ok, zle som poxopil, predstavit si to neviem, ale ked to vravis asi mas pravduTomasito napísal:Na to si odkial prisiel? Ja osobne dokonca pochybujem o tom, ze sa postrelil. Rad by som sa totiz pozrel na expertizu tej gulky, ci bola naozaj z jeho zbrane (len tak, pre zaujimavost). Videl si vobec niekedy polovnicku gulovnicu? Vies si cisto teoreticky predstavit, ako by si sa s nou sam postrelil, nahodou? P. Rusko by musel byt uplny lolo, ked si pri navrate domov bali do auta nabitu(!) a este k tomu odistenu(!) gulovnicu. Kazdy polovnicky zelenac vie, ze nabitu gulovnicu mozes mat len v polovnickom revire alebo na schvalenej strelnici, aj to ju odistujes az tesne pred strelbou. Je to jedno zo zakladnych pravidiel. Okrem toho, este cez obed mal tlacovku a poobede isiel polovat na stredne Slovensko napriek tomu, ze samotni polovnici sa zhoduju na fakte, ze na polovacku bolo v tej oblasti absolutne nevhodne pocasie (mrholenie, hmla, atd.)? Podla mna su len dve moznosti: 1. P. Rusko je uplny lolo a podarilo sa mu nieco, nad cim kruti hlavou kazdy polovnik, 2. nepostrelil sa/bol postreleny, no snazi sa to zahrat na nestastnu nahodu. Ja osobne jeho verzii neverim, o com sa ta samozrejme presviedcat nechystam. That´s all
Poslanec Cuper havaroval
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
panter2005
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
strasne zboznujem mudrych ludi ako si ty ak si si nevsimol za poslednych rokov sa na sk toho vela zmenilo sme v nato sme v uniipeter9cipa napísal:poslanecka imunita im sluzi na to , aby im nic nebranilo pri hlasovani zakonov a mohli byt pri hlasovani pritomni v parlamente. Lenze to je riadna kok*tina. Lebo z vyse 100 je ich tam max 50, a zakony ktore schvaluju su na pi*u. Tak mali by ju zrusit ak nie celkovo, tak aspon na urcitu mieru!
zivotna uroven sa pomaly ale iste zvysuje a to iba vdaka vlade a tym zakonom co si myslis ze su na pi** !!
Ked si taky mudry studuj a skus sa do politiky a ver mi, ze cim lepsie zakony presadis tym ta ludia budu viac neznasat ....
Preco kazdy nadava na vladu ?? No asi pretoze vlada zastavila podpory sprisnila zakony a proste robi vsetko aby aj slovensko uz bolo na nejakej urovni !!
Problem nie je z vladov ale s ludmi..... polka slovenska ani nevie co je to praca ... kazdy doma place, ze nema peniaze ale ber to s tej stranky ze kto vlastne hlada robotu ?? Ja chapem ze sediet doma a dostavat za to peniaze je pohoda ved aj ja som asi 9 mesiacov dostaval 1490,- sk a bol som stastny ved som byval u rodicou co mi chybalo ale tak za zit neda !!
Ked ludia pochopia toto vsetko aj politici uz budu lepsi ver mi
A co sa tyka tych imunit su tam nato, ze zato ze vam zlepsuju zivot by mali mat oslobodenie od urcitych priestupkov ....
Ved si zober Lexu mal imunitu a kde skoncil ?? Zubna kefka v ruke a uz frcal....
Zamysli sa nad tym co pises .......
Od jakych priestupkov by mali byt oslobodeni. Chodit nadr**ni na autach. Imunita by mala sluzil len v ramci polsaneckeho povolania. Aj o tom zlepsovani zivota by sa dalo polemizovat. V poslednom case vychadzaju zakony ktore su site horucou ihlou a stoja za hovno. Napr. koncesionarske poplatky (slovensky rozhlas kopec ludi nepocuva a platit musi ) - vypalnictvo. Povolenie komunistickej strany - extremna organizacia.jeinko napísal: ...A co sa tyka tych imunit su tam nato, ze zato ze vam zlepsuju zivot by mali mat oslobodenie od urcitych priestupkov ....
Ved si zober Lexu mal imunitu a kde skoncil ?? Zubna kefka v ruke a uz frcal....
Zamysli sa nad tym co pises .......
A ako skoncil LEXA?
