Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Les
King
King
Používateľov profilový obrázok

Neda sa zblaznit 2x? Aj to je mozne na Slovensku.

Príspevok od používateľa Les »

Ako kazdy spravny muz aj ja sa holim a to kazdy den. Moje spolocenske postavenie mi nedovoli, aby som tento ritual vynechal. V USA som si objednal specialny krem zo sanatoria v Palm Springs z Californie. Hoci ma tento krem stal myslim, ze 425 dolarov velmi sa oplatil, lebo funguje presne tak ako je opisane na obale. Dozvedel som sa z vedecko-vyskumneho magazinu, ze takyto krem pouzivaju herci a vyssie postaveny ludia, ktori sa jednoducho pre nejaku pricinu nechcu holit. Funguje to tak, ze zo specialnou kefkou si tento krem nanesete na svoj ksich, nechate to tam desat minut posobit a 5 az 7 dni sa nemusite holit. Takze ja sa uz neholim vyse 3 roky a je to bajecne.
No ale, kedze som tu na Slovensku, takyto krem si nemozem zadovazit, lebo ako mi to bolo povedane, tak do Vychodnej Europy ho neposielaju (na Slovensku by som si mohol namazat svoj ksicht jedine tak bravcovou mastou), lebo sa boja, ze chemici zistia jeho zlozenie a bolsevik ho bude imitovat. Aj v Amerike pri preberani tejto objednavky som musel podpisat nejake cestne vyhlasenie, ktoreho vsak obsah ani nepoznam.

Tento maly pribeh som pisal len preto, lebo tu na Slovensku sa kazdy clovek, ktory je uz navyknuty na urcity zapadny standard sa jednodnucho zblazni, alebo si bude obhryzavat nechty. Preto viem, ked stretavam pri roznych stretavkach s podnikatelmi zo Zapadu, preco si jeden obhryzava prst, druhy si hryze pery a dalsi poklepkava nervozne prstami po konferencnom stoliku. Skratka docasne scvokli. Preco? Objedna si jeden z nich Colu v kasine a cuduj sa svetu je bez bubliniek, objedna si kavu a zakusok v luxusnej cukrarni na pesej zone v Blave a nedostane servitku, zobere si taxik z letiska ku Carltonu a zaplati 2x tolko, co rodeny Slovacisko, objedna si do izby vecer o jedenastej jedlo, lebo bol na konferencii a z kuchyne mu oznamia, ze uz je zavrete, v hotelovej izbe zisti, ze mu chyba kufrikovy pocitac, objedna si jedlo v restauracii TGIF, ktory je sucastou budovy Carlton a z hrozou zisti, ze zaplati viac ako 5 nasobok v rovnomennej restauracii v USA, chce si nieco podat na poste v obalke a je mu oznamene, ze podla zakona Slovenska posta taku velku obalku nemoze prijat.
Kedze tento zapadny podnikatel chce mat slusnu uroven obsluhy (aj ked pri pulte) tak je nuteny ist do americkeho Mc Donald´s aalebo Pizza Hut. Ale kedze aj v Mc Donalde pracuju „miestni“ tak aj tu sa mne hoci len raz stalo, ze pocas doby ktoru som tam stravil (v Blave) bolo WC zavrete asi hodinu a pol. Kedze v tom case som mal zaludocne problemy, tak som fujazdil do zanedbanej vedlajsej ulice a prisaham bohu urobil som velku potrebu do odpadkoveho kosa. No keby ma bol volakto uvidel, to by bol ale trapas a o policii uz ani vobec nehovorim... Kedze vsade so sebou nosim vreckovy televizor z hrozou som zistil, ze aj v Bratislave chytam len jeden kanal – ORF1. Pri mojom pobyte v Bratislave po roznych schodzkach, jednaniach atd. sa clovek o tretej rano nemoze ani najest a nie to si este nieco objednat do svojej hotelovej izby.
Teraz ste nam tzv. zapadniarom skurvili aj nase dobre meno. Ako? Predavate v nasich obchodoch, ktore maju na Zapade dobre mena, hnite masa po spotrebnej lehote. O vajickach uz ani nehovorim, ktore nocna zmena umyva v octovej vode aby neleskli, takze aby vyzerali ako cerstve. Preco? Lebo aj tam pracuje bolsevik. Bolsevik nam skurvil Tesco, Billu a Kaufland. Dakujeme !
O pracovnej moralke teda tu na Slovensku vedia velke hovno.
Chystam sa tu zalozit dalsiu firmu a krista mu, co musim urobit, aby som zamestnal normalneho slusneho a inteligentneho cloveka? Predsa importovat ho z Ameriky ! Viete kolko penazi ma toto stoji?
O vasich hygienickych vreckovkach len tolko, ze ked si don normalny clovek vyfuka nos, nech sa radsej obrati od ludi ak nechce, aby jeho sopel nefrkol na lico druhemu... Raz som stretol rozzureneho a cerveneho Americana ako nadava po anglicky dost hlasno a horucu kavu si miesal s prstom. Kedze rozumiem po anglicky, tak som sa k nemu prihovoril a opytal som sa ho, ci mu nemozem pomoct, lebo najprv som si myslel, ze je ozraty, alebo mentalne postihnuty. Vysvetlil mi, ze mu nedali lyzicku ku kave a zo zurivosti si vopchal prst pred casnikom do horucej kavy a miesal ju. Viete kto bol ten clovek? Bol to senator zo statu California. A potom by ste chceli, aby kazdemu Slovakovi vydali vizum do USA...
No a tie kur*y, to uz je epizoda sama o sebe. To uz hadam nenajdem nijake miesto na svete v citane Antarktidy, kde by sa nejaka Slovenka nepredavala. Moznoze prave teraz si to nejaka Slovenka rozdava so sobom za polarnym kruhom a Eskimak sa pri tejto scene onanuje s rukavicami z lososa. Je to skratka zoofil.

