lukacenko napísal:mechaniku mam zo stareho PC uplne novu takze to si tam supnem, noo mala teda , a este niekdo tu vravel ze za 20 ecok vie kupit Windows co je na tom pravdy ? mne sa to moc nezda
hej windows na g2play.net. Mám odťiaľ asi 3 kľúče na windows a všetky šli, keď si priplatíš 1€ tam máš garanciu, že ak by nefungoval tak ti buď vrátia peniaze alebo pošlú nový, aj keď po roku prestrane ísť. Reklamácia trvá max 1 týždeň. Plus mám celý steam odtiaľ. Nikdy problém. Raz som reklamoval keď mi poslali kľúč pre indiu.
Pozerám, že tie windowsi zdraželi, ja som kupoval za 17€ proffesional.
noo tak do skrine to potom nenarvem :O alebo vyzdubem suflik a bude .... tu co som sem dal ta bola pod tak moze byt teda nad to nevadi diki za rychlu odpovedat uz chcem objednat
objednavka odoslana s 6600K, dokonca aj v chipe casopise odporucaju tento cpu ako PC roku 2016, a druha je s I7 ale tam je cena skoro 2 000 eur ... dakujem ti pekne za rady
noo neviem teda ja som uz asi 2 krat reklamoval v alze komponent s pc , zakladnu a vzdy vyreklamoval a zase netreba certa na stenu malovat potom sem hodim foto ked to zlozim