MacBook 12 - hry

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Leslie10
Light Professional
Light Professional

MacBook 12 - hry

Príspevok od používateľa Leslie10 »

Dobry, planujem si kupit MacBook 12 (2015) s 512GB SSD, kedze sa da zohnat za pomerne dobru cenu. Notebook by som pouzival hlavne na prehliadanie internetu, kancelarsku pracu a tvorenie prezentacii. Rad by som si na nom zahral aj nejake menej narocne a hry. Chcel by som vediet, ci by ten notebook utiahol aspon tie hry, ktore mam teraz zakupene na Steame (teraz pouzivam Windows), a to napr. Counter Strike GO, Orcs Must Die 2, pripadne Sleeping Dogs, Payday 2, alebo Tomb Raider.

Viem, ze notebook nie je na to stavany, ale bol by som rad, ak by som si mohol zahrat aspon tie hry, ktore som si zakupil.

Dakujem

Ps. Viem, ze nie vsetky hry podpuruju nativne OSX

//Napadla ma este jedna vec: napr. by sa dalo zahrat burnout pomocou BootCamp?
lukostrel77
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: MacBook 12 - hry

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

Cs go,payday 2,tomb raider,si zahráš no či ti pojde sleeping dogs to neviem možno na low by si to potiahol tak nejak aj orcs must die 2......
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Osobne by som sa na tom obával hrať nejaké hry aby som ho neuvaril. Videl si foto, akú to má maličkú dosku? A vieš, že ten notebook je bez akéhokoľvek vetráku? (http://www.techspot.com/news/59995-appl ... -full.html)
Osobne mám Air 13tku a hral som na tom leda tak Limbo, potom nejaký smiešny auto simulátor a Leo's fortune. Hrial pomerne slušne a vetrák šiel na plné pecky. Neviem si predstaviť ako by hrial ten Macbook, čo chceš ty.
lukostrel77
Star
Star

Príspevok od používateľa lukostrel77 »

Zasa cs go nieje až taká náročná hra aby ho uvaril....
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Z toho prehrievania sa bojim najmenej, vraj na dobre poriesene chladenie aj bez ventilatora. Inac pozeral som videa a vzhladom na to, ze aky ma hw, vraj celkom dobre to taha tie menej narocne hry. Napr. som videl CSGO, ze isiel bez problemov, battlefield na low okolo 20fps, takze ma to dost prekvapilo. A ano, viem, ze aku to ma dosku. Velkost dosky je priblizne taka velka, ako kreditna karta :D

Nevlastni z vas nikto tento notebook, alebo nejake osobne skusenosti by ste mi nevedeli napisat?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Tiez mam Air a podobne skusenosti ako jimmy_xp. Je rozdiel natocit video za 15 min, kedy ukazes hru na 20 FPS a hrat CSGO 3 hodiny (hint: neverim, ze sa to vobec da). Pokial ho chces (aj) na hry, tak je to zla volba a poobzeraj sa radsej po MB Pro s dedikovanou grafickou kartou.
Leslie10
Light Professional
Light Professional

Jasne, ale hovorim, ze prave ten 12 palcovy macbook je v dobrej cene... (512GB SSD za 1040€ bez DPH). Air už je za 1100 a ma to len 256GB SSD, o Pro už ani nehovoriac...). No nevadí, uvidíme, že ako to bude.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

:lol:
Prílohy
12240142_253128238354912_957966522146438145_n.jpg
Napísať odpoveď