Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa hughito »

eMPiko napísal: To som ani netvrdil, ja som sa pytal ze co si o tom myslia priaznivci LSNS. Myslim ze ty sa medzi nich radis. Ako to vnimas, ze pred volbami robili velke ramena a teraz sa prezentuju takto? Zachytil som totizto aj nejake informacne sumy, ze ti radikalnejsi podporovatelia LSNS ich uz vnimaju ako prilis makkych a teda v tom sucasnom vyzname ze sa stavaju privelmi standardnymi.
To nie sú šumy, to je realita, viď. Slovenská pospolitosť. Očakávam, kedy sa k nim pridajú aj radikáli typu Magát a Mišún.
eMPiko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eMPiko »

qwerty-xyz napísal:ved vidim na internete.
Toto je tvoj problem. Mas jediny zdroj informacii, tipujem ze par stranok s jasnym politickym vymedzenim a chces na tom stavat svoj nazor.
hughito
Redeemer
Redeemer

rozhlad mi isto iste nechyba.
Fór dňa. Toto je ten problém, že títo jedinci s obmedzeným rozhľadom a totálne neobjektívnym prístupom k analýze informácií (resp. možno ide o jednoduchú neschopnosť analyzovať zložitý svet), majú pocit, že "vedia aká je pravda."
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ak si niekto mysli ze na zaklade par videi na internete vie objektivne posudit celu rasu, cele nabozenstvo, 1,6 miliardy ludi, tak potom asi ozaj nema zmysel s takym niekym diskutovat.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

aacid napísal:a este tie hluposti o islame co sem pisete... v zivote ste ani jeden v takej krajine neboli, nic ste si o tom necitali, nic o tom poriadne neviete ale budete tu pisat kraviny co ste videli niekde na facebooku na obrazku.
Aj ked je to mimo temy ale je potrebne tu zareagovat

Muži sú povinní starať sa o ženy za to, že Boh uprednostnil jedných pred druhými i za to, čo
míňajú zo svojich majetkov. Dobré manželky sú poslušné, strážiace v neprítomnosti svojich
manželov to, čo Boh určil, že sa má strážiť. A tie, ktorých spurnosti sa obávate, poučte, opustite
na lôžkach a udrite
; ak by vás poslúchli, tak nehľadajte dôvod, prečo im ublížiť. Veď Boh je nad
všetkými a je veľký.

Koran kapitola 4 verš 34

http://www.koran.sk/Koran%202014.pdf
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ale to ze je to v korane neznamena ze sa tym riadi kazdy moslim. co vsetko je napisane v biblii a riadi sa tym kazdy krestan?
hughito
Redeemer
Redeemer

Lebo taká Biblia úplne prekypuje emancipáciou žien. Kali teraz názorne ukázal, ako to dopadne, keď niekto operuje s "faktami" vytrhnutými z akéhokoľvek možného kontextu. Niekedy ide o nevedomosť, v kaliho prípade skôr o cielenú demagógiu.
kali520
Darca
Darca

eMPiko napísal:To som ani netvrdil, ja som sa pytal ze co si o tom myslia priaznivci LSNS. Myslim ze ty sa medzi nich radis. Ako to vnimas, ze pred volbami robili velke ramena a teraz sa prezentuju takto? Zachytil som totizto aj nejake informacne sumy, ze ti radikalnejsi podporovatelia LSNS ich uz vnimaju ako prilis makkych a teda v tom sucasnom vyzname ze sa stavaju privelmi standardnymi.
Kotleba a spol sa musia vyjadrovat a aj jednat v rozmedzi zakonov SR, z toho dovodu je pochopitelne, ze su "makky" resp menej radikalni. Obzvlast hlavne k tomuto smeruju tie otazky novinarov, je to akasi snaha ich nachytat na svestkach a vyrobit este vacsi skandal o "nasilnych fasistoch v parlamente".
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ale napriklad vobec nechapem preco neodpovedal ten poslanec Kruppa na otazku, ze preco nosi so sebou zbran a len drzal hubu a pozeral mimo ako blbec.

To bol taky problem povedat, ze mam zbran uz dlho, mam na to papiere a nosim ju preto, lebo je to urcita forma prevencie?
A aj cestou do, alebo z parlamentu ho niekto moze napadnut, tak logicky, ze si ju donesie aj do parlamentu :roll:

Takto akurat vyzeral ako nesvojpravny bulo, ktory sa bal odpovedat.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No niekto to tu tuším aj spomínal. (ja? :D)

