Heavy Rain
Heavy Rain
nemá niekto nejaké info, či bude táto hra v češtine?
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Heavy Rain (PS4)
Tazko povedat, kedze povodna hra CZ nemala, tak pochybujem ze bude mat aj remaster, kazdopadne pri beyonde je mozne ze bude aj CZ, kedze povodna hra CZ mala
Re: Heavy Rain (PS4) z Progamingshopu
má niekto "Heavy Rain & Beyond Two Souls (Collection)" na PS4 z Progamingshop-u? lebo majú uvedené, že HR je v CZ, ale neviem, či je to pravda
a) Progamingshop ma na stránke uvedené hocičo a kľudne od nich dostaneš hru z iného regiónu a potom si nestiahneš ani len update
b) Heavy Rain nemá CZ, Beyond Two Souls má. Čo vlastne potvrdzuje nekalé praktiky PGS, ktoré ti dávajú zavádzajúcu informáciu.
b) Heavy Rain nemá CZ, Beyond Two Souls má. Čo vlastne potvrdzuje nekalé praktiky PGS, ktoré ti dávajú zavádzajúcu informáciu.
Dnes vyslo demo Heavy Rain na PC cez Epic Store: https://www.epicgames.com/store/en-US/p ... YboIZC6GF8
Dalsie hry od Quantic Dream budu nasledovat v takomto poradi:
Chybova hlaska je Heavy Rain: Status 88500000
Dalsie hry od Quantic Dream budu nasledovat v takomto poradi:
//edit: dokonca aj demo pouziva ochranu Denuvo, momentalne im asi klakli servery a neda sa to spustitHeavy Rain will get a demo on May 24th with a full release coming on June 24th; Beyond: Two Souls’ demo is out on June 27th followed by the game’s launch on July 22nd; finally, the Detroit: Become Human demo will be available later this Summer with the full game debuting this Fall on PC.
Chybova hlaska je Heavy Rain: Status 88500000
-
lekoklatik
VIP
Re: Heavy Rain
Mna Heavy Rain vobec nebavil. Hral som to mozno 2 hodiny. Napriklad Fahrenheit som presiel 2x. Toto mi prislo strasne nudne a ovladanie bolo katastrofalne.
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2019, 17:45)
Mna Heavy Rain vobec nebavil. Hral som to mozno 2 hodiny. Napriklad Fahrenheit som presiel 2x. Toto mi prislo strasne nudne a ovladanie bolo katastrofalne.
//autoeditácia príspevku (24 Máj 2019, 17:45)