Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Parlamentné voľby 2016

Príspevok od používateľa hughito »

Tak ako z tohto pohľadu to je jasné, ide im aspoň o nasledujúce volebné obdobie, politicky sa z toho do budúcna ťažko vyhrabú. Ale to platí aj všeobecnejšie, lebo ten volebný výsledok bol veľmi slabučký, takže aj tak by ťažko presadzovali svoju politiku.
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

Korag napísal:Najviac sa cudujem tym vysokoskolakom a ich preferencii a oblube sudruha Fica. To len na Slovensku sa da podplatit ludi vlakmi, nikde inde.
Ty vies ze hovoris o vysokoskolakoch zo Slovenska, ktori vedia byt konkurencie schopni asi len v IT obore?
aliquis28
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aliquis28 »

Retne napísal: Ty vies ze hovoris o vysokoskolakoch zo Slovenska, ktori vedia byt konkurencie schopni asi len v IT obore?
Najdi mi vysokoskolakov, ktori dokazu pit ako ti nasi :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Kľudne. Zbehni do UK, Kodane, Švédska (osobné skúsenosti) a zažiješ pekné alkoholové manévre.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

no ale hlavne ze sme narod ozranov, za to by sme sa mali hanbit, nie chvalit sa tym...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

ja sa za to tiez hanbim, aj ked sam nepijem..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Moj nazor na pripadne predcasne volby vs. Kotleba pekne zhrnul Beblavy, "Mrzi ma, ze Kotleba je v parlamente. Netreba panikarit, 8% pre extrem v kontexte Europy a nalady ktora tu bola nie je dovod lamat palicu nad Slovenskom. A neexistuje ani dovod, ktory sa dnes automaticky predpoklada, ze keby boli volby o rok tak bude mat automaticky 20%, vsetko sa vzdy moze stat, ale, ze by mal nastat nejaky automaticky vzostup Mariana Kotlebu si nemyslim. Aj v tychto volbach a minulych sa ukazalo, aki su ludia nepredvidatelni a vsetci ti co nevedeli den predtym ako dopadnu, dnes vedia ako dopadnu tie dalsie a myslim si, ze ich predvidaju rovnako spolahlivo ako predvidali tieto. Preto Kotleba je problem, ale nie je to najvacsi problem slovenskej demokracie. Ak nieco bude posilnovat Mariana Kotlebu, tak je to politika aku teraz zazivame, ta posilnuje postoj, ze vsetci su rovnaki"
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Zrado si teraz hovorí: Ja mám pi*i, že si serem do huby, môj život je naplnený, chodzím kŕmiť holuby... :D Ten Rytmov track sa celkovo dosť hodí ako reakcia na povolebné Procházkove rozhodnutia vzhľadom na jeho voličov :lol:

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Tá Žitňanská sa tam tvári, ako keby mala každú chvíľu hodiť tyčku...možno jej nejaká veľmi zakrpatená chrbtová kosť zostala a dúfam, že teraz nemôže spávať.
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Retne napísal: Ty vies ze hovoris o vysokoskolakoch zo Slovenska, ktori vedia byt konkurencie schopni asi len v IT obore?
Nemozes vsetkych hadzat do jedneho vreca, cakal by som ze sa tam najdu aj rozumni jedinci. Skor v tom vidim ten Ficov tah s tymi vlakmi, musi sa mu uznat ze to mu vyslo.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

ja sa sice pohybujem v tom IT vysokolskom smere ale Ficovolica som este nestretol a vlaky by tiez zrusili vsetci.
Kks je to had ten Bugar. V povolebnych diskusiach sa tak rozculoval ze preco by on mal zabudnut na to co bolo pred volbami, ze vsak nemoze zabudnut ako ho ohovarali na fb, ale uz teraz treba zrazu zabudnut na vsetko.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja by som bezplatné vlaky nezrušil.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Kotlebu uz preveruju, kvoli zruseniu predstavenia, z mozneho porusenia ustavy. Neviete aky za to hrozi trest, resp. ci by napr. mohol prist o mandat?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Kvôli tomu, že prerušil predstavenie, pôjde na 30 rokov do Leopoldova :roll:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

este ze tu mame taku ostru a nekompromisnu spravodlivost :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Dreamer napísal:Kotlebu uz preveruju, kvoli zruseniu predstavenia, z mozneho porusenia ustavy. Neviete aky za to hrozi trest, resp. ci by napr. mohol prist o mandat?
keby aj Maňo prisiel o mandat, co je velmi malo pravdepodobne, tak si do Parlamentu pojde sadnut cislo 15 co je odborny referent z Brezna
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:keby aj Maňo prisiel o mandat, co je velmi malo pravdepodobne, tak si do Parlamentu pojde sadnut cislo 15 co je odborny referent z Brezna
Nech by tam šiel aj smetiar, po indivíduách aké si tam rokmi naťahali štandardné strany, to nijak zvlášť vynikať nebude. Či už od nejakých futbalistov, až po Kollárove ženské, alebo aj taká Nicholsonová z vašej obľúbenej SaS, ktorá má skončené len gymnázium. K tým sa ale samozrejme, pokrytecky, vyjadrovať nebudete.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Je mi jasne ze nejaky zasadny trest by to nebol, no vysetruju to nie len ako prerusenie predstavenia, ale ako zasah do slobody prejavu, co je v rozpore s ustavou SR a myslim ze aj s ludskymi pravami.

Navyse prave jemu a LSNS casto vadi, ze si nemozu prejavit svoj nazor v urcitych veciach, nepaci sa im ked ich kvoli tomu kritizuju a inym to brania, po meciarovskych vyberoch "spravnych" medii, rodinkarstve a pod. je to dalsia "zmena" na sposob LSNS.

Inak ja sa snazim pochopit volica LSNS bez predsudkov, kedze nejakych tiez poznam, ale neviem ake zmeny by chceli presadit, kam chcu napredovat, ked sa sami vracaju o desiatky rokov spat, ten zakaz vybranych medii na tlacovkach, ci cenzura divadla, myslel som ze to uz mame za sebou...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

"Nech by tam šiel aj smetiar, po indivíduách aké si tam rokmi naťahali štandardné strany, to nijak zvlášť vynikať nebude. Či už od nejakých futbalistov, až po Kollárove ženské, alebo aj taká Nicholsonová z vašej obľúbenej SaS, ktorá má skončené len gymnázium. K tým sa ale samozrejme, pokrytecky, vyjadrovať nebudete."

No. Na rozdiel od tých "inteligentov" z ĽSNS aspoň spomínaní nemajú autokratické tendencie s plánmi vytvoriť osobitné milície (sic.) na "ochranu obyvateľstva". Ešte jedna vec. Odkedy na Slovensku záleží na vzdelaní a tituloch? Vieš, koľko titulov má Seat Blatníkovič, alias prezident hlavy štátu? A čo tak Fico? Napríklad taký Mark Zuckerberg alebo Bill Gates majú taktiež iba strednú školu. Nie, neprirovnávam Nicholsonovú k nim, iba konštatujem, že dríst o tomto je hlavne a najmä v prípade slovenského parlamentu naozaj trápnym pokusom. Napokon, po Magiánovom rodinkárstve a menším korupčným kauzám je ironické písať o "štandardných stranách".
Napísať odpoveď