vyznam tohto fora a podobnych

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
patoq
Amateur
Amateur

vyznam tohto fora a podobnych

Príspevok od používateľa patoq »

zdravim nechcem vas urazit no pride mi ze sa na tomto fore a podobnych (cest vynimkam) vyjadruju uzivatelia velmi namyslene arogantne ako by vsetko vedeli a pytam sa aky to ma vyznam toto forum neviem preco ale ak si precitam zopar prispevkov tak normalne dostavam nervy ak su tu hlupe prispevky od mladych hlupych ludi nic v zlom .... ako pokracujte piste si len som vam chcel vyjadrit nazor hehe....... ako chapem ak napriklad nejake rady ako nieco spravit a podobne ale niektore temy... no neviem nic v zlom
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vyznam tohto fora a podobnych

Príspevok od používateľa cinges »

to je recnicka otazka..? Co nechces necitaj, co chces, tak si precitaj... Mna tu tiez vela idiotov ako ty vytaca, ale od toho to forum nie je. Kazdy si tu najde nieco, co potrebuje, keby to tak nie je, tak tu nik nechodi...
patoq
Amateur
Amateur

no ja len tak pretoze aby ste videli aj nazor z inej strany ja na taketo fora velmi nechodim iba ak sa mi niektore velmi zapacia kde je super komunita(obcas).. no napriklad toto mi vadi ze ma nazyvas idiotom pritom iba vyjadrujem svoj nazor a nepouzivam ziadne nadavky .. len mi to potvrdzujes co som napisal..... nic v zlom
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja ťa nechcem nazývať idiotom, nepoznám ťa, ale celá táto téma a to, že toto riešiš je úplná sprostosť.

Význam tohto fóra, máš tu sekcie, kde ľudia potrebujú pomôcť so vzťahmi, s rodinnými problémami, (doslova poradňa), s autami, so stavbou domu, s výberom kúpy PC, mobilu či telky, alebo dokonca s programovaním a pod. Je tu fakt všetko, mne tu ľudia pomohli v rôznych veciach veľa krát, a myslím, že nie len mne, komunita je tu fakt slušná (aj keď dakedy to bolo asi o dosť aktívnejšie), a dajú sa tu riešiť veci, čo majú hlavu aj pätu a aj bez rozmýšľania kecať o úplne náhodných veciach. Čítam tu len veci čo ma zaujímajú, a teda to fórum pre mňa význam má. Doslova 90% fóra ani nenavštevujem a 90% tém ani neotvorím.

Príde mi to, ako keby si si založil FB účet a potom napísal status že vlastne nechápeš význam facebooku,...
Maxpayne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Maxpayne »

Tiez ma tu vela veci vytaca ale to mas vsade, patoq pises ako keby ty si stary a vyjadrovat sa typu hehe je tiez pekne detské, nic v zlom
patoq
Amateur
Amateur

nie som stary ale mam rozum ale nie srandujem .... inak ak sa niekoho spytam v realnom zivote ci chodi na taketo forum diskutuje a tak tak prakticky nikto nenavstevuje taketo fora..... a nie je to len urcitou skupinou ludi... tak neviem no je to len moj nazor nechajme to tak ved treba prijat aj negativny nazor aj ja prijmam nazor uzivatela cinges.....a suhlas ze vsade vas nieco vytoci alebo nie je podla vasich predstav ako sa hovori nikdy nebude vsetko perfektne heh....... len som vyjadril aj trosku iny nazor nic viac nic menej ved aj tak budete dalej diskutovat a tak takze je to jedno ani tomu nechcem zamedzit len vyjadrit nazor..
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Mna vytacaju ludia ako ty lebo po nich treba lustit. Skus pouzivat bodku na konci vety a hlavne ciarky vo vete.
patoq
Amateur
Amateur

tak asi mas pravdu ale ak nemusim tak nepouzivam velmi diakritiku ak je to len taka neformalna konverzacia.... teda diskusia
wladas
Redeemer
Redeemer

V krcme pri pive tiez pouzivas intonaciu hlasu aby bolo vediet zaciatok a koniec vety. Teda predpokladam. S formalitou to nema nic spolocne.
patoq
Amateur
Amateur

predsa len je to ine rozpravat a pisat ale ok
wladas
Redeemer
Redeemer

V oboch pripadoch komunikujes s clovekom. Ale ok.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Takto, ja mam tiez nejake hranice, z ineho fora som odisiel po tom, co ich uzivatelia - aj moderatori prekrocili. Tu je to este prijatelne. No hned prva reakcia s bezdovodnou urazkou ukazala, ze ani tu to nie je idealne, horsie to je ak niekto vyjadri "nespravny" nazor, napr. v politike, potom je to "sranda" citat tie karmove odkazy. Prip. hruba nadavka je tu pre niekoho uplne v poriadku, ak v nej pouzije uzivatel jednu hviezdicku.

