Strana SaS

Diskusie na politické témy...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana Richarda Sulíka

Príspevok od používateľa ephramko »

hughito napísal:stretával s náckom
Stretol. Raz. Pred 6 rokmi. Nebolo to ziadne oficialne jednanie. Nestretli sa v centrale SAS. V tom case bola Slotova SNS nazorovo na uplne rovnakej urovni ako nacista Kotleba, pritom Slota bol 4 roky vo vlade a za nacistu ho nikto neoznacoval, aj ked napr. proti homosexualom uplne verejne a bez hanby prezentoval svoje fasisticke nazory. Zaroven tieto 2 strany stoja dodnes proti sebe (kvoli rovnako zmyslajucej volicskej zakladni?). Vysledkom tohto stretnutia nebolo nic. A cielom? Zmonitorovat situaciu ako by sa dalo Slotovi uskodit (prostrednictvom malinkej politickej strany - Kotlebu, ktora v tom case nemala sancu prekrocit 2%, nie to sa este dostat do parlamentu), aby sa nedostal do parlamentu. Zaroven tieto informacie pochadzaju od Juraja Miškova, nema na to ziadne dokazy, ale minul obrovsku sumu na kampan zameranu na mladych liberalne zmyslajucich volicov alebo prvovolicov (ciel poskodit SaS) a teraz v tom pokracuje dalej. Mna by zaujimalo, kto tomu Miškovovi plati a na pokyn ktorych osob a zaujmovych skupin teraz jedna. Zaroven to riesi len dennik N, ktory sa na Sulikovi vozi cely rok za jeho postoje a nazory na riesenia imigracnej vlny v nemeckych TV (ktore sa aktualne ukazuju ako spravne a chape to uz aj znacna cast nemeckych politikov) a aktualne to riesi uz aj Novy Cas...

Treba si uvedomit, ze sa pisal rok 2010, bolo pred volbami a Sulik bol novacik v politike. Dnes uz urcite vie, ze taketo veci v politike sa riesia a zistuju cez prostrednikov.

Pokial sa nezmeni volebny zakon a stale bude v platnosti 1 volebny obvod pre celu SR, tak zial nam tu budu vznikat strany (na povel velkych stran a oligarchov stojacich za nimi) na jedno pouzitie s jedinym cielom - ukradnut par hlasov konkurencii nejakej vacsej strany. Alebo sa budu diat podobne zakulisne veci, ze podporim niekoho koho nemusim, aby uskodil dalsiemu koho nemusim, pricom sa navzajom zlikviduju a ja z toho vyjdem najlepsie...

Pricom vyssie spomenute media sa o Sulikovi prave vyjadruju ako keby s Kotlebom chodil kazdy rok klast vence na Tisov hrob. Ked uvazime aktualnu politicku situaciu a perspektivu najblizsich 4 rokov vlady ficovho zlepenca so stranami, ktore dnes maju spolu podporu mozno okolo 2% (SIET+MOST), aj to je optimisticky odhad a patologickemu zadlzenemu klamarovi Prochadzkovi by som nezveril ani opateru škrečka, nie este cele ministerstvo, tak je uplne absurdne, ze sa tu teraz riesi jedno neformalne 6 rokov stare stretnutie predsedu najsilnejsej opozicnej strany.

Uz chyba len aby ten Béla s Prochadzkom zacali vytahovat stare veci na Matovica, Lipsica a Sulika a uz si budem fakt tukat po čele v akom bananistane som sa to ocitol...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Prochazka, nie dz, z
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ephramko:
Stretol. Raz. Pred 6 rokmi.
Použil som plurál, vychádzajúc z informácií Miškova o ceste do Brezna. Ale je to v podstate jedno.

Nezaujíma ma ani tvoje papagájovanie Sulíkových statusov z FB, ja si to viem prečítať sám. Hodnovernosť tohto človeka však padá nižšie a nižšie, už len čakám, čo sa vytiahne najbližšie. Zvaliť všetko na "politickú neskúsenosť" je veľmi lacná taktika.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Nenávisť slniečkárov, antifašistov, humanistov, atď. je neúprosná..

Jedno stretnutie a človek je odpísaný a (zatiaľ) obrazne postavený k múru.

