. opakovat posledne kroky, to mi zatial pomohlo, prip. este restart pc.
Funguje Vám čeština? lebo mne prestala fungovať. Ak aktivujem češtinu tak len načitava a samotna hra sa nespusti.
-
typek61
Darca
mne funguje dobre 
Nemoze to byt antivirusom? Nedavno som si zakupil eset smart security
To sa da lahko zistit, vypni ho na chvilu a vyskusaj.
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2016, 21:44)
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... -available
Novinky, ktore ma motivovali po case opat zapnut GTA, zatial ma dostalo to Sumo, pretlacanie aut na ostrovoch a budovach, len skoda ze su asi len 3 mapy, mohlo by byt ovela viac, no aspon je mozne menit triedy aut a tym sa mierne meni hratelnost.
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2016, 21:44)
http://www.rockstargames.com/newswire/a ... -available
Novinky, ktore ma motivovali po case opat zapnut GTA, zatial ma dostalo to Sumo, pretlacanie aut na ostrovoch a budovach, len skoda ze su asi len 3 mapy, mohlo by byt ovela viac, no aspon je mozne menit triedy aut a tym sa mierne meni hratelnost.
-
Yos
Professional
Taktiez som to zapol pre ten novy adversary mode a milo ma to prekvapilo. Tolko srandy v jednom mode
To pretlacanie na ostrove je top. Sa nam stalo, ze posledni dvaja z teamov sa zasekli na upati skaly na tom ostrove a islo len o to, kto sa dlhsie udrzi, aby nespadol do vody 
Zdravim Vás,
Možno sa tu to riešilo, chcem sa opýtať kde nájdem Savy v počitači ? Lepšie povedane idem robiť format HDD a budem opať potom inštalovať GTAčko, chcem aby mi ostali posledné uložené pozicie. Ďakujem za každu pomoc
Možno sa tu to riešilo, chcem sa opýtať kde nájdem Savy v počitači ? Lepšie povedane idem robiť format HDD a budem opať potom inštalovať GTAčko, chcem aby mi ostali posledné uložené pozicie. Ďakujem za každu pomoc
-
Yos
Professional
Skus pozriet sem C:\Users\%USERNAME%\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles
Yos: Mám to, ďakujem, po nainštalovani hry stači len tie súbory prekopirovať ? 
hmm , po dlhej dobe som zase začal s kamarátom hrávať GTA Online ale musim povedať že už to neni jak na začiatku ale tak to býva no.. už nepridávajú skoro žiadne veci a odkedy začali hackeri tak stále stále sa nájde nejáky zabávač
hráva ešte niekto tak "aktívne" ?
Ja hravam tak narazovo, ked pridaju nove mody, tak hram, potom pauza a znova ked je nieco nove.
S tym ze nie je skoro nic nove nesuhlasim, velakrat pridavali nove auta, oblecenie, zbrane, jachty a specialne misie pre jachty, velke aj male, misie pre freemode, nove upravy aut - lowriders a mnoho novych misii, hlavne nove adversary mody ako extraction, hunting pack, offence defense, relay, running back, najnovsie sumo a mnoho dalsich.
Doleziti su priatelia, ja som si ich postupne pridaval, stale ked som narazil na rozumneho hraca, potom je to celkom ine ako s nahodnymi, ale teraz je to myslim lepsie ako par mesiacov dozadu.
S tym ze nie je skoro nic nove nesuhlasim, velakrat pridavali nove auta, oblecenie, zbrane, jachty a specialne misie pre jachty, velke aj male, misie pre freemode, nove upravy aut - lowriders a mnoho novych misii, hlavne nove adversary mody ako extraction, hunting pack, offence defense, relay, running back, najnovsie sumo a mnoho dalsich.
Doleziti su priatelia, ja som si ich postupne pridaval, stale ked som narazil na rozumneho hraca, potom je to celkom ine ako s nahodnymi, ale teraz je to myslim lepsie ako par mesiacov dozadu.
-
Yos
Professional
Taktiez si k tomu este obcasne sadnem, no s cheatermi sa nestratavam uz v takom meritku ako kedysi. A ako Dreamer spomina, je tam fura novych veci, od aut, misie, az po oblecenie. Dokonca este Heisty idu celkom aktivne. Posledne sme odohrali vsetky setupy s rovnakymi ludmi a uplne v pohode, bez nejakych cheatov, alebo trollov.