android TV
android TV
Zdravím
Potreboval by som poradiť pri kúpe android TV, vôbec sa v tom nevyznám a netuším ani ako sa to ovláda a pod., videl som videá, kde sa to dalo spojiť s android smartphonmi. Existuje k tomu aj nejaká myš alebo tak?
Chcú to rodičia do obývačky, aby si tam mohli kukať aj LIVE stream atď.
Uhlopriečka by mala byť cca 55´´
LED TV
a cena do 800 - 1200€
Ďakujem za prípadné rady
Potreboval by som poradiť pri kúpe android TV, vôbec sa v tom nevyznám a netuším ani ako sa to ovláda a pod., videl som videá, kde sa to dalo spojiť s android smartphonmi. Existuje k tomu aj nejaká myš alebo tak?
Chcú to rodičia do obývačky, aby si tam mohli kukať aj LIVE stream atď.
Uhlopriečka by mala byť cca 55´´
LED TV
a cena do 800 - 1200€
Ďakujem za prípadné rady
Re: android TV
Ak ma dialkove gyroskop, tak to sluzi ako mys. Ale predsa aj tlacitkami na dialkovom sa da vsetko ovladat.
Ale kľudne si k tomu môžeš pripojiť klávesnicu a myš.
-
Ryan Giggs
VIP
Myš/klavesnicu k tomu pripojiš akukoľvek, tak ako k PC. Či už drôtovu alebo bez. Takisto sa to da ovladať telefonom, tabletom...
Android TV však zatiaľ za veľa nestoja, je to problemovy system, vyrobcovia to nemaju dobre vyladene. Môže sa kľudne stať, že s tym bude viac starosti ako radosti. Časte zaseky, pady, reštarty, je to pomale atd. Tak s tym treba ratať. To už je lepšie zrkadliť telefon/tablet na obrazovke.
TV s androidom robi len Sony a Philips. Od Sony je dobry 55W755C resp. W80xC (ten ma ale naviac len 3D). A od Philipsu 55PFT6510 resp. 6550. Lišia sa len Ambilightom, 2-stranny vs 3-stranny.
Android TV však zatiaľ za veľa nestoja, je to problemovy system, vyrobcovia to nemaju dobre vyladene. Môže sa kľudne stať, že s tym bude viac starosti ako radosti. Časte zaseky, pady, reštarty, je to pomale atd. Tak s tym treba ratať. To už je lepšie zrkadliť telefon/tablet na obrazovke.
TV s androidom robi len Sony a Philips. Od Sony je dobry 55W755C resp. W80xC (ten ma ale naviac len 3D). A od Philipsu 55PFT6510 resp. 6550. Lišia sa len Ambilightom, 2-stranny vs 3-stranny.
Neoplatilo by sa radšej nejaký lepší, bez androidu? Tiež sa na tom dá ísť na youtube, internet a ide to v pohode, klávesnicu/myš pripojíš tiež a aj s mobilom to spojíš.
Pripadne SmartTV alebo normalnu tv a k tomu multimedialny prehravac (AppleTV, Xtreamer, Minix, Dune, Popcorn).
Dík moc za rady, môže byť teda bez androidu nejaký konkrétny návrh, keď je to problémové. Ide hlavne o to, aby tam išlo pozrieť cez prehliadač ten live stream.
Čo napr. mne na android mobile vlastne ani nejde, neviem, či kvôli absencii flashplayeru (ktorý som ale na google play nenašiel, iba dáke fake, ktoré ale nepomohlo).
Čo napr. mne na android mobile vlastne ani nejde, neviem, či kvôli absencii flashplayeru (ktorý som ale na google play nenašiel, iba dáke fake, ktoré ale nepomohlo).
-
Ryan Giggs
VIP
Ak ten live stream bezi na flashi, tak android ho nativne nevie. Prehliadacov s flash ale je na google play dost.
Oni tie Sony a Philipsy su obrazovo dobre tv.
Alternativa je Samsung UE55J6272 a Panasonic 55CS620E.
Oni tie Sony a Philipsy su obrazovo dobre tv.
Alternativa je Samsung UE55J6272 a Panasonic 55CS620E.
No otec nevydržal a šiel do Nayka kúpiť SONY android. Stream tam asi skôr nepôjde, ale ovládanie je jednoduché, surfovanie na nete e podobne v pohode, obraz celkom pekný. Nie je to zas dáka tragédia, uvidíme časom, či bude sekať alebo čo.
Dík za rady každopádne
Dík za rady každopádne
-
Ryan Giggs
VIP
Pohľadaj na google play nejaky flash player, alebo prehliadač s flashom.
Poprípade stiahni flash player .apk súbor a skús ho nainštalovať, povoľ neznáme zdroje, ak je to ako na mobile