V programe majú uvoľniť zákon o držaní zbraní. Dostane totálny mediálny priestor zdarma a on tam stojí jak kilo bravčovej šunky. Však mohol si tak prihriať polievočku ako nikdy. Totálny amaterizmus. Ale čo čakať, že...
kali520
Darca
Darca

aacid napísal:ale to ze je to v korane neznamena ze sa tym riadi kazdy moslim. co vsetko je napisane v biblii a riadi sa tym kazdy krestan?
To mi je uplne jedno a v tejto debate to je nepodstatne, islo mi halvne reagovat na tvoj nezmysel, ze nic o nom nevieme a nasledne dokazat, ze v islame je povolene nasilie voci zenam.
hughito napísal:Lebo taká Biblia úplne prekypuje emancipáciou žien. Kali teraz názorne ukázal, ako to dopadne, keď niekto operuje s "faktami" vytrhnutými z akéhokoľvek možného kontextu. Niekedy ide o nevedomosť, v kaliho prípade skôr o cielenú demagógiu.
Ty velmi dobre poznas moj nazor na krestanstvo, tak neviem preco na mna vytahujes tento argument. A z kontextu to vytrhnute neni (celkovo koran ziaden kontext ani nema, su to len hlupe verse), ale chapem ze je to len zufala snaha nejak zareagovat, uz si to spravil v inej teme.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:lol: kali vam dokazal. inak co ? treba tu link z wikipedie? alebo co...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som nezmysel nenapisal, ty si si to zle precital viditelne. nikde som nepisal ze v islame nie je povolene nasilie na zenach, ale ze vo vacsine islamskych krajin to nie je povolene. ano, par menej civilizovanych islamskych krajin to moc neriesi, ale islam nie je par krajin, rovnako ako islam v ziadnom pripade nie je ISIS.

takze trvam na tom, nic o tom neviete, beriete mudrosti z internetu a telky, pritom realita je niekde uplne inde.
hughito
Redeemer
Redeemer

Takto akurat vyzeral ako nesvojpravny bulo, ktory sa bal odpovedat.
Nevyzeral, on ním s najväčšou pravdepodobnosťou aj bude.

kali: Išlo mi o to, že to nie je žiadny "dôkaz." Aj v Biblii je plno takýchto vecí a neznamená to, že sa tým dnešní kresťania riadia.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

a co je ISIS ?

zeby ISLAMSKY STAT? ... no reku bratu, nevidim zeby to bol krestansky stat, ani hinduisticky stat, ani ateisticky stat. ale islamsky stat. tak asi ked islamsky a robi tie kkciny v mene alaha a v mene islamu, tak asi su ti islamisti mrdnuti na hlavu ze ? ci ne ?

hughito ty chces linky na to ako sa islamisti spravaju k zenam a detom? to ti to tu vazne mame kopirovat z vedlajsej temy?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ty si dokoncil aspon zakladnu skolu ked robis taketo super zavery?

ja ked ked zacnem vyvrazdovat vsetkych ludi so zelenymi ocami v tvojom mene, na tricko si napisem "qwertyho stat", tak kto pojde do vezenia, ty alebo ja?

a to neustale slaboduche generalizovanie. ja som videl na videu a holohlavy beloch hadze kamene do deti a zien, videl si ma niekde napisat ze vsetci belosi hadzu kamene do deti a zien? nie, pretoze viem ze to nie je pravda. rovnako ako nie je pravda ze ked ista mala skupina moslimskych extremistov robi zlociny proti ludstvu, tak to neznamena ze cely islam je zly a kazdy jeden moslim si zasluzi smrt.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Frco napísal:Ale napriklad vobec nechapem preco neodpovedal ten poslanec Kruppa na otazku, ze preco nosi so sebou zbran a len drzal hubu a pozeral mimo ako blbec.
Lebo aj napriek tomu že nepovedal NIČ sa na titulke Plus 1 deň objavilo že chcel postrieľať politikov. A teraz si predstav, že by niečo povedal :)

BTW aaacid, hugito - keby som vedel všetko ako vy, nejak by som to využil, nejako ináč ako vysvetlovanie ostatnym co sa nestotoznuju s tvojim nazorom na fore, ze nemaju pravdu, su neobjektivni a maju zly rozhlad :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ako by si to vyuzil? necham sa inspirovat.

nemyslim ze viem vsetko, len asi viem viac nez ini tu :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Netrep. ;)

Inak ohľadom činnosti ĽSNS sa chystá platforma, ktorá bude cieľavedome analyzovať a komentovať všetku jej činnosť, rovnako ako aj klamstvá a zavádzania, ktoré produkuje. Záber bude širší.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Hegy napísal:
Lebo aj napriek tomu že nepovedal NIČ sa na titulke Plus 1 deň objavilo že chcel postrieľať politikov. A teraz si predstav, že by niečo povedal :)
Ale to je bulvar, to po prve a po druhe keby to vysvetlil, tak by to bolo minimalne hned pod titulkom. Plus to naozaj mohol vyuzit na tu ich agendu o rozsireni zbrani.
Napísať odpoveď