Konvercia AI do PSD
Konvercia AI do PSD
Ahojte, stiahol som si nejaké svadobné oznámenia a podobné srandy pre adobe illustrator. Problém je ten, že som s ním nikdy nerobil a som kus vyhúkaný z toho, ako sa menia farby a pod. Rád by som teda niečo také, že návrh vo vrstvách by som si z .ai previedol do .psd a upravoval to vo fotošope.
Aj som to skúšal, v AI je file->export, tam to dám save as .psd, vyskočí mi dialogove okno, dám write layers, exportuje mi to, len problém je ten, že v PSD to mám aj tak bez vrstiev (teda ako jednu vrstvu). Nech skúšam čo skúšam, nikdy mi to nefugnuje. Niekde som prečítal, že to nemôže byť CMYK, tak som previedol do RGB aj AI, ale jednako to mám bez vrstiev... nevie niekto pomôcť?
Potrebujem proste mať tam vrstvy, aby som mohol meniť texty a podobne.
Ďakujem veľmi pekne
Aj som to skúšal, v AI je file->export, tam to dám save as .psd, vyskočí mi dialogove okno, dám write layers, exportuje mi to, len problém je ten, že v PSD to mám aj tak bez vrstiev (teda ako jednu vrstvu). Nech skúšam čo skúšam, nikdy mi to nefugnuje. Niekde som prečítal, že to nemôže byť CMYK, tak som previedol do RGB aj AI, ale jednako to mám bez vrstiev... nevie niekto pomôcť?
Potrebujem proste mať tam vrstvy, aby som mohol meniť texty a podobne.
Ďakujem veľmi pekne
Re: Konvercia AI do PSD
Na co ti budu sablony pre svadobne oznamenia, ked nevies ani farbu zmenit? Zacni od zaciatku, krok po kroku. Otvor si YouTube a daj si vyhladat tutorial, najses ich tam kopu, aj take, ktore idu rad za radom a tak sa postupne ucis. Na to netreba vediet ani anglicky, staci len sledovat. A mozno najdes aj v cestine. Z toho sa vrla naucis a myslim si, ze za tyzden zvladnes dost veci.
Ďakujem za silné poučenie, ktoré však moju potrebu nijako nerieši.
Asi sme sa nepochopili... ja si NECHCEM vytvárať vlastné svadobné oznámenie, ja chcem použiť presne to, ktoré som stiahol, len chcem troška pomeniť odtiene farieb.
Asi sme sa nepochopili... ja si NECHCEM vytvárať vlastné svadobné oznámenie, ja chcem použiť presne to, ktoré som stiahol, len chcem troška pomeniť odtiene farieb.
no neviem ako to presne riesis... mozno mas taku sablonu... skus poslat link na nu...
tak ci onak... malo by to ist rozdelit a normalne ulozit po vrstvach.
tak ci onak... malo by to ist rozdelit a normalne ulozit po vrstvach.
http://www.freepik.com/free-vector/card ... rm=wedding menu&page=1&position=14
Jezisi, ved ty ani odkaz nevies poriadne skopirovat 
Odkaz sa sám tak debilne previedol do href formatu... každopádne to funguje tak či tak
ked das z Illustratora exportovat do PSD.
ako postupujes?
treba tam zasktnut WRITE LAYERS a MAXIMUM EDITABIL
...vsetko funguje ako ma potom.
ako postupujes?
treba tam zasktnut WRITE LAYERS a MAXIMUM EDITABIL
...vsetko funguje ako ma potom.
A funguje to aj na tej šablone, čo som poslal link? Lebo mne nie...
Ale už to rafem v illustratore, aj keď stále by bol lepší fotošop...
Ale už to rafem v illustratore, aj keď stále by bol lepší fotošop...