Tak mi teraz napiste, ak viete, ze preco si ja normalny clovek, slusny a inteligetny American tu trham vlasy, obhryzam si prsty a divam sa casto s ocami do neba (hoci som neveriaci) ?
Z hrozou som sa dovedel, ze som si podal ruku s clovekom, ktory nielenze bol spinavym komunistom za byvaleho rezimu, ale je vedeny aj ako Agent StB. Este si aj teraz umyvam ruky v liehu a v peroxide vodika. Keby som mal tri ruky, tak si tu „znecistenu“ necham odtat. Co som tu, na prekrasnom Slovensku, tak som tri krat navstivil psychologa, aby mi poradil ako to tu zvladnut aby ma este pustili naspat do Ameriky. Mimochodom ten spinavy StB-ak ma doma psa a vola ho Stalin. Tak takuto zvrhlost by som necakal ani od Slotu a to uz je naozaj co povedat. Objednat si noviny na Slovensku hranici z abnormalitou a demenciou. Preco? Lebo z 52 kusov (tyzdennik) dostanete 10-15. Ostatne si slohne postarka alebo ujo domovnik.
Kavu si osobne uz v jednej exkluzivnej restauracii v Nitre neobjednavam, lebo jeden moj znamy povedal, ze ked ich tam volakto nasere, tak mu vyvaria spinavu ponozku do kavy. Udajne to uz par ludom urobili. Mozno preto, ze „obtazoval“ casnika z dalsou objednavkou...
Ludia, ludia, vsak ja som si myslel, ze vy mate aspon co jest... V Nitre v parku je jazero, kde bolo 5 az 7 labuti. Kde zmyzli? Vsak vy ste ich zozrali ! Prisaham „vacke“ ked som stadial raz isiel s bicyklom, tak som videl labutie kosti v krikoch pohodene a vedla toho zhasnute ohnisko. Teraz uz viem, ze ked tam vidim pri tom jazere rybarov, tak oni nelovia ryby, ale dufaju, ze chytia divu kacku... Jednu som aj videl ako jej trci hacik z hrdla aj s pretrhnutou snurkou.
A este to vase jazdenie. Viem, ze o tom som uz dlho pisal, ale teraz som sa rozhodol potrestat „sellakov“, ktorym auto nepatri do paprc okrem motyky, lopaty a vidly. Teraz chodim do mesta a vylozene polujem na ludi, ktori porusuju predpisy a zakony SR. Ako? Nahravam kazde jedno auto, ktore porusuje predpisy napr. parkovanie a pod. a kazetu posielam policii, samozrejme vsetky EC su viditelne na snimkach. Len jedno ma strasne sere a to je to, ze vam tu musi prist American, aby vam tu urobil poriadok... Jaj kolko roboty ma este caka !!!
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Les, teraz uplne vazne. Skus si tento prispevok vytlacit a ist s nim nie za tvojim psychologom, ale rovno za psychiatrom. Ak sa sem nahodou este dostanes, potom nam napis, o com ste sa rozpravali, najma co ti povedal on, ako odbornik. Ked som si to po tebe precital, neveril som vlastnym ociam. Najvyssi cas, aby si sa vratil do USA, ak si nahodou uz davno neprisiel o doklady.

