Strana ĽSNS
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strana ĽSNS
Kopu poslancov aj predtým nosilo kvéry so sebou do parlamentu. Akurát tento sa tým potreboval aj pochváliť verejne.
Teraz to bolo ok aj z moralneho hladiska - prisiel do budovy, kde zbran nemoze mat a odovzdal ju do uschovy. Zle bude ak ju nabuduce neodovzda lebo ho uz nebudu kontrolovat. Tam sa ukaze moralka a respekt k zakonom.
Vcera ked som prepinal telku v noci, tak tam akurat islo toto, som si hned spomenul na Kotlebu, ci by podobnu masinku nechcel zaviest a ako by stale nonstop tlacila pokuty na jeho pochodoch 
-
Waagbistritz69
King
sebaprezentácia gunnera na socsieťach
https://dennikn.sk/blog/kotlebov-mlcanl ... ho-nazory/
https://dennikn.sk/blog/kotlebov-mlcanl ... ho-nazory/
no a tento clovek ma teda povolenie nosit zbran... to by ma teda zaujimalo ako u neho prebiehali tie psychotesty 
Niekedy treba prestat byt egocentricky idiot a pomysliet aj na to, ze ja nie som obraz ludstva, niekto moze uctievat ine hodnoty, coz neznamena ze nie je sposobily drzat zbran...
DennikN som kedysi tu a tam precital, ale prestavam. Tu sa uplne priznacne hodi vyraz Presstitucia
.
Najviac ma dojalo
Ale zase chapem, LSNS, treba diskreditovat, vsetko, vsade... Stale. Veľa. Hluposti? Nevadi, da sa tam daco spinave spod nechtu vyskrabat, hor sa na to! Poznam kopu ludi co nosia legalne zbrane a nosia ich skoro vsade, nie cielene v zmysle "IDEM ODNIEST GUN DO PARLAMENTU" ale skôr, dnes som na 355 miestach a zial, nepojdem pred vstupom do Parlamentu do trezoru, radsej zbran necham zalozenu pri vstupe... Mne to znie vcelku normalne, no zjavne ini z toho maju moralny kolaps
a ja aj viem prečo.
, mas prvadu prve skutocne zasluzene minusko...

DennikN som kedysi tu a tam precital, ale prestavam. Tu sa uplne priznacne hodi vyraz Presstitucia
Najviac ma dojalo
.a absolútne ignorovať slušnepoložené otázky novinárov
Ale zase chapem, LSNS, treba diskreditovat, vsetko, vsade... Stale. Veľa. Hluposti? Nevadi, da sa tam daco spinave spod nechtu vyskrabat, hor sa na to! Poznam kopu ludi co nosia legalne zbrane a nosia ich skoro vsade, nie cielene v zmysle "IDEM ODNIEST GUN DO PARLAMENTU" ale skôr, dnes som na 355 miestach a zial, nepojdem pred vstupom do Parlamentu do trezoru, radsej zbran necham zalozenu pri vstupe... Mne to znie vcelku normalne, no zjavne ini z toho maju moralny kolaps
no mne vobec nevadi ze s tym isiel do parlamentu, uz som to niekde pisal, asi v inej teme, to problem nie je. problem je ze si precitam tie jeho vyhlasenia na facebooku a vidim ze ten clovek psychicky v poriadku nie je. taky clovek by nemal nosit zbran nikde. nahodou ho na ulici naserie nejaky "zidoglobaliska" ci sionista a zacne po nom strielat...
-
qwerty-xyz
ty si posudkova komisia?
aj keby si bol pre teba su vyjadrenia na facebooku smerodajne ? ty vole, ty si potom iny sef..... Vela ludi nosi zbrane a aj nie taky svatuskari postrielali cele rodiny aj seba samych aj policajti aj podobni experti co vlastnili zbrane a potom zastrelili zenu aj seba, to ti nevadi? tebe vadi ze si poslanec donesie do parlamentu kver? Si normalny?
aj keby si bol pre teba su vyjadrenia na facebooku smerodajne ? ty vole, ty si potom iny sef..... Vela ludi nosi zbrane a aj nie taky svatuskari postrielali cele rodiny aj seba samych aj policajti aj podobni experti co vlastnili zbrane a potom zastrelili zenu aj seba, to ti nevadi? tebe vadi ze si poslanec donesie do parlamentu kver? Si normalny?
tiež ma udivuje hlúposť členov ĽSNS... dobre vedia že média si na nich posvietia a každý bude hľadať chyby a hľa
jeden si donesie zbraň do parlamentu
Aaaa, v čom je to chyba?
-
seth82
Darca
https://www.facebook.com/remisova.veron ... 5865244375 Síce nemám veľa vedomostí o tom, kto tá Remišová je, ale toto iba dokazuje, že celá ĽSNS a jej populistická propaganda funguje úplne rovnako, ako weby, ktorých som ja osobne veľkým fanúšikom. Zjem aj Vlek, Slobodný Vysierač a podobne. Stratégia sa nedá prehliadnuť - vycapiť do éteru úplnú sprostosť, tváriť sa, že ide o legitímnu investigatívu, tvrdiť hlúposti a spoliehať sa na to, že istá časť obyvateľstva sa vôbec ani len neposnaží overovať, či ide o fakty, alebo o výmysly. Dôvody sú a) neznalosť jazyka b) prirodzená vymletosť.
OMG, za každú cenu chcem očierňovať ĽSNS!
OMG, za každú cenu chcem očierňovať ĽSNS!
Remišová je jednotka na kandidátke Matovičovej strany. V podstate blogerka, čo odhalila nejaké kauzy, čiže má zjavne schopnosť odhaliť aj takéto primitívne nezmysly, ktoré šíria kotlebafans.
aacid napísal:no mne vobec nevadi ze s tym isiel do parlamentu,
...
qwerty-xyz napísal:... tebe vadi ze si poslanec donesie do parlamentu kver? Si normalny?
-
qwerty-xyz
ty vole a ?
ma pistol. a co ?
to je nieco extremne vynimocneho alebo co ?
ma pistol. a co ?
mozgova prihoda? volajte niekto sanitku!!
Co bude este, zajtra si precitame ze vlastne chcel dojst do parlamentu rovno tankom ale na rychlo nevedel zohnat spravnu municiu?
-
seth82
Darca
LOL, nejaký srandista mi ubral karmu za ten príspevok vyššie - čo je? Trápi ťa, že si volil stranu plnú hulvátov, ktorá klame presne tak, ako "štandardní politici"? Veď ten príspevok je toho dôkazom. Zvykaj si, od začiatku bolo jasné, že Kotleba a spol. sa zameriavajú hlavne na tú menej "informovanú" časť obyvateľstva, ktorá verí, že je ovládaná sionistami a v iné podobné sprostosti.
Ten Nový Čas je trápny, to sa tomu ešte niekto čuduje? Smola je, že je to tuším stále najčítanejšia tlač, či nie? Aj to hovorí o povedomí nášho pyšného národa.
Ten Nový Čas je trápny, to sa tomu ešte niekto čuduje? Smola je, že je to tuším stále najčítanejšia tlač, či nie? Aj to hovorí o povedomí nášho pyšného národa.
Bulvar je hadam v kazdej krajine najcitanejsia tlac, nie?
Aj v UK je The Sun.
Aj v UK je The Sun.
Najlepsi su teraz kotlebovci, vyhovorka ze vsetko co napisali FB, je ze to vlastne oni nepisali...