No pasaran! :lol:
Prílohy
fanatický nacista.jpg
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Tá smršť protisulíkovských analíz, článkov, komentárov a neviem, čoho ešte je dôkazom toho, že SaS prekáža v pokojnom kradnutí fialovému zlepencu, ktorý až príliš dlho kradol raz pravou a raz lavou rukou. Naposledy, keď to média skúšali, tak Sa Saska vrátila silnejšia, než kedykolvek predtým... som zvedavý, aký vývoj bude nasledovať teraz.

A vopred sem napíšem odkaz tomu odutému neoslniečkarskemu záprdku*, že si môže ten svoj primitívny anonymný hejt poskladať, zrolovať do rolky od toaletného papiera a strčiť si ho tam, kam sa pozerá len doktor, keď musí :psssst:
*hughito, budem verit tomu, že si napísal pravdu a nebol si to ty, poprosím adresáta aby to bral osobne :)

hughito: pardon.
hughito
Redeemer
Redeemer

Nemyslím si, že SaS niečomu prekáža. Proste ľudia a tu konkrétne Blaha netolerujú taký prístup k náckom a takisto kritizujú iné postoje.

Opakujem, ja mám karmu verejnú, takže si aj môžeš pozrieť koho som okarmoval.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

takto ti poviem, keby povedzme magat napisal aj naozaj pravdivy a odborny clanok postnes ho? asi nie, lebo nechces podporovat neonacistu a tak to je spravne. neviem ale preco postujes takyto tendecny blivajz od hentej vypasenej komunistickej ludry. celkovo sa mi hnusi to spajanie lavice. ok, tito "novi" komunisti odsudzuju stalinovske zlociny a priklanaju sa k inej ideologii, ale to je jak keby nacek odsudil hitlerovske zlociny, stale je to nacek..ale to som uz ot :D v kazdom pripade si osobne nemyslim, ze sulik by z toho mal vacsi problem ako zdvihnuty prst. moj nazor, ale nemyslim ze o moc menej fundovany ako tento stek.
no a co sa tyka samotneho stretnutia sulika s kotlebom, tak to vnimam z dvoch stran. ako clovek s hodnotami to vnimam ako poriadny preslap, ale z pragmatickeho hladiska ma to absolutne neprekvapuje. tak to jednoducho chodi, ak sa s nim nestretol nikto iny, tak to nie je koli odusevnelemu antifasizmu, ale jednoducho preto, lebo v tom nevideli potencial. jeden clen z mojej rodiny v minulosti zastaval vyssiu funkciu v jednej strane(nebol v parlamente) a tie rozne prepojenia, tiche dohody a spolocny postup absolutne nespojitelnych subjektov, o ktorych po rokoch hovoril bol neskutocny. ci to stretnutie bolo spravne? urcite nie, ale normalne urcite. bohuzial. inac neverim, ze tato informacia bola pustena na objednavku, hlavne nie v krajine, kde si ludia nepamataju ani megakauzu z minuleho mesiaca. skor si myslim, ze sa to miskov bal vypustit pred volbami, kedze tam bol tiez(nikoho neprekvapuje, ze napriek tomu co vedel, mu nerobilo problem byt ministrom a ako jeden z najyssich predstavitelov strany udajne NEVEDEL na ake stretnutie vezie predsedu strany? a poslusne sedel na kave, kym si sef ono zahadne stretnutie vybavi? ) a tak si do sulika kopol kym ma este aky taky hlas..
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Toto spajanie SaS s LSNS v poslednych dnoch sa mi zda strasne na silu. S vynimkou odmietania utecencov nemaju ziadny programovy prienik. Tu by Blaha mohol mat trochu sebareflexie a uvedomit si ze Smer hral narodnostou kartou odkedy vznikol a tym sa Kotlebovi istotne priblizil viac ako cela opozicia dokopy. Aj tie vyhlasenia Galka a Nicholsonovej, no nehnevaj sa na mna, ale to je dost slabe. Jedine co mozno vycitat je naozaj to 6 rokov stare stretnutie s Kotlebom, co je podla mna dost malo. Som si isty ze to europskym politikov absolutne nezaujima a omnoho viac ich zaujimaju Smeracke vyhlasenia na adresu moslimov a utecencov ako Galkov nic nehovoriaci status na facebooku alebo Nicholsonovej poznamka ze podpori kazdy rozumny napad.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Hughito, postujes tu clanok bolševika, ktoremu nevadi, ze je clenom politickeho subjektu (SMER-SD), ktory sa (aj napriek nazvu) v podstate nepriklana ziadnym smerom, nema ziadne hodnoty ani moralku a nevyznava ziadnu ideologiu, resp. vyznava vsetky ideologie. SMER je takym politickym a ideologickym chameleonom, kedze vyznamni predstavitelia SMERu kvoli moci a peniazom su schopni povedat alebo urobit cokolvek (predvadzaju to neustale), vratane permanentneho prepojenia na lokalnych oligarchov ale aj velke korporacie, co je mnohokrat v rozpore s verejnym zaujom ako aj pravami obcanov. Napriek tomu Blaha, udajne presvedceny komunista, je clenom takehoto politickeho zoskupenia?! Co mu potom chyba? Nema vsetkych 5 pohromade alebo mu chyba charakter? Zial musim aj skonstatovat, ze tebe tie Ficove vlaky "zadarmo" naozaj ucarovali...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tiez vidim to ociernovanie SaSky najma na SMEcku (vlastneneho Pentou) a tiez mi to pride tak, ze vlastne SaS+Olano su jedine dve normalne strany, ktore nemaju za sebou velke skandaly.

