Krasy Slovenska

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Krasy Slovenska

Príspevok od používateľa rastikbart »

Rozhodol som sa pesi, na bicyglu, lodkou, mhd, .... trochu spoznat krasy slovenska. Mate nejake tipy kam ist a co by som mal vidiet skor ako umriem?
Nezaujimaju ma ani tak vseobecne veci ktore si viem vyguglit ako su nejake hrady, zamky , muzea, kupaliska, atd,
ale skor nejake lokalne miesta, vyhlady, jazera, miesta co maju skvelu atmosferu ....

Ak mate strach z preludnenia a nechcete vyzradit svoje tajne miesta verejne, poslite mi spravu a ja si to neham preseba :wink:

vdaka
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Krasy Slovenska

Príspevok od používateľa Soviet »

Viem, ze nehladas toto, ale aj tak moze pomoct
http://slovakia.travel/destinacie/map

A aj na takom hrade, teda niektorych zrucaninach mas taku atmosferu, ze ani zivej duse :)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

:lol: bicyglu
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Relatívne nedávno tu BX vytvoril nádejnú stránku na pridávanie zaujímavostí, píše sa o nej tu kam-ist-na-vylet-web-t192864.html stranka http://navylet.info

Dajú/dali sa tam pridávať lokácie na zaujímavé miesta, tiež mám pár nápadov zo svojho okolia, tak sa ozvem BX ak to teda ešte funguje. Všimol som si však, že tá stránka teraz vyzerá trochu inak ako na začiatku, teraz sa musí zadať trasa odkial kam aby sa mi zobrazili tie miesta, to si myslím, že je trochu otrava, potom som si všimol, že tam je tlačítko "náš výber", kde sa dajú pozrieť všetky miesta, no je to trochu skryté, no a ako podkladová mapa by bola lepšia od mapy.cz je tam ako podklad aj turistická mapa, len pravda asi nebude taká kompatibilita s tým pluginom...
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAPA_CHUBBY »

Neviem ci poznas stranku vypadni.sk, maju dokonca aj aplikaciu do telefonov. Okrem komercnych a znamych miest tam urcite najdes aj zaujimave miesta o ktorych sa vela nevie.
Napísať odpoveď