Par mesiacov v base, par rokov na odtucnovacej kure v JAR, zadarmo ho priviezli domov a teraz mu nemozu nic dokazat.
jeinko: takze sa zamysli co pises aj ty!
NA VOLBACH DO VUC SA NEZUCASTNIM, A VY?
Ja som nepovedal, ze mu nieco dokazali ja som povedal, ze ta imunita sa nestahuje na vsetko !! To ze mu nic nedokazali je len jeho vyhra... a nema to nic s vladov.....Joe-Joe napísal:Od jakych priestupkov by mali byt oslobodeni. Chodit nadr**ni na autach. Imunita by mala sluzil len v ramci polsaneckeho povolania. Aj o tom zlepsovani zivota by sa dalo polemizovat. V poslednom case vychadzaju zakony ktore su site horucou ihlou a stoja za hovno. Napr. koncesionarske poplatky (slovensky rozhlas kopec ludi nepocuva a platit musi ) - vypalnictvo. Povolenie komunistickej strany - extremna organizacia.
A ako skoncil LEXA?
Par mesiacov v base, par rokov na odtucnovacej kure v JAR, zadarmo ho priviezli domov a teraz mu nemozu nic dokazat.
jeinko: takze sa zamysli co pises aj ty!
NA VOLBACH DO VUC SA NEZUCASTNIM, A VY?
Vypalnictvo ??? je to statne radio a statna tv za co platis koncesionarske poplatky a ono to tak funguje v kazdej krajine na svete !!!!
V anglicku ludia platia 120 libier za tv a dalsich 89 za radio..... a celkovo vsetky statne radia a tv stoja za p*** ale to nie je o tom je to o tom !!!
A ak si si nevsimol zmeny od 1989 tak mas nejaky problem....... bo celkovo sa zmenili uplne vsetko.... Co sa tyka povolenia komunistickej strany to sa vola demokracia....
Ak i zozenies dost ludi mozes si zalozit aku xces stranu..... tak to je a tak to vzdy bude .....
Bacha, poslanecka imunita sa z trestnopravneho hladiska v podstate vztahuje na vsetko, dokonca aj na obycajne priestupky. I. Lexu by nemohli stihat, pokym by svojej poslaneckej imunity nebol v konkretnych pripadoch zbaveny NR SR (parlamentom).jeinko napísal:Ja som nepovedal, ze mu nieco dokazali ja som povedal, ze ta imunita sa nestahuje na vsetko !!
PS: Pre lepsie pochopenie poslanecej imunity pripajam judikat Ust. sudu SR: http://www.fphil.uniba.sk/~lastic/dokum ... 6%2099.htm
jeinko:
Takze povolenie KSS je demokracia a zakazanie Pospolitosti je co?
Obidve strany propaguju rezim potlacania ludskych prav.
K tym poslancom este naposledy, su to obycajni hajzli ktori hrabu len pre seba, beru uplatky (Karlin a spol) a to sa nehanbia sediet v parlamete. Preco uz nevylucili Karlina, ked je trestne stihany. Zmarene referendum ma na starosti Krajci a Meciar. Kde zobral Meciar prachy na Elektru.
V normalnej krajine by mali podobni poslanci zivotnost v parlamente max. 24 hodin. Tusim v Angli musel abdikovat poslanec len za to ze isiel s prostitutkou. To je proti prehmatom na slovenskej politicke scene sranda.
Slovensky rozhlas: kto ho pocuva nech plati. Nebudeme platit za nieco co nevyuzivame. Ked je statne nech ho plati stat. Ako je mozne ze statna TV dava reklamy? To by snad nemala. Bud zijem s vypalneho, alebo z reklamy. A na to ako je to v ostatnych krajinach ja z vysoka kaslem. A hlavne v Anglii.
Z tvojich prispevkov je vidiet, ze mas velmi blizko k politike.
K tym poslancom este naposledy, su to obycajni hajzli ktori hrabu len pre seba, beru uplatky (Karlin a spol) a to sa nehanbia sediet v parlamete. Preco uz nevylucili Karlina, ked je trestne stihany. Zmarene referendum ma na starosti Krajci a Meciar. Kde zobral Meciar prachy na Elektru.
V normalnej krajine by mali podobni poslanci zivotnost v parlamente max. 24 hodin. Tusim v Angli musel abdikovat poslanec len za to ze isiel s prostitutkou. To je proti prehmatom na slovenskej politicke scene sranda.
