yeezy
-
sobrancan16
Star
yeezy
čauko mam taku otazočku ak si objednám tenisky z aliexpresu ze fake adidas yeezy za cca37eur je možnosť že mi ich colníci(a.k.a šuflitkare
) zabavia ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: yeezy
áno, je
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nepochopím načo si ľudia kupujú fake oblečenie a obuv. Radšej lacnejšiu značku ako smiešny fake.
-
sobrancan16
Star
lebo tie tenisky sa nedaju kupiť a nevyje**** 1000 dolarov za original aj to z ebayu
-
rufus59
Light Professional
Napodobeniny Yeezy nerozumiem, kup si radsej niečo lacnejsie a kvalitnejsie. V obchode Size mas stale zlavy na obuv.
Ked chceš napodobeniny cinankovia ich maju plne trhy.
Ked chceš napodobeniny cinankovia ich maju plne trhy.
Zamysli sa nad tým, ako to bude vyzerať!!!
Ak máš na sebe také tenisky, nemáš na sebe hodinky aspoň za 30k€ a neprídeš na diskotéku aspoň na novom Báwe alebo Meďáku, tak úplne každému bude jasné, že tie tenisky sú fejky!
Preto nepochopím aj ženské, ktoré si kupujú kabelky Louis Vuitton alebo Michael Kors, keď už len na prvý pohľad je každému jasné, že sú to fejky, ak podľa tohto merítka nemá zvyšok doplnkov/oblečenia.
Ak máš na sebe také tenisky, nemáš na sebe hodinky aspoň za 30k€ a neprídeš na diskotéku aspoň na novom Báwe alebo Meďáku, tak úplne každému bude jasné, že tie tenisky sú fejky!
Preto nepochopím aj ženské, ktoré si kupujú kabelky Louis Vuitton alebo Michael Kors, keď už len na prvý pohľad je každému jasné, že sú to fejky, ak podľa tohto merítka nemá zvyšok doplnkov/oblečenia.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Aj slepý hmatom by zistil že sú to fejky. Neverím že za 37€ sa budú aspoň z časti podobať originálom.
Pilifo
proste sa to niekomu paci napr vzor, ale nemaju na original za ix stovak ci dokonca tisic. Ja sa rovnako smejem na ludoch ktori si sice kupuju drahe originaly ale nechavaju na nich rozne vysacky so znackou, alebo si vyberu model s tym najvecsim napisom aky je v ponuke len aby kazdy videl "ze tie okuliare su Gucci"
---
Apropo naozaj prachati ludia vyzeraju vecsinou na prvy pohlad velmi priemerne a nekrici z nich ze robia velku ryzu-na ulici ich clovek ani nerozozna. Iba vtedy je cloveku jasne kolka bije ked nova X6 zaboci k vile pod Slavinom
Inac, 1000ojro za boty by som bol nedal ani keby som bol prachac a same skakali cez plot-uplne vyhodene many.
proste sa to niekomu paci napr vzor, ale nemaju na original za ix stovak ci dokonca tisic. Ja sa rovnako smejem na ludoch ktori si sice kupuju drahe originaly ale nechavaju na nich rozne vysacky so znackou, alebo si vyberu model s tym najvecsim napisom aky je v ponuke len aby kazdy videl "ze tie okuliare su Gucci"
---
Apropo naozaj prachati ludia vyzeraju vecsinou na prvy pohlad velmi priemerne a nekrici z nich ze robia velku ryzu-na ulici ich clovek ani nerozozna. Iba vtedy je cloveku jasne kolka bije ked nova X6 zaboci k vile pod Slavinom
ja hlavne nechapem co na nich ludia vidia, vsak to vyzera jak ustrikovane papuce s podrazkou. o tychto topankach som sa dozvedel prvy krat tu, tak si prave o nich citam a len s otvorenymi ustami citam take veci ako "sběratele tenisek " alebo "chlubit se s nimi (nejen) na Footshop eventech". footshop eventy a zberatelia tenisiek? to uz ludom nacisto mrda? je neskutocne ako sa modny trh posledne roky zameriava na chlapov a ti im to zeru aj s navyjakom. nevravim ze spravny chlap ma mat 5 rocne sprate tricko, je fajn sa vediet dobre obliect, ale co je moc..
a mne zasa pride vtipne, ze takto vzdy okomentujes kazdy prispevok, kde sa niekomu nieco nepaci, ale priamo sa ho to netyka. a co je na tom? o niecom si precitam, zda sa mi to smiesne, napisem svoj nazor a idem dalej. neboj sa, nedostal som z toho zachvat a aj spat budem dobre 
tebe sa tie tenisky nepacia, pecka, gratulujem, ani mne sa nepacia. ale viditelne sa pacia hromade ludom, asi na nich nieco bude. no a tak ako su ludia co zbieraju znamky, pokemonov, maju doma obrovsku kniznicu, filmoteku alebo plnu vytrinu modelov lietadiel, tak niektori viditelne zbieraju tenisky. a toto hobby zdielaju s inymi ludmi a dokonca sa spolu stretavaju.
ale mas pravdu, ved ja som si tiez len precital tvoj prispevok, zdal sa mi smiesny, tak som napisal svoj nazor.
ale mas pravdu, ved ja som si tiez len precital tvoj prispevok, zdal sa mi smiesny, tak som napisal svoj nazor.
-
guess.whoo
Redeemer
je sice pekne, ze sa mu tie tenisky pacia, ale naozaj to stoji za to? vyhodis skoro 40e za hnusne sunty ktore sa ti po 3 mesiacoch na nohe rozpadnu a navyse riskovat, ze sa k tebe ani nedostanu?
radsej si kup nejake tenisky z cropp-u ako nejake fake-y. aj na FB je plno takychto ludi v skupine aliexpress, ktori si budu obhajovat svoje fake-y a pri tom sa tvarit, ako su strasne za vodou
radsej si kup nejake tenisky z cropp-u ako nejake fake-y. aj na FB je plno takychto ludi v skupine aliexpress, ktori si budu obhajovat svoje fake-y a pri tom sa tvarit, ako su strasne za vodou