Nazdar všetci,
ako auto na zásobovanie obchodu máme Renault Kangoo, ktoré už má najazdené cez 130 000 km.
Ked som nedavno menil brzdove platnicky tak mi technik v servise vravel ze co sa tyka opotrebenia brzdovych kotucov tak je uz na hrane a nech zvazim ci vymenime aj tie.
To opotrebovanie je tam uz naozaj vidiet len ja neviem ci to nenavrhol len preto aby si zarobil na tej vymene.
Moja otazka: mam do toho investovat a vymenit tie brzdove kotuce alebo este pockat? Co sa moze stat v pripade ze ich nevymenim?
Dakujem za rady.
výmena brzdových kotúčov
Re: výmena brzdových kotúčov
prekvapivo, prestane to brzdit
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
opotrebovanie kotucov zvacsa nie je laickym okom poznat, da sa iba premerat posuvnym meradlom a vysledok porovnat s tabulkovymi hodnotami... urcite ich vymen hned, nejde o nakladnu zalezitost...
cca kolko?RATZINGER666 napísal:... urcite ich vymen hned, nejde o nakladnu zalezitost...
Vahat pri najazde 130t km a zaroven povazovat mechanika za "vydriducha" to chce uz silne nervy. Toto fakt hranici so zdravym rozumom. Navyse ak to auto sluzi na podnikatelsku cinnost.
Vymenit a nepolemizovat!!!
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2016, 12:07)
http://www.autokelly.sk/#PATH=31391882; ... T=16|LNG=1
vyber si typ a motorizaciu a mas orientacne cenu ND
Ale pocitaj stym ,ze servis ma trochu ine ceny teda ak je znackovy, pri tych neznackovych sa s cenou da hybat.
Vymenit a nepolemizovat!!!
//autoeditácia príspevku (03 Apr 2016, 12:07)
http://www.autokelly.sk/#PATH=31391882; ... T=16|LNG=1
vyber si typ a motorizaciu a mas orientacne cenu ND
Ale pocitaj stym ,ze servis ma trochu ine ceny teda ak je znackovy, pri tych neznackovych sa s cenou da hybat.
-
RATZINGER666
Darca
diaboliq: zalezi od generacie, motorizacie a znacky kotucov, od 20e/ks... vymenu zvladne clovek aj sam...
-
hrban
Addict
ak si sám nevymenil paltničky, pochybujem, že sa pustí do kotúčov.