Ktory RUM je najlepsi?
Re: Ktory RUM je najlepsi?
A to si kde splašil? Ani google mi to nechce nájsť.
-
qwerty-xyz
skus to hladat v tomto jazyku.
Ukrajinska pancovana kopia Morgana. Oh shit. 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Mne chutí James Cook ktorý sa predáva v Lidli.
James cook, mal som a uz nikdy viac, mne to absolútne nechutilo.
Mali ste niekto Morgana Jamaica?
Spiced a Black mi chutili, rozmýšľam aj nad Jamaicou
Mali ste niekto Morgana Jamaica?
Spiced a Black mi chutili, rozmýšľam aj nad Jamaicou
Jamaica určite najhorší, nechutil mi. Originál Spiced v pohode a Black z morganov asi naj.
-
qwerty-xyz
pil si to ? ja hej. a aj morgana, a toto ukrajinske bolo lepsie, o dost.Lub0$ napísal:Ukrajinska pancovana kopia Morgana. Oh shit.
pancovane nepancovane, za hranicami vies narazit na velmi zlu palenku ale aj na velmi dobru. Ked mas niekoho kto sa vyzna, tak si kupis taku pálenôčku vybornu ze az sa za usami budes oblizovat.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hensym: ten Jamaica sa aspon chutovo na rum podoba 
Fakt?
Ja som nejaké fakt dobré/drahé rumy ešte nemal, tak ma toto prekvapilo. V tom prípade ak si pri nejakej príležitosti kúpim nejaký lepší rum, budem asi sklamaný. Lebo ten Jamaica mi fakt nechutil.
-
RATZINGER666
Darca
mozno je to tym, ze na Slovensku rum vela ludi porovnava s tuzemakom, na ktory sa prave spiced rum vzdialene podoba... ale Jamaica nechuti ani mne, z tych lacnejsich aspon bacardi carta negra, ta sa uz da pit... blizsie ma ale prave k Jamaice ako k Spiced
spiced doslova znamena koreneny, no a korenene a sladene kvalitne rumy standardne nie su...
Diplomático Reserva Exclusiva 12 Años má mať až 41g/l pridaného cukru. Ako to hodnotíte - cukor nemá v rume čo hľadať, alebo kľudne, keď to vylepší chuť?
-
RATZINGER666
Darca
mal ci nemal, to je na povazenie... kedysi sa nedosladzovali, teraz je uz iny trend... ako pises, ide primarne o chut... cena neurcuje, ci sa dosladza alebo nie, napr. lacne havany alebo bacardi dosladzovane nie su, ale z tych kvalitnych, spominanych v tejto teme, napr. diplomatico, pyrat ci zacapa, su dosladzovane vsetky... okrem spominaneho mount gay...
-
javatar
Hardcore addict
Pred par dnami som bol na jednej ochutnavacke Whisky a vystavoval tam aj rum El Dorado. Tento mi chutil najviac.
- Prílohy
-
- El_Dorado_12_yo[1].jpg (12.36 KiB) 3673 zobrazení
-
hojko
Site Admin
Najlepší rum? Top 10 rumov do 50 eur podľa bežných ľudí
http://blog.alko90.sk/najlepsi-rum-top- ... nych-ludi/
http://blog.alko90.sk/najlepsi-rum-top- ... nych-ludi/
Pekny rebricek.
Ja som si strasne oblubil Dictador. Zo 100 mesacnych som mal vsetky okrem Orange. 12r aj 24r. O kusok lepsia chut nez Diplomatico. Ale to uz je individualne.
Ja som si strasne oblubil Dictador. Zo 100 mesacnych som mal vsetky okrem Orange. 12r aj 24r. O kusok lepsia chut nez Diplomatico. Ale to uz je individualne.
-
Arkaz
Addict
Z toho rebricka som 5 rumov uz mal a suhlasim. Ale ako pisu v clanku je to velmi individualne mne viac chutia starsie rumy kedze vacsina mladsich je ostrejsej chuti no zase nie kazdy. Teraz ked sa ma narodit druhy syn som si ako slavnostny na pripitok kupil Rum Company Aficionado a Rum Company Cocorange. Druhy menovany je vraj extra sladky tak som na to velmi zvedavy. A este jednu chutovku ktoru mam velmi rad a to Plantation pnieapple.
kvalitka je napr Diplomatico, ale rumu sa celkovo vela naraz vypyt neda, to len tak poharik-dva. V EU su ale kvalitne rumy pomerne drahe, zatial co priamo na Kube ci inde v karibskej oblasti su velmi lacne aj vyber obrovsky.
-
hojko
Site Admin
To, ze ty dokazes vypit 1-2 pohariky este neznamena, ze sa ho vypit neda viac. Moc generalizujes len preto, ze tebe nechudi alebo ze viac ako dva pohariky nezvladas.
Presne tak. Clovek ked chyti slinu tak ozrat sa da z neho uplne bez problemov
Samozrejme bez nasledkov na dalsi den.
Vsetok dovozovy chlast je drahsi, logicky.
Vsetok dovozovy chlast je drahsi, logicky.
no vcera sme 2 stiahli celu zacapu [emoji3] dnes ziadny bolehlav