The division

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: The division

Príspevok od používateľa Aiden »

DZ5 a DZ6 :) este sa mi nestalo, ze by tam niekto na mna vyskocil (~150k DPS, ~65k health, ~12k skill - crit heal Vector build + HE m1a). Ja sa momentalne snazim zvysit staminu, aby som dostal okolo 70k health a ked zmenim nejake scavenging mody za skill power, tak by som mal byt niekde okolo 20k aj tam + cakam konecne na DZ lvl 50, aby som vykupil horny safe house. Potom sa moze zacat rogue party :D
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

Ten ktorý hovorí, že to nejde tak klame :D :D :D
Prílohy
d0d74878-25e3-42de-b692-9fc75681488e.jpg
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Tak aj ja sa pochlubim. Ked vimenim scavenging za firearm tak mozno bude aj 170-180k
Prílohy
division.jpg
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

division.png
Model
Light Professional
Light Professional

Super chalani :wink: ako pozerám niektoré streami nechápem pri niektorých hráčoch co majú DPS-ko cez 240 000 :lol: neviem či využívajú tých bugov pri pár misiách alebo to naozaj "fetujú" každý den nonstop bez prestávky :smt017

P.S: musím vykraftiť nejaký dobrý vektor lebo moja MP5 v základe mala len nejakých 70k takže k tým 200k sa možno dostanem aj ja :roll:
PsychoS
Professional
Professional

Ale pozor. To ze ma 240k dps neznamena ze ma viac dmg ako ten co dava napriklad 150-180k. Dps sa da umelo navysovat. Ja ked si ucraftim nejakeho pouzitelneho vectora tak hned idem dole otestovat dmg. Odporucam to robit tiez. Zazil som team kde bolo tolko buffov ze s vectorom som daval hlavy za 130k dmg. Bezne inak davam 70k headky.
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Odkial mate take zbrane ?? ja som už dlho 30tka a mam len 80k
PsychoS
Professional
Professional

Craftim si. Hore v base sa ta kupit blueprint na vectora. A potom uz len skusat skusat az dokym nedostanes dobre talenty na neho. A potom samozrejme vela robi aj elektronika. Napriklad ked tam supnes +100% magazine size tak dps stupne snad o 30-40k. To je napriklad to umele navysovanie dps ako som hovoril vyssie.
Model
Light Professional
Light Professional

DeJF napísal:Odkial mate take zbrane ?? ja som už dlho 30tka a mam len 80k
To vidíš ešte slabé zbrane :lol: :lol: :lol: tá hra je len a len o kraftení 8) a ďalšia vec je ze lvl 30 ti je k ničomu treba hrať DZ ja som dal lvl 50 za dva dni takmer solo v DZ po lvl 50 úplne hore nakúpiš "recepty" a až potom uvidíš aké čaro má ta hra :wink:
PsychoS
Professional
Professional

Model: nemozes tak skatulkovat. Dobra zbran v bambavych rukach je bezna vec v tej hre.
Model
Light Professional
Light Professional

PsychoS napísal:Model: nemozes tak skatulkovat. Dobra zbran v bambavych rukach je bezna vec v tej hre.
Súhlasím ale sám dobre vieš, že málo čo dobré padá s dobrými talentami respektíve sa dá kúpiť stačilo mi vidieť jedno video na YT kde jeden týpek vykraftil vectora snáď 10x a asi jeden bol tak "použiteľný" bavíme sa teraz od HI-END veciach
PsychoS
Professional
Professional

Ked su 2 dobre talenty tak to uz je stastie. Ja teraz tusim pouzivam brutal, swift a +13% dmg do 10 m range.
Model
Light Professional
Light Professional

To je škoda, že to hrávam na PS4 mi prídeš ako jeden z mála čo sa tomu vyzná :sly: :psssst:
PsychoS
Professional
Professional

po tyzdni hrania... mam dobrych ucitelov.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

hram to uz ja, samozrejme nemam na to moc casu, takze som level 12, zatial nic moc neriesim a hram si co ma napadne.

