Prosight - pyramida?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Prosight - pyramida?

Príspevok od používateľa japaja »

to zlato nevyzera zle len daval by som si pozor na zmluvu že zmenia meno a ty prideš o uspory
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

komodity su ciastocne spekulacia na cenu, ale nie len, mozes kupit psenicu a predat mlynu na spracovanie. Zlato od teba zas kupi len dakto co na tom chce spekulovat.
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Gulli napísal: Ako inak ziskas prijem z obchodovania s komoditami, inak ako spekulovanim na cenu tej danej komodity ? Kupis na burze 2 tony kukurice pockas na expiration date, zaplatis fyzicku dopravu tej kukurice k sebe domov a potom ju pojdes na trh predavat ? :roll:
No ved obchodovanie s komoditami je spekulacia tak isto ako obchodnovanie na forexe apod. Ja nevravim ze sa tam nedaju zarobit peniaze, ale skutocne investovanie je o hladani nejakej hodnoty - firma co prinasa pravidelne prijmy a zaroven cena jej akcii je dostatocne nizka na investovanie. Pozri si graf vyvoja ceny zlata za posledne roky, ak by si ho kupil v roku 2012 tak si teraz v -50% mínuse. Naproti tomu ak by si vrazil prachy do jednoducheho akcioveho indexu v tom istom case tak mas asi 30% zisk. Tu tiez moze nastat pokles ale vacsinou sa to deje len pocas velkych kriz ako bola v rokoch 2008-2009, kdezto zlato sa ti hybe jak chce teda sa neda ani predpokladat jeho cena.
djkmito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa djkmito »

Sice dost stara tema, ale vidim ze este celkom aktivna. Zaciatkom roku ma kontaktoval chalan z ProSight s tym, ze ma spominal byvali spoluziak (asi odplata za to ze som ho ja spominal zas v Partners a predtym OVB) a pytal sa na to co mam uzavrete ze by sa mi na to mohol pozriet a ukazat mi vsetky skryte poplatky a presne ako tu niekto uz pisal, ze mi rozdeli poistenie na samostatne sporenie a samostatne poistenie.
Bolo mi dost cudne a nepacilo sa mi ze mi niekto chce cumiet do zmluv kde su moje osobne udaje tak som volal do Partners kde mi robili zmluvy. Mam tam nejake poistenie aj sporenie, lebo sa mi to zda zatial najserioznejsia spolocnost zo vsetkych hoci aj tu sa urcite najde vela cerstvych maturantov ktorym sa zapacil rychly zarobok a tuzia po BMW no na to som si dal dobry pozor. V Partners mi povedala ze o nich vela nevie a ze je to v podstate na mne tak som to nechal tak. Chalan mi volal neskor no ja som aj zabudol na to, ze sme sa dohodli na nejakom stretnuti tak som ho odpinkol ze nemozem, on sa viditelne rozculil a uz sa neozval.
Pred dvoma tyzdnami mi vsak volal znovu ako keby sme spolu predtym ani nerozpravali tak som uz nechcel spravit rovnaku chybu a povedal som ze ak si najdem cas ozvem sa mu. Snazil sa ma presviedcat a telefonovali sme spolu dlhsie, lebo som sa ho aj ja schvalne vypytoval. Argumentoval tam aj presne nejakymi stranami v zmluve kde su "skryte poplatky". Aj som si to pozrel a poplatky tam su no nenasiel som tam nic take strasne nelogicke co by ma oberalo o peniaze.
Nechal som to otvorene s tym, ze sa mu ozvem ak si najdem cas no zrejme mu chybaju klienti tak mi volal znovu dnes a uz hadzal terminy kedy by sme sa mohli stretnut. Teraz premyslam nad tym ze si tie zmluvy este poriadne prejdem nech mu mam s cim vytriet zrak ked sa stretneme.

btw o ProSight z tejto temy mam uz utvoreny "pekny" nazor no mate niekto zle skusenosti aj s Partners Group alebo ma kazdy uzavrete zmluvy na taku dobu, ze sa to este nestihlo prejavit?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ono je to vo vysledku vsetko jedna banda, aj ked teda sa zda, ze Partners to hraju asi najserioznejsie zo vsetkych tych band.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Fabo napísal:...Partners to hraju asi najserioznejsie zo vsetkych tych band.
Jednoznacne je to o jednotlivcoch. Poznam cloveka ktory robil (a neviem ci este aj robi) pre OVB a robil to poctivo a poznam Partnersacku ktora len ponuka co jej kazu ponuknut a metodami ktore ju ucili.

