Špunty

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Lezim
Medium Expert
Medium Expert

Špunty

Príspevok od používateľa Lezim »

Ahojte, chcel by som si kúpiť sluchátka na mobil.Doteraz som polámal 4 koss porta pro a preto zháňam komfortnejšiu a kvalitnejšiu náhradu.Ide iba čisto o mobil (youtube), na lepšie počúvanie mám beyerdynamic t90 ale mobilu dajú zabrať a vonku by som vyzeral ako Harman.Nad cenou som nepremýšlal, hlavne aby hrali aspoň ako tie kossy na mobil mi to úpne stačí.Ďakujem
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Špunty

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Chcelo by to viac informacii. Na aku muziku, aky charakter zvuku ti vyhovuje, cenovy limit... Aby to hralo aspoň ako KPP, to ti splnia aj špunty KZ z aliexpresu za 5 dolarov.
Lezim
Medium Expert
Medium Expert

Tak najčastejšie počúvam dnb/house/hardstyle, na škodu by neboli trochu výraznejšie basy.Čo som mal napríklad shure srh940 tak to bola neskutočná nuda.Tie beyerdynamic čo mám teraz mi vyhovujú ale s takým zvukom môžem pri špuntoch zabudnúť.Cenu ti fakt povedať neviem,povedzme že chcem vytiahnúť čo najviac z mobilu pri 320kbps.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Lepšie sluchadla budu hrať aj z mobilu vždy lepšie ako tie horšie. Čiže tu sa da isť aj do 1000+ kategorie. Lepši zvuk ako u T90 nie je ani u špuntov žiaden problem.
Lezim
Medium Expert
Medium Expert

Jasne dá sa ale cenovo sme už iný vesmír.Tak povedzme +/- 100eur.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Napr. Fiio EX1, Trinity Delta (ak sa ešte daju niekde splašiť), alebo prihodiť na Trinity Atlas, pripadne Fidue A73.
Ak by si sa chcel približiť (resp. možno aj vyrovnať) k tym Beyerom, tak napr. Fidue A83, RHA T20, Dunu DN2000J... Všetko basovejšie modely.
Lezim
Medium Expert
Medium Expert

No teraz si mi dal chrobáka do hlavy,budem vrelo premýšlať nad RHAT20.Ďakujem za pomoc :)
Napísať odpoveď