Strana ĽSNS
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strana ĽSNS
http://hnonline.sk/slovensko/594227-kot ... so-zbranou chudák sa určite cítil za bieleho dňa neskutočne ohrozený.
-
Andi_Cibula
Addict
Čo je na tom zvláštne ?
tiez sa mi zda, ze vytvaraju kauzy tam, kde nie su
-
Andi_Cibula
Addict
Nepodarilo sa mi zistiť, či sa zakazuje vstup s kvérom do parlamentu, ale u člena Schutzstaffel BBSK išlo o jasnú snahu pochváliť sa a dať najavo.
Samozrejme to treba vytrúbiť do sveta, že to tie zlé zbrane majú aj Kotletovci.
Samozrejme to treba vytrúbiť do sveta, že to tie zlé zbrane majú aj Kotletovci.
ano, do NRSR je zakazany vstup so zbranou
Ano, nie je na tom nic zvlastne. Ak ma zbrojny preukaz kategorie A, tak zbran moze nosit kedykolvek so sebou. Vynimkou su iba urcite statne budovy (sudy, oddelenia PZ, parlament), kde musi zbran odovzdat pri vstupe. O prijati zbrane je vydane pisomne potvrdenie a pri odchode ju dostane naspat proti podpisu. Je to uplne standardny postup a nechapem preco to novinari takto rozmazavaju.
PS: LSNS som nevolil a nesympatizujem s nimi, ale v tomto pripade som sa musel vyjadrit na jeho obhajobu
PS: LSNS som nevolil a nesympatizujem s nimi, ale v tomto pripade som sa musel vyjadrit na jeho obhajobu
Samozrejme, snažia sa ich nachytať. To bravčové koleno neodpovedalo z veľmi jednoduchého dôvodu. Čokoľvek by povedal, otočili by proti nemu.
Podľa mńa dôvod je úplne prozaický. Robí niekde SBS-kara v LIDLi a odbehol si z roboty registrovať sa do parlamentu.
Podľa mńa dôvod je úplne prozaický. Robí niekde SBS-kara v LIDLi a odbehol si z roboty registrovať sa do parlamentu.
-
Andi_Cibula
Addict
SBSkárov robia z týchto radov zvačša duté makovice, ktoré nesplnia zákonné podmienky pre vydanie ZP, ako je bezúhonnosť a spoľahlivosť. Celkovo je držanie ZP u náckov našťastie pomerne raritný jav z niekoľkých dovodov:
- nesplnenie bezúhonnosti
- nesplnenie spoľahlivosti (v hľadáčiku za účasť v extrémistických hnutiach)
- osobné postoje, ako neochota spolupracovať a čokoľvek požadovať od štátnej inštitúcie, preto nie je častý jav ani vlastnenie vodičského oprávnenia
- sebareflexia v zmysle uvedomenia si vlastného nedostatku mozgovej kapacity pre splnenie skúšky odbornej sposobilosti, popr. psychologickej sposobilosti
- nezaujem o strelne zbrane, keďže praví chlapi ako oni si všetko vybavia tradičným sposobom ako paste, palice, popularny americky (rusky) šport
- nedostatok pravneho vzdelania a povedomia
- nesplnenie bezúhonnosti
- osobné postoje, ako neochota spolupracovať a čokoľvek požadovať od štátnej inštitúcie, preto nie je častý jav ani vlastnenie vodičského oprávnenia
- sebareflexia v zmysle uvedomenia si vlastného nedostatku mozgovej kapacity pre splnenie skúšky odbornej sposobilosti, popr. psychologickej sposobilosti
- nezaujem o strelne zbrane, keďže praví chlapi ako oni si všetko vybavia tradičným sposobom ako paste, palice, popularny americky (rusky) šport
- nedostatok pravneho vzdelania a povedomia
pri registracii do Volieb robil elektrotechnika v Novej Dubnicibegbeee napísal:Samozrejme, snažia sa ich nachytať. To bravčové koleno neodpovedalo z veľmi jednoduchého dôvodu. Čokoľvek by povedal, otočili by proti nemu.
ale suhlasim, ze to maju ako pri americkej policii: cokolvek povedia bude pouzite proti nim. tak su radsej ticho
Andi_Cibula: Pri žiadosti o ZP ťa preverujú, či si na zoznamoch extrémistov?