// "Vsak vy ste ich zozrali !" Buhehehe :smt044
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Les, ako sa ty mozes nazvat "ja normalny clovek, slusny a inteligetny American" ktory robil velku potrebu do odpadkoveho kosa??? Ved to nerobia ani tie zvierata na Anatarktide co si pisal!!!

LoL, ze labutie kosti pri ohnisku, loool.
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

Les ty to Slovensko musíš veľmi nenávidieť....
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ehm co mam povedat. len sa pripojim k Tomasitovi...
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Tomasito napísal:Les, teraz uplne vazne. Skus si tento prispevok vytlacit a ist s nim nie za tvojim psychologom, ale rovno za psychiatrom. Ak sa sem nahodou este dostanes, potom nam napis, o com ste sa rozpravali, najma co ti povedal on, ako odbornik. Ked som si to po tebe precital, neveril som vlastnym ociam. Najvyssi cas, aby si sa vratil do USA, ak si nahodou uz davno neprisiel o doklady.
A co ak aj psychiater bude suhlasit s mojim prispevkom? Potom aj on je blazon?
Ty asi povazujes len svoj nazor za ten spravny...
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

nejde o nazor. ale o sposob podania...
a ano... senator.... :lol:
charon71
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa charon71 »

Les ked tak nenavidis Slovensko tak naco sem chodis, naco chodis na slovenske fora, otravovat ludi svojimi priblblymi recami, lebo ani jeden tvoj prispevok na tomto fore neni objektivny. Vrat sa prosim ta do svojej dokonalej Ameriky a zi tam svoj americky sen.
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

mimochodom neviem akeho bolsevika tam spominas - ak ho poznas osobne, tak povedz meno. pre nas ostatnych zlych slovakov skoncil komunizmus v rusku uz na zaciatku 90tych rokoch. komunizmus je aktualne v Cine, Severnej Korei a na Kube - a vsetko je to vzdialene na stovky a tisice kilometrov od slovenska - cize aky bolsevik? nezaspal si ty 20 rokov?

a ak by si nahodou nevedel, tak na slovensku sa nachadza geograficky stred Europy, cize ak si v Bratislave, tak si v zapadnej europe, v kosiciach si uz vo vychodnej europe
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

vam tu musi prist American, aby vam tu urobil poriadok... Jaj kolko roboty ma este caka !!!
Ty si normalne druhy Jezis! Spasitel ludstva. Trikrat hura Lesovi.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Na diskusiu k tomuto sa da povedat len jeden znamy citat.

"Najvacsia hlupost je diskutovat o hluposti s hlupym"