Ked som si menil zivotnu poistku (kvoli hypoteke) tak som proti sebe postavil dvoch (aj som im to povedal). Kamosa co robil pre FinCentrum a vyssie spominanu Partnersacku. Kym ona mala poznamky, ze je nefer, ze jej na 100% neverim a pozeram aj inde tak on to zobral ako vyzvu a dorucil mi ovela vyhodnejsiu ponuku.

Ten isty clovek mi spominal, ze jeden z jeho kolegov si vypocul par poznamok o tom ake zmluvy uzatvoril, lebo pozeral viac na klienta ako na spolocnost.

Proste je to o individualne. V konecnom dosledku ti moze byt uplne jedno ci proviziu za dany produkt zaplatis agentovi alebo tete za okienkom, so spravnym vyberom ti ale pomoze len clovek ktory to robi poctivo. Bez ohladu na spolocnost pre ktoru pracuje.
wavescore
Novice
Novice

Príspevok od používateľa wavescore »

sami inteligenti :-) nič neviete ani jedna strana ale nečudujem sa informácie ktoré mám niesu pre masu ľudí ani pre finančných poradcov nieje to totiž v záujme štátu :-) ak by ste vedeli to čo ja už dávno by ste stým čo robíte končili a viete čo ja sa môžem len smiať a vyberať si komu to poviem a komu nie :-) viete prečo lebo môžem a hlavne som si povedal že sa idem pozrieť na mudrlantov na fórach fakt tlieskam ale ste mimo :-) he he
hovko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa hovko »

Pre blázna je každý blázon :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

wavescore napísal:sami inteligenti :-) nič neviete ani jedna strana ale nečudujem sa informácie ktoré mám niesu pre masu ľudí ani pre finančných poradcov nieje to totiž v záujme štátu :-) ak by ste vedeli to čo ja už dávno by ste stým čo robíte končili a viete čo ja sa môžem len smiať a vyberať si komu to poviem a komu nie :-) viete prečo lebo môžem a hlavne som si povedal že sa idem pozrieť na mudrlantov na fórach fakt tlieskam ale ste mimo :-) he he
fakt si sa registroval len kvoli takejto blbosti?

nabuduce skus argumenty
djkmito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa djkmito »

wavescore napísal:sami inteligenti :-) nič neviete ani jedna strana ale nečudujem sa informácie ktoré mám niesu pre masu ľudí ani pre finančných poradcov nieje to totiž v záujme štátu :-) ak by ste vedeli to čo ja už dávno by ste stým čo robíte končili a viete čo ja sa môžem len smiať a vyberať si komu to poviem a komu nie :-) viete prečo lebo môžem a hlavne som si povedal že sa idem pozrieť na mudrlantov na fórach fakt tlieskam ale ste mimo :-) he he
To musis byt clovek ozaj na "urovni" ked zo seba vypustis takyto bullshit, ale tak nemoze byt kazdy ako Snowden alebo Assange..
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

keby si skutocne vedel o niecom takom, tak by si sa tak prihlupo nechvalil na internetovom fore z coho vypliva, ze si len looser :)
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Síce je to OVB. Ale úplne rovnaké pravidlá sú aj v Prosighte. Zakladatelia prosightu pracovali dlhé roky pre OVB...
Kvalita videa je dosť na nič, ale odhalí pravdu o týchto "finančných poradcov"

Napísať odpoveď