Slovensky rozhlas: kto ho pocuva nech plati. Nebudeme platit za nieco co nevyuzivame. Ked je statne nech ho plati stat. Ako je mozne ze statna TV dava reklamy? To by snad nemala. Bud zijem s vypalneho, alebo z reklamy. A na to ako je to v ostatnych krajinach ja z vysoka kaslem. A hlavne v Anglii.
nie som politik a ani nemam nikoho v rodine v politike dokonca ani nezijem na skpeter9cipa napísal:jeinko ty si asi rodeny politik, alebo tvoj foter je, ked sa tak ich zastavasKeby sa zilo v minulom rezime tak aj ten by si ochranoval vlastnym telom, hejze? mozno z niektoreho uhla mas pravdu, ale zo vseobecnosti trt! Napis dobre zakony, ktore schvalili nasi poslanci. Isto ich bude milion
!!!
Netusim ake zakony boli schavalene ale mozem ti povedat ze v zahranici slovensko dostava slovensko dobre meno a nebudi to tym ze zakony su na pi** ale tym ze su dobre
Politika ma uplne nezaujma ....Joe-Joe napísal:jeinko:
jedine co som vlastne napisal je, ze kazdy tu je**te na vladu a popri tom vlada proste vybudovala skvelu ekonomiku proste jednu s najlepsich v europe
Co sa tyka meciara a elektry a dalsich polsancov to sa vola zavist..... ze oni nieco maju proste sa kus zamysliet meciar bol premier a je vo vlade asi poslednych 20 rokov a ak mam pravdu povedat som bol prekvapeny s toho ako vsetci o nom rozpravali..... proste je to jeho vec kde zobral peniaze a ci ma vilu alebo dve.....tri...asi tak !
A dalsia vec kazdy nadavate na vladu ale v konecnom dosledku ste si celu vladu zvolili vy !!!!
Po 1.ja som nevolil bandu tupych hlav a ani nebudem, to iba vlastni volia vlastnych a
po 2. bol si ty volit?
Taku politiku aku tato vlada vytvoril ja by som ju spravil u nas v pivnici!
Zalozena je na velmi lacnej pracovnej sile a to nehovoriac o systeme co tu fuguje. Chces mi povedat, ze vsetci politici maju tolko penazi za poctivu pracu? Jasne aj ja, keby som tam bol tak by som hrabal, len pre seba, ale aspon by som sa tym nechvastal.
Keby pan Cuper tam niekoho zabil aj toto by si mu toleroval?
Nic by si mu nespravil, lebo ma imunitu a ako pravnik by sa z toho dostal a keby sme zili v USA tak este on by zazaloval zabiteho za psychicku ujmu!
po 2. bol si ty volit?
Zalozena je na velmi lacnej pracovnej sile a to nehovoriac o systeme co tu fuguje. Chces mi povedat, ze vsetci politici maju tolko penazi za poctivu pracu? Jasne aj ja, keby som tam bol tak by som hrabal, len pre seba, ale aspon by som sa tym nechvastal.
Nic by si mu nespravil, lebo ma imunitu a ako pravnik by sa z toho dostal a keby sme zili v USA tak este on by zazaloval zabiteho za psychicku ujmu!
ak si nebol volit tak nep**uj mal si moznost zahlasovat a neviuzil si ju !peter9cipa napísal:Po 1.ja som nevolil bandu tupych hlav a ani nebudem, to iba vlastni volia vlastnych a
po 2. bol si ty volit?
a Nie ja som volit nebol !! Kua som povedal ked si taky mudry zaloz si svoju stranu a riad stat s pivnice ! A co sa tyka penazi nemaju dost za to co pre vas robia tie platy maju fakt ubohe v porovnani s inymi krajinami a preco sa nepochvalit ze su sikovnejsi ako ostatny ???
JA neobhajujem pan Cupera keby ze niekoho zabil isiel by sediet samozrejme na to sa imunita nevstahuje !!
A dalsia vec co sa tyka lacnej pracovnej sily to neurcuje vlada !!! Ale podniky a podnikatelia len pre zaujmavost !!
Preco si neotvoris google a nenajdes si zakony co vlada prijala za poslednych 8 rokov ?? je ich tam tisice a kazdy jeden ti zlepsuje zivot