Lottoland

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Lottoland

Príspevok od používateľa Dreamer »

Poznate Lottoland? Mne prisla reklama na stlpec zadarmo, tak som vyskusal, potom bola akcia 2 stlpce za cenu jedneho, tak som to vyuzil. Zaujimal som sa ale o doveryhodnost stranky a nasiel som clanky, ktore varuju pred pouzivanim Lottoland, no neviem nakolko je to aktivita Tiposu, pre ktory je to konkurencia a nakolko je to pravda, tie clanky su starsie a Lottoland stale funguje.

Celkovo sa mi na Lottoland paci sposob platby kartou, len neviem ci je to bezpecne, pri Tipose je nutne zasielat kopiu obcianskeho na email a je tam komplikovana platba, okrem hesla to chce aj PIN.

Je teda Lottoland doveryhodny, bezpecny alebo nie?
mikioko
Light Professional
Light Professional

Re: Lottoland

Príspevok od používateľa mikioko »

Doveryhodnost 0 bodov a pochybujem, ze Tipos ma chapadla v Cechach http://www.aktuality.sk/clanok/306607/p ... e-unikaju/
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak ci to je uplne 100% legalne to neviem, ale nasiel som pod jednym clankom taketo reakcie:

"Stejná ubohá písniška jako předvádí SAZKA v České Republice. Za I. Lottoland neprovozuje žádnou loterii, sází se pouze na její výsledek, stejně jako na výsledek sportovního utkání, voleb, nebo filmových oskarů. Loterii EuroJackpot provozuje Tipos, Lottoland pouze vyplácí stejné výhry a nabízí sázky na její výsledek. Pokud sázející uhodne stejná čísla dostane stejnou výhru jako u Tiposu.
Za II. Všechny výhry jsou kryty pojišťovnou, nedávno byla vyplacena sázejícímu v Polsku výhra €2,596,797. Chcete opravdu věřit ubohému PR Sazky a TIPOSU?
Páči sa mi to · Odpovedať · 7. október 2015 16:40

Jasné že tu nejde o ochranu hráča ale o dane štátu v prípade výhry. Nejaký Čech tu vyhral 90.000 000 € a len vdaka tomu som sa dozvedel o Lottolande. Spoločnosť má sídlo vo Fínsku, takže tam je záruka, že tu nejde o nejakú schránkovú firmu zo sídlom niekde v daňovom raji."

Opacny komentar:

"Žiadna úbohá pesnička ale krutá realita. Už po prvom žrebovaní som zistil, čo je toto za spoločnosť. NIKDY VIAC, a v tomto momente čakám, ako dopadne moja žiadosť o zrušenie konta v tejto úbohej spoločnosti, ktorá ma pripravila o 12,-€ v tomto momente. V prípade, že moja žiadosť nebude akceptovaná, postarám sa o takú kampaň, o akej sa im nesníva ani v najhoršom sne !!! A ďalšia vec, výhra je na území SR aj CZ nezdaňovaná, ak hráč podá tiket cez oficialne miesta z licenciou Ministerstva financíí ako je v SR Tipos a v CZ sazka, práve naopak, ak by aj hráč vyhral cez Lottoland, a ak by aj výhra nebola vyplatená, tu v tomto prípade hrozí aj zdanenie."
hovko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa hovko »

Použijem sedliacky rozum a opýtam sa, ako sú garantované výhry? (Výhra krytá poisťovňou? Wtf :) to akože budeš vymáhať milióny od "kooperatívy"?

Lottoland vypláca rovnaké výhry - no tu sa trošku zamyslím. Aby mohol vyplácať rovnaké výhry, musel by mať podobný objem stávok - inak povedané vkladov.
No a má?

Otázku zdanenia výhry ani nemá cenu riešiť...
majkloos
Novice
Novice

Príspevok od používateľa majkloos »

Stači si o tom niečo zistit ... Lottoland má krytie do 100 mil. Eur ILS (Insurance-Linked Securities), takže to by som tak čierno nevidel.
- http://montyrich.cz/novinky/investovani ... -investice

v CZ májú Sazku ... Podľa vyjadrenia Lottolandu, tak je to celkom pochopiteľné ... V CZ je zákon, ktorý im to nedovoľuje, ale je v rozpore so zákonom EÚ, ktorý má väčšiu váhu, u nás to bude podobné ...
Napísať odpoveď