Pozeranie telky v počitači

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Pozeranie telky v počitači

Príspevok od používateľa kukiak »

Akoby mohlo byt viazane na IP ?? Vsak to sluzi na pozeranie vsade mimo domova :D. Jedine obmedzenie je 3 zariadenia naraz.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dreamer »

Tak napr. Antik to ma viazane na IP, aj ked sa len zmeni sietovka alebo router, je nutne volat tam a povedat cislo zmluvy a dalsie udaje, inak nejde net, samozrejme pri mobile to je zlozitejsie, ale aj tam to je mozne, nejake overovanie cez sms ako pri bankovych transakciach. Taktiez to pravdepodobne porusuje zmluvu, ale to je uz iny problem. Riesenie to kazdopadne je, ale osobne by som to skor dohodol s niekym blizkym, nie s cudzim clovekom.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Antik to má na MAC adresu viazené, nie na IP adresu
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

OK, zmylil som sa, inak ma alebo mal tiez blokovany pristup na svoje fora pre neklientov Antik, nie som si isty ako blokuje toto, len som chcel upozornit na to ze moznosti ako to blokova je viac a vyuzivaju sa aj v praxi.
Pheonix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pheonix »

Riešenie s monitorom nie je pre mňa osobne potrebujem dva monitory čiže nepotrebujem nahrávať len prehrávať ale stým že v popredí budem mať ešte niečo z pc.

Dôvod prečo som nezobral je cena
http://www.martico.sk/multipaky/prehlad ... duo_klasik

dve eura za niečo čo nepotrebujem je mi zbytočné lebo ajtak kanále čo pozerám sú v analógovom tu odkaz
http://www.martico.sk/multipaky/prehlad ... duo_klasik

a ostatné čo sa vysielajú online sú mi zbytočné a ani by som ich nepozeral. Preto ak by bola aj digitálna karta je to plus ale nie nevyhnutne. Tak čo mám teda kúpit ?
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Pokial si nechcel STB kvoli dvom Euram mesacne, tak na digitalnu kartu zabudni, od 50€ + CI slot + CAM s kartou od kablovky 1.50€ mesacne (bez toho ti to nepojde).

Myslim ze v tomto pripade bude najlepsia analogova karta, ak nechces platit 20€ a viac za novu, tak si daj inzerat a pozri existujuce.

Tak este predsa je tu moznost zmeny operatora, neviem aky presne mas balik a kolko mesacne platis, ale pod 20€ je viacero ponuk internet+iptv, box je niekedy bez mesacnych poplatkov ale niekedy sa plati jednorazovy, Antik ma iptv v pc zadarmo k netu.
Napísať odpoveď