Signál - Samsung Galaxy S6
Signál - Samsung Galaxy S6
Zdravím, mám problém so Samsungom Galaxy S6 32gb. Stáva sa mi to, že mám všetko SIM-ku vo fone všetko full signál ale niekedy sa mi nedá dovolať. Po čase len príde SMS že som bol nedostupný a snažili sa mi dovolať. Riešil som to najprv u operátora výmenou SIM karty ale problém pretrvával. Hodil som SIM do iného fonu a všetko bežalo tak som poslal fon na reklamáciu. Prvá reklamácia bola vybavená ale chyba pretrvávala a tak som ho poslal znovu. Druhá reklamácia prebehla s výsledkom že výrobok je bezchybný. Už na to nemám nervy pretože to robí zas a ja neviem ako to dokázať obchodu pretože tá chyba sa stane náhodne. Snáď som to napísal zrozumiteľne
Prosím poraďte ako to vyriešiť.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Signál - Samsung Galaxy S6
Kde ho dávaš reklamovať ? Kde si ho kupoval ? 
Podobny problem mal napriklad daky kus od HTC a reklamacia je tam problematicka. V servise tam asi len daju sim, nechaju bezat, par krat zavolaju a vybavene. Ono by bol dobry asi daky program co bezi na pozadi a loguje siet, ze kedy sa prihlasila simka do sietez vypadla, pripadne loguje intenzitu signalu. Skus nieco pogooglitz s takymto logom by bola reklamacia urcite akceptovatelnejsia.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Najhoršie sú vady ktoré sa objavujú len občas no, ale vlastne v správcovi batérie by malo ukazovať v tom grafe keď vypadne sieť nie ? 
deco241: Touto chybou trpia VSETKY kusy S6/S6 edge. Mal som par kusov v ruke a robil to kazdy. Signal sa tvari, ze je plny, no odrazu pridu sms o zmeskanych hovoroch. Je to sposobene kovovou konstrukciou a umiestnenym anteny. Jedine co ciastocne pomaha, je prepnutie sieti iba na 2g/3g - vypnut lte.
Mne sa to nestalo ani raz.
Nestava sa to jedine v pripade, ze si stale pripojeny do 3G siete. Akonahle by si sa prepinal medzi LTE/3G, tak mas to iste. Problemy sa vyskytuju hlavne v mensich mestach so slabsim pokrytim. Tam kde maju ine telefony plny signal LTE, tak S6 ma ledva 1-2 palicky. Na internete su stovky staznosti ohladom toho problemu, nevyriesila to ani aktualizacia na N. Staci si hodit do googla "Galaxy S6 signal issues" popripade SK/CZ fora kde ludia hlasia take iste problemy:
https://www.o2.cz/osobni/forum/?forum_i ... c_id=14844
http://androidforum.cz/samsung-galaxy-s ... 68019.html
https://www.o2.cz/osobni/forum/?forum_i ... c_id=14844
http://androidforum.cz/samsung-galaxy-s ... 68019.html
Ale ved to je chyba operátora, nie telefónu.Co som čítal, tak Orange nemá na 100% fungujúci CS Fallback,teda že ak si v LTE a niekto sa ti pokúša dovolať, tak operátor ťa automaticky prepne do 2G alebo 3G
No prepol som to iba do 3G a aj tak to stále robí, no u operátora som bol, vymenil som SIM kartu ale aj tak to nepomohlo. Bude to určite telefónom pretože ak bol fon na reklamačke tak som používal iný a ani raz sa mi to nestalo. Ja už neviem, poslať ho znovu na reklamáciu alebo čo mám urobiť ?
Nedal som také peniaze za fon ktorý nemám ani pol roka a nejde na 100%
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Určite sa nenechaj odbiť. Pošli ho na reklamáciu znovu. Sprav si aj screen kde vidno signál mobilnej siete.
tyler: to nieje chyba operatora, ked ti telefon hlasi plny signal a v skutocnosti niesi prihlaseny do siete. Mal som viac s6 aj edge verzie a kazda jedna to robila. Mam o2 a orange kartu, robilo to pri oboch. V diskusiach najdes, ze to robi aj uzivatelom, co maju AT@T, Sprint atd. Vtedy ti pomoze jedine restartnut telefon alebo zapnut/vypnut rezim lietadlo. Keby to bolo operatorom, tak to robi na vsetkych telefonoch, ibaze to robi iba na S6.
btw: par ludi hlasi tento problem aj pri S7
Bude ti robit kazda S6, cize najlepsie pre teba bude, dat ho 3x na reklamacku a potom peniaze popripade zobrat iny model.
btw: par ludi hlasi tento problem aj pri S7
Bude ti robit kazda S6, cize najlepsie pre teba bude, dat ho 3x na reklamacku a potom peniaze popripade zobrat iny model.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Musíš ísť do nastavení -> batéria a tam kliknúť na taký graf a ukáže ti čo ti vybíja baterku.
Ja to mám takto, signál mobilnej siete som tam nenašiel
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2016, 16:19)
Mám ešte jednu otázku, ak pošlem fon zase na reklamáciu tak to bude už tretia čiže mám nárok na vrátenie peňazí však ? Ale keď druhá reklamácia nebola uznaná tak je platná ?
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2016, 16:19)
Mám ešte jednu otázku, ak pošlem fon zase na reklamáciu tak to bude už tretia čiže mám nárok na vrátenie peňazí však ? Ale keď druhá reklamácia nebola uznaná tak je platná ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Klikni na ten graf a ukáže ti to. Musia to byť uznané 3 rovnaké, alebo 4 rôzne reklamácie aby ti vrátili peniaze.
A keď podám žiadosť o odstúpenie od zmluvy? 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kukiak tu intezitu signalu mobilnej siete nemam ani ja.to bolo asi iba na 4.4.4 ci?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Aký som ti ja kukiak ?!
Môže byť že to už na 5.0 a vyššie nieje.