a preto nema cenu tu o niecom diskutovat
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Heh Les, uz ma vobec nerozculuju tvoje prispevky... Aj ked som sa nad niektorymi vetami fakt zhrozil... Ale nie z ich obsahu, ale z ich autora... Naozaj nerozumiem, co ta tu drzi? Preco tu chces zakladat nejake firmy? Preco sa tu zdrziavas? Preco neletis prvym lietadlom naspat do USA, ktore je tak uzasne a ziju tam tak inteligentni ludia, ktori vyvar zo spinavej ponozky dokazu lepsie zakamuflovat (btw. neviem ako sa to ten chlap dozvedel)... Preco chces podporovat sedlakov s vidlami, ktori zbohatli na svojej svinskosti? Preco MY???? MY VSETCI!!!!???? Aaaaa nechcem tvoju pomoc, nechcem pomoc od choreho cloveka co sa potrebuje liecit u psychiatra...
Preco musi Slovensko doplacat na tupych americanov??? Btw. ten napad s tou kamerou bol priam genialny, urcite ho na policii ocenia a privitaju ta s otvorenou narucou...
Btw neviem ci si to uvedomujes, ale stavas sa clovekom, od ktoreho si cistis ruky peroxidom... Stavas sa clovekom, aky vladol za rezimu, od ktoreho si utiekol!!! Presne tak! Stavas sa "agentom KGB", ktory tajne sliedi a donasa!!! Si donasac, podrazak!!! Zaprel si vlastnu krajinu!!!

Btw. k tym "slovenskym stetkam", tak myslim ze vo vasom komunistickom USA sa mozte len pysit kurwami... A to, ze Slovenky su krajsie... Keby si neodisiel, mal by si tiez peknu babu...;)

A este nieco... Ten vas skvely fast food Mc Donald... Len sa v nom napchvaj, len v nom zer, ved je to zdrave jedlo, bol o tom aj jeden dokument, ake je to zdrave (neviem nazov, ten kto ho videl, nech napise nazov), dokonca take zdrave, ze po mesiaci stravovania v McDonalde ten pokusny kralik pribral 10kg a rozne telesne hodnoty sa mu zvysili natolko, ze keby pokracoval, zomrel by!!! Takze si ten McDonald mozte strcit spat ku vam... Inac, mal som tam zopar burgerov, bolo mi z nich na grc...
Spoty
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Spoty »

tak toto bol jeden z tvojich lepsich LES :D
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Aj my ta mame radi Les :)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

a to som si myslel ze ma dnes uz nic nepobavi a hla........... dakujem LES

(mala by sa spravit anketa v ktorej by sa hadalo skutocne "poslanie" Lesa..... podla mna to je nejaky student psychologie a tuna riesi svoju pracu do skoly tym ze pozoruje ako reaguju ostatni .... alebo druha moznost ...... ukazkovy blbec )

BASA 24hodin Pravidlo 6. Spoty.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Les, mas psychologa/psychiatra na Slovensku alebo len v Amerike? Lebo by sa ti zisiel niekto na Slovensku, snad nie vsetci psychologovia su bolsevici a mozno sa najde pre teba aj vhody american, takze drzim palce. Ale ak by si potreboval niekoho zohnat, tak daj vediet, isto ti vela ludi z fora pomoze.
gwixt
Addict
Addict

hojko napísal:Les, mas psychologa/psychiatra na Slovensku alebo len v Amerike? Lebo by sa ti zisiel niekto na Slovensku, snad nie vsetci psychologovia su bolsevici a mozno sa najde pre teba aj vhody american, takze drzim palce. Ale ak by si potreboval niekoho zohnat, tak daj vediet, isto ti vela ludi z fora pomoze.
jasne a pre teba to spravia aj za cenu ako ma bezny Slovak :wink:
mr.fritz
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr.fritz »

maly dotaz: neporusuje nahodu Les pravidlo 6 ????
ale inak dobry clanok, som sa pobavil :D :D :D
gwixt
Addict
Addict

mr.fritz napísal:maly dotaz: neporusuje nahodu Les pravidlo 6 ????
ale inak dobry clanok, som sa pobavil :D :D :D
to pravidlo sa tu nebere az tak vazne :wink:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

gwixt napísal:a to som si myslel ze ma dnes uz nic nepobavi a hla........... dakujem LES

(mala by sa spravit anketa v ktorej by sa hadalo skutocne "poslanie" Lesa..... podla mna to je nejaky student psychologie a tuna riesi svoju pracu do skoly tym ze pozoruje ako reaguju ostatni .... alebo druha moznost ...... ukazkovy blbec )
Aaale, je to psychopat a schyzofrenik nezmiereny so svojou minulostou....
Napísať odpoveď