webdesign. tvorba loga

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
pao247
Expert
Expert

webdesign. tvorba loga

Príspevok od používateľa pao247 »

Zdravim viem ze sa to tu uz asi vela krat omielalo ale potrebujem pomoct pri naceneni.
Kolko asi stoji navrh dizajnu pre e-shop ? (zatial len Homepage)
A navrh loga, su to 4 varianty (a potom este drobne obmeny k nim)
Dakujem
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: webdesign. tvorba loga

Príspevok od používateľa Hensym »

Záleží od toho, čo vieš ukázať z portfólia a akej kvality to bude. A toto nebude len banálny rozdiel, toto môže byť rozdiel medzi dvoma a štyrmi ciframi.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Niekto by si za yie loga vzal 30 eur, niekto 300 eur. Nepozname tvoje skusenosti, kolko mas inej prace, kolko hodin si na tom robil a na kolko si ocenujes hodinu. Tiez je dolezite, ze ci si z tych navrhov vyberu jedno logo a to sa bude este doladovat alebo nie. Ide to na fakturu alebo peniaze na ruku?
pao247
Expert
Expert

moje portfolio je

Kód: Vybrať všetko

http://pavolgaspar.sk/portfolio.pdf
a ide na fakturu

//autoeditácia príspevku (14 Feb 2016, 10:31)
Viete mi niekto poradit prosim vas ? Dakujem
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Presnu cenu ti nepoviem, ale zvaz si kolko stoji tvoj cas a cenu prisposob tomu. V portfoliu mas uz dost veci na to, aby si to vedel ohodnotit. Samozrejme cena zial zavisi aj od toho, ci to robis pre slovakov alebo zahranicie. Nepozname tvojho klienta, jeho poziadavky na vysledok, tvoje ego, naklady na fungovanie... cize presnu sumu, ktoru si mas zapytat ti tu nikto neda a kedze o projekte nic blizsie nevieme, tak ani sumu, ktoru by sme pytali my
pao247
Expert
Expert

Zatial som robil vzdy pod niekym resp. cez niekoho a mal som fix na mesiac atd. Takze neviem velmi odhadnut cenu ako sa to pohybuje. Viete aspon obrazne povedat prosim vas ? Nemate nejaky dizajn co ste robili a cenu k tomu ? prosim vas. Dakujem
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Portfolio skoro v 80MB subore, tak toto som este nevidel. Ked si chcem pozriet portfolio, tak ho hladam na webe a nie, aby som musel stahovat daky dokument.
pao247
Expert
Expert

ok viete mi poradit prosim vas kolko ? Alebo idete kritizovat veci ? Mam aj web len tam nemam vsetky veci este

Kód: Vybrať všetko

pavolgaspar.sk
killer-bee*-*
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa killer-bee*-* »

jednoducho použi GIMP ...
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

na tvoju otazku ti odpoviem asi inak ako by si chcel

mozno by nebolo odveci si precitat knihu http://janrezac.com/kniha
pretoze tvorit 4 verzie hlavnej stranky je znakom zleho designera(podla portfolia vyzeras ze kreslit vies pekne)
a ked to tak klient chce tak mu treba vysvetlit ze je to takto zle, pretoze hlavna stranka, obzvlast u eshopu je ta najmenej dolezita, ved predsa kazdy chce aby navstevnik(kupujuci) isiel na inu dolezitejsiu stranku(detail produktu, kosik) ako je ta hlavna

eshop je velmi komplexna zalezitost a naozaj to nieje o tom nakreslit peknu homepage
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

no ale bez kvalitnej domovskej stranky sa na ten detail produktu nedostanes.. praveze detail produktu je podla mna menej podstatna vec, pretoze ked si uz tam, tak ten zaujem mas.. Hlavna stranka ti ma prave nalakat na kupu..aspon ja sa na to takto pozeram.
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

to o com hovoris ty je zas navigacia(menu), vypisy produktov(grid) a vyhladavanie, stale sa ale nejedna o homepage

zalezi na sile brandu(amazon to bude mat trochu ine) ale na homepage ti vela ludi ani nemusi prist pretoze hladali produkt(kategoriu produktov) a nasli ho inde(google, heureka ...)

homepage je len rozcestnik k nejakym cielom, ale tie ciele sa naplnaju inde, nevravim ze na homepagi nezalezi, ale ze nieje najdolezitejsia ako si vevla ludi mysli

stale hovorim o eshope, pre ine webove projekty to moze(nemusi) byt ine
Napísať odpoveď