Zdravim.
Stala sa mi neprijemna vec , bol som na stavbe a topankou som zachytil expanznu penu na kraj topanky, topánka je z umelej kože. (su to také drobné "čiarky" nejde to ako veľký kus dať dole)
Acetonom to nejde dole skôr topanka sa tym niči.
Nejaká rada ako to zčistiť dole?
Očistenie expaznej peny
Re: Očistenie expaznej peny
Hoď sem obrázok, nech si to viem predstaviť
No myslím si, že by to malo ísť "oškrabať".
praveže nejde oškrabať
//autoeditácia príspevku (20 Mar 2016, 20:41)
topanky su z deichmanu a dedukujem nad tym že dam na to tu čiernu "vec" na ochranu nech to zakryje a dam to reklamovať že su poškodene (nikde ich natrhnem) a vymenim kus za kus ale to až vtedy keď to nepojde ničim dole
//autoeditácia príspevku (20 Mar 2016, 20:41)
topanky su z deichmanu a dedukujem nad tym že dam na to tu čiernu "vec" na ochranu nech to zakryje a dam to reklamovať že su poškodene (nikde ich natrhnem) a vymenim kus za kus ale to až vtedy keď to nepojde ničim dole
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Len aby ta nedostihla karma 
hľadam riešenie ,keď že to nechce ničím isť dole
-
rocketter23
Medium Expert
Existuju cistice montaznej peny. Mozes skusit s tym.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ohľadom tých čističov
Pro snadné čistění pracovních pomůcek potřísněných nevytvrzenou polyuretanovou pěnou. Hento z topánok nedostaneš, ešte môžeš skúsiť horúcou/vriacou vodou, s tým som stiahol betonfix, a to tiež ide ťažko dole z oblečenia.
Pro snadné čistění pracovních pomůcek potřísněných nevytvrzenou polyuretanovou pěnou. Hento z topánok nedostaneš, ešte môžeš skúsiť horúcou/vriacou vodou, s tým som stiahol betonfix, a to tiež ide ťažko dole z oblečenia.