Predám Nintendo Wii v super stave s aplikovaným softmodom, ktorý umožňuje hrať hry z USB / z SD karty / z napáleného DVD.
Okrem hrania hier sa dajú cez Wii pozerať filmy, počúvať pesničky, a prezerať fotografie.
Štandardný video/audio kábel nahradený HD káblom (k dispozícií aj pôvodný kábel). Dokúpený druhý ovládač, spolu teda dva ovládače Wii Remote + Nunchuk. Gumené obaly sú úplne nové (nepoužité) a až 3 kusy (1 rezervný). Kompletné balenie so všetkým, čo k tomu bolo.
V prípade záujmu pridám aj 1TB USB disk s hrami (+50€).
Preferujem osobný predaj v Bratislave.
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Cena: 119€
P: Nintendo Wii - TOP STAV - Softmod
Re: P: Nintendo Wii - TOP STAV - Softmod
Ahoj , je možná aj dohoda - napr. 140€ aj spolu s HDD ?
Ďakujem
Ďakujem
Ahoj,
disk (USB 3.0) je minimalne pouzivany, v zaruke este, ten si cenim na 50€. Nasledne by stala cela konzola 90€, co je extremne malo.
Uprimne si myslim, ze lepsie (zachovale, upravene, nakonfigurovane) WII nenajdes nikde.
Skusme sa dohodnut cez spravy.
-- 05 Apr 2016, 8:23 --
Stale aktualne, neto prestal odpovedat na spravy :-/
-- 06 Apr 2016, 8:03 --
uprava ceny - 109 € !
-- 11 Apr 2016, 7:10 --
- up -
-- 03 Máj 2016, 16:15 --
Chalani, za stovku ho pustim... Cize aktualna cena 100 €!
-
galbavymartin
Light Professional
Koľko je tam hier?
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Užívatelia používajúci Tapatalk na zakladanie tém a odosielanie príspevkov sú povinní vypnúť si notifikáciu/podpis Tapatalk klienta na svojom mobilnom telefóne.
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Užívatelia používajúci Tapatalk na zakladanie tém a odosielanie príspevkov sú povinní vypnúť si notifikáciu/podpis Tapatalk klienta na svojom mobilnom telefóne.
Na disku cca 40 (pre mna nudne hry som vymazal).galbavymartin napísal:Koľko je tam hier?
Niektore tituly ale maju viac hier (ako napr. wii Sports, Party - teraz neviem presne nazvy).
V pripade zaujmu / potreby ti viem dodat lubovolnu hru.
Este rozmyslam nad tym, ze dokupim velku SD kartu, nieco supnem tam a cena bude nizsia (kedze netreba HDD).
-- 04 Máj 2016, 18:48 --
Kupil som 32 GB kartu (rychlost UHS-1), prehodil som system + niektore hry na nu.
Vsetko slape super a rychlo, cena 109 € s 32 GB kartou.
-- 04 Máj 2016, 22:35 --
Rezervovane pre mikioko.
-- 07 Máj 2016, 21:29 --
Predane, mozete LOCK, dakujem.