len uz teraz zacinam mam pocit ze sa to stale opakuje dookola. par typov encounterov, par typov sidemisii. vsetko vyzera rovnako (co je logicke, kedze sa to odohrava v jednom meste, ale aj tak), ci si obleciem bielu bundu alebo hnedu, tiez ma to az tak netrapi. misie vyzerali zo zaciatku zaujimavo, ale vcera som oslobodzoval time square s random ludmi a o com to bolo? schovavat sa za prekazkami a strielat... nic viac.

vobec nechcem tu hru vopred zhadzovat, len ma zaujima ci sa tam bude dalej nieco ine. zaujimavejsie. oplati sa mi uz teraz ako lvl12 ist do DZ?
Model
Light Professional
Light Professional

aacid napísal:hram to uz ja, samozrejme nemam na to moc casu, takze som level 12, zatial nic moc neriesim a hram si co ma napadne.

len uz teraz zacinam mam pocit ze sa to stale opakuje dookola. par typov encounterov, par typov sidemisii. vsetko vyzera rovnako (co je logicke, kedze sa to odohrava v jednom meste, ale aj tak), ci si obleciem bielu bundu alebo hnedu, tiez ma to az tak netrapi. misie vyzerali zo zaciatku zaujimavo, ale vcera som oslobodzoval time square s random ludmi a o com to bolo? schovavat sa za prekazkami a strielat... nic viac.

vobec nechcem tu hru vopred zhadzovat, len ma zaujima ci sa tam bude dalej nieco ine. zaujimavejsie. oplati sa mi uz teraz ako lvl12 ist do DZ?
Vieš čo v podstate sa to opakuje stále aj vo vyšších levelocha DZ ani nehovorím farmíš dookola pamätihodnosti a divizne technológie ja už v podstate čakám na prvé DLC lebo okrem vylpešovania gearu a kraftenia zbraní v tej hre viac nedosiahnem kedže mám lvl 30 a dz lvl 50 ale mňa to aj napriekt tomu veľmi baví a je to moja prvá hra tohto štýlu :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Jednoznacne to vobec nie je len o DPS. Mozes mat DPS aj 300k, ked DMG tvojej zbrane bude 5000 a ja so 150k budem mat DMG niekde na 9000. To, ze sa hra opakuje je tak trosku logicke, ale pointa je urobit dobry gear a ist robit zlotu do DZ potom. :twisted: Aspon taky plan mam ja s partickou, s ktorou hrame. :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

jasne ze je to logicke, ale ked to porovnam s borderlands alebo diablom, tak je tam toho proste malo. borderlands je tomu ovela blizsie, sceneria bola ovela rozmanitejsia, nepriatelov bolo viac druhov, boli tam classy (division ma iba talenty, tam bolo nejakych 6 class a kazda mala 3 stromy talentov), rozmanitejsie zbrane (to bolo scifi, chapem ze tu zaner nepusti)...

zatial ma tu drzi ten pribeh, respektive atmosfera, bavi ma objavovat kusky pribehu, pozerat tie videa a pocuvat nahravky. uvidim co bude potom, ked dokoncim pribeh (s hrozou som zistil ze uz som skoro v polovici, nejakych 47%).

vcera som spravil lvl15, chcel som trochu zmenu, tak som si povedal ze nabehnem do DZ, viditelne asi zalezi cez ktory vchod tam pojdem, pretoze aj ked mi to pisalo ze lvl 15-19, tak vsetci nepriatelia tam boli ovela vyssi level, lahol som na jednu ranu :) budem si musiet o tom nieco nastudovat.
PsychoS
Professional
Professional

aacid: to mas pravdu. Je to trosku plytke ale kedze je to online tak si myslim ze natom budu pracovat v buducnosti. DLC pripadne drobne updaty. Mozno by to chcelo nejaky ranking system aby sa hraci mohli pretekat. Pripadne nejake raidy, world drop atd... Dufam vsak ze vsetko toto casom pride.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tomu verim aj ja, len to samozrejme znamena ze treba kupit aj season pass :)
Napísať odpoveď