The division
Re: The division
ľudia čo to hrávate na PS4 tiež sa vám stane že počas hry s ostatnými v nejakej misii vás zabijú vypíše "čaká sa na oživenie" a nič sa nedeje? Lezie mi to dosť na nervy lebo to musím vypnúť a celú misiu ešte raz dať čo ked ju hráte už hodinu a ste pred koncom je dosť blbé
Nie nie mne sa to ešte nestalo 
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne sa to stava na PC verzii a vsimol som si ze je to vacsinou po tom ako v parte ma clovek tu support station alebo ako sa to vola s talentom na ozivovanie, zacne ta ta vec ozivovat skonci jej CD tak to proste neozivi a clovek ostane bugnuty ze sa neda ressnut ziadnym sposobom len vypnut hru
Ano stava sa to. Treba pockat kym sa team nepresunie do dalsieho checkpointu a potom daneho hraca ozivi.
Asi to tu uz nikto nehrava ale skusim stastie
Ak by sa niekto nasiel na trochu DZ farmenia 231+ alebo nejaky heroic
-
p4ra
Redeemer
To sa mylis. Niektori hraju, ale my uz sme skupina styroch niekolko mesiacov. 
Skoda nemam s kym chodit sam dam max dz1 aj to trva asi 10 minut kym zabijem bossa a mm nechcem lebo ak nemas 255gs a sentry/tanct tak ta rovno kicknu ...
-
cORP.
Addict
cafte, neviem ci tu je vobec niekto kto to hra na xboxe one, je nas tam celkom dost stale, mam pocit ze konzolove verzie sa v hratelnosti drzia viac ako pc, kludne mi napiste ss a mozme zahrat
-
aviceN
Guru
Mam lvl 7, nenajde sa niekto na PS4 co by mal chut prechadzat singleplayer? idealne podobny lvl 
Napíš psmania.sk do chatu, sú tam maniaci typu division, destiny, warframe... Väčšinou vek 30+.
-
aviceN
Guru
skusim, dik 
Nazdar, má ta hra nejaký endgame čisto v single ? Mám všetky hlavné misie ukončené a hra prejdená na 93%
Žiadny koniec, žiadne rozuzlenie zápletky, popravde od polovice som to už hral len preto aby som to dohral keď už som to kúpil ... 
Endgame je asi takyto - daily challenge misie, weekly hvt misie, 3x incursion dungy, ak mas mozes zacat expit underground a ak hravate 4 tak dz ale sam tam ani nechod dostanes rekta od prvej mobky 
Takže nejaké rozuzlenie čo sa týka toho vírusu nie je ? 
Ani nie... Mozno pride s nejakym dalsim DLC.
-
aviceN
Guru
To fakt niekto hra tuto hru skrz story?
Ja nestiham sledovat co postavy hovoria ked sa musim sustredit jak tam po mne lietaju gule...
asi prejdem misie a na konci precitam niekde plot 
Story v tejto hre je fakt priemerny:)
Nahodou hlavne misie boli vcelku dobre aj po pribehovej stranke len tie repetivne vedlajsie misie to kazili
-
aviceN
Guru
fakt je toto asi prva hra, kedy fakt absolutne nestiham davat pozornost titulkam, lebo sa na obrazovke furt nieco deje, uz som skoro lvl 19, bavit ma to bavi, zacinam sa obavat endgame obsahu, kedze nevlastnim underground tak neviem ake su moje moznosti okrem DZ pre gear, niekde tu padli HVT misie, vie mi to niekto objasnit? Popripade este nieco ine ako ziskat gear nejak popisat ako pre debila?