-
Waagbistritz69
King
a možno je to temer jediný spôsob, ako zistiť, či tam vôbec si 
vyborne zhrnute ako sa kotlebovolici nechali nachytat a vobec ostatni v boji proti nemu 
http://necenzurovane.net/volby2016/volby31.html
Že vraj niektorí učitelia boli pohoršení, dokonca spísali petíciu za zrušenie zoznamu povinnej literatúry .. zrejme prívrženci totality.hughito napísal:Dúfam,že Marián zasiahne.
Vďaka za vysvetlenie..DuriXXX napísal:...
Zhrnuté je tam akurát tak ďalšie blúznenie Vladimíra Pavlíka.butthead napísal:vyborne zhrnute ako sa kotlebovolici nechali nachytat a vobec ostatni v boji proti nemu
-
Andi_Cibula
Addict
Neviem o tom, že by si to preverovali, popravde ani neviem, či také zoznamy existujú, vychádzam zo sprostredkovaných informácii od kamoša, ktorý sa okrajovo pohybuje v nazi subkultúre. Od neho mám, že niektorí náckovia narazili na problém spoľahlivosti pri zisťovaní náležitostí pre ZP. Pravda je, že môže ísť o mylnú interpretáciu a vystrašenie sa vzhľadom na to, že keď sa napr. poriadajú nazi koncerty, tak aj observujúci nenáckovia bývajú políciou legitimovaní pri príjazde/odjazde aj keď sa zjavne nedopúšťajú žiadnej závadnej činnosti.
Domnievam sa, že ide o narážku na §19 (2) f)
Domnievam sa, že ide o narážku na §19 (2) f)
(2) Za spoľahlivú osobu sa na účely tohto zákona nepovažuje ten, ....
f) kto podľa zistení útvaru Policajného zboru nedáva záruku, že zbraň nezneužije.
Samozrejme, že takéto zoznamy existujú. Len toto mi bola novinka, že sa na to prihliada počas riešenia ZP.
Nemusi ist len o zoznamy, ale po podani ziadosti o ZP sa spolahlivost preveruje aj navstevou susedov. V takom pripade staci, ze sa aspon dvaja vyjadria, ze dotycny je agresivny/extremista a uz mu mozu zastavit proces vydania ZP. Takisto sa pytaju aj na miestnom oddeleni PZ a ak tam ma par zaznamov o bitkach, tiez mu to moze pritazit.
Proste dostat zbrojak na nosenie zbrane nie je len administrativna zalezitost. Nehovoriac o tom, ze po vycinani Harmana su povinne psychotesty cez ktore neprejde nejaky vygumovany polointeligent.
A zaroven je velmi lahke o zbrojak prist, staci mat zbran pri sebe pod vplyvom alkoholu alebo strielat mimo strelnice (ak nejde o nutnu obranu). Alebo staci zbran raz zneuzit, atd.
V tomto su u nas zakony celkom prisne. ALe samozrejme nic nie je 100 %ne.
Proste dostat zbrojak na nosenie zbrane nie je len administrativna zalezitost. Nehovoriac o tom, ze po vycinani Harmana su povinne psychotesty cez ktore neprejde nejaky vygumovany polointeligent.
A zaroven je velmi lahke o zbrojak prist, staci mat zbran pri sebe pod vplyvom alkoholu alebo strielat mimo strelnice (ak nejde o nutnu obranu). Alebo staci zbran raz zneuzit, atd.
V tomto su u nas zakony celkom prisne. ALe samozrejme nic nie je 100 %ne.
-
Andi_Cibula
Addict
Sulík šokoval. Nemôžem uveriť vlastným očiam.
Strašne som zvedavý, akú mluvu bude mať v europarlamente pri téme konfiškácia.
Nicholsonová tiež hviezdi, ale u nej je to tak nejak ešte pochopiteľné.
Strašne som zvedavý, akú mluvu bude mať v europarlamente pri téme konfiškácia.
Nicholsonová tiež hviezdi, ale u nej je to tak nejak ešte pochopiteľné.
aspon sa potom uvedomil
ja toho sulika trochu chapem. je par ludi v mojom okoli co volili kotlebu a pocul som aj take nazory ze "aspon tym politikom da v tom parlamente konecne niekto cez hubu"... no a teraz si tam zacnu nosit zbrane 
pochopiteľne pokiaľ má platný zbrojný pas tak mu z legálneho hľadiska ťažko niečo vyčítať.
ale z morálneho hľadiska je to taká mafiánska praktika. predsa nie sme v Chicagu v roku 1930.
ale z morálneho hľadiska je to taká mafiánska praktika. predsa nie sme v Chicagu v roku 1930.