Navstevujem aj zahranicne fora, hlavne specializovane, neviem ci mam len stastie, ale tam podobne urazky a nadavky prakticky nie su, naopak, carovne slovicka sa tam vyskytuju ovela castejsie (myslim to teraz v porovnani zahranicne a cz/sk diskusie, nie len hojko).

K diakritike, tu nepouzivam vo forach ani ja, no ciarky a bodky, to je nieco ine, ak to prezeniem, je to ako by si prestal pouzivat medzery.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

patoq napísal: .... inak ak sa niekoho spytam v realnom zivote ci chodi na taketo forum diskutuje a tak tak prakticky nikto nenavstevuje taketo fora.....
asi sa pýtaš ľudí v rovnakom veku ako si ty. Neviem koľko máš, ale podľa toho písomného prejavu tipujem na pubertu, možno niekde medzi 13 až 18. To je generácia ktorá je odchovaná na facebooku. A ak by sme tu mali mať takých čo píšu ako ty, že to je problém prečítať, tak bohuvďaka že sem nechodia
Ako bolo napísané, cenzúra je na užívateľovi. Čítaj čo chceš, a ak nemáš čo čítať, nemusíš sem chodiť prispievať. Na rozdiel od iných for nerobíme cenzúru. Sú tu náboženské témy, politické a všeliake iné. Je to priestor, kde môžeš vyjadriť názor a vidieť názory iných, a taktiež priestor kde môžeš dostať odpoveď na svoju otázku. Toto je zmyslom for. Chat ani facebook ti toto neposkytnú.
patoq
Amateur
Amateur

tiez to tak podobne vnimam ako dreamer a mam o nieco viac ako si uviedol ale vek nie je podstatny ja nerozlisujem ludi podla toho ci su mladsi alebo starsi zalezi mi ako sa sprava ten clovek a jeho nazory a tak....... pre mna su vsetci mladí dajme tomu do 50 rokov hehe a ani po 50 si myslim ze su v pohode (niektorí.. ))

aj napriklad vadi mi ak je niekto dajma tomu moderator a uzavrie nejaku temu ktora ma zmysel a citi sa nadradeny alebo aj u niektorych adminov pritom prave od nich by som ocakaval taku ustretovost a pochopenie ale nevravim ze je to pripad tohto fora ale niekde som to uz videl......... ale mas pravdu ak sa mi tu nepaci tak tu nemam co chodit no.. len som chcel napisat..
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Pokial su tie temy, ktore "maju zmysel" take "mudre" ako tato, tak nevidim problem aby to admin zavrel.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

No necit sa nadradeny, ked precitas takuto temu. Hehe nic v zlom len som chcel napisat... sigh
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

patoq

na fore su aktivne desiatky tém, takze kazdy si pride na svoje, pokial nemas zaujem to tu navstevovat tak nikto ta nenuti.
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

To tvoje hehe ma celkom dost irituje,fakt radsej pouzivaj smajle
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vyznam fora??? Trebars v casti Pomoc je 23 tisic tem, kde ludia zhanali pomoc ohladom pocitacov. Vo velkej miere sa problem vyriesil a pomohli sme. Myslim si, ze je to nemale cislo. Podobne veci sa riesia aj v SW, HW, Poradni pri kupe, tiez sa radi k automobilom. Ludia tu riesili osobne problemy, diskutovali o hrach alebo filmoch, teda to co sa zvykne robit aj v krcme. Ak sa ti na fore nepaci, nemusis sem chodit, nemusis tu pisat, nikto ta tu netaha. Kolkokrat sem pride niekto novy, lebo googlil daky problem a prave tu nasiel navod, pripadne diskusiu do ktorej sa zapojil. A to je presne ten vyznam fora, ktory ty asi nevidis.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to je jeden z tých významov. Netreba zabúdať aj na množstvo stretnutí čo sa uskutočnili. Buduje sa tu komunita, získavajú konexie a podobne. V krčme nestretneš 50 000 ľudí
Napísať odpoveď