Toto najnovsie je strasne smiesne. Proste Sulik sa stretol s Kotlebom, aby si spravil nazor, ci vie vysachovat SNS.
Urcite si uz vtedy myslel o Kotlebovi ze je to blbec a mysli si to aj teraz, akurat si chcel zistit, ci to je "inteligentny blbec", ktory dokaze presvedcit ludi.

V idealnom pripade by sa tak v 2010 nedostali do parlamentu ani SNS ani LSNS. Bohuzial, SNS sa dostalo.

Vobec v tom nevidim nic zle, podla mna to bola len chladna kalkulacia od Sulika, ako by mohla vyzerat povolebna mapa Slovenska :roll:

Ale tak chapem media, teraz kazdy clanok kde je v titulke Kotleba ma vyssiu citanost a redaktori so svojimi priemernymi platmi urobia hocico, aby si ich redakcia nechala :) Keby som pracoval v SME/Denniku N/hocikdeinde, snazim sa spojit Kotlebu aj s clankami o vareni...
hughito
Redeemer
Redeemer

To je smiešne, ako sulíko voliči preberajú nekriticky doslovne každé jedno tvrdenie od SaS politikov. Už by jeden čakal, že ak Sulík napíše, že zem je plochá, človek to nájde aj na hojku..
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

co konkretne rozporujes?
ze sa stretol a priznal dovod?
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Smiesne je skor to, ako niekoho poburia tie kvazi kauzy SaSky a neha sa zmalipulovat odpadom ako je SME a jemu podobni.
hughito
Redeemer
Redeemer

wladas napísal:Smiesne je skor to, ako niekoho poburia tie kvazi kauzy SaSky a neha sa zmalipulovat odpadom ako je SME a jemu podobni.
A na to si ako došiel, že je tam nejaká súvislosť? Ak mňa pobúri "kvázi kauza" SaS, tak musím byť zmanipulovaný odpadom ako je SME?

SMEčko bolo ešte donedávna médiom č. jedna, lebo bilo do Fica. Teraz už stratilo svoju zaujímavosť, už je to odpad. :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

SMEcko podla mna aj stale je mediom cislo 1 (alebo poznate nieco lepsie so zaujimavejsimi diskusiami?), ale sa o dost zhorsilo, ked do neho vstupila Penta a odisli odtial niektori schopni ludia do Nka.
hughito
Redeemer
Redeemer

Poniektorým (seth82) veľmi vadilo, že sa už nebije do Fica 24/7. Kritizoval niektoré povolebné analýzy, ktoré mne teda prišli naopak oveľa objektívnejšie, ako kedysi.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak mne sa zda, ze SMEcko bolo extremne pro-SDKU a uz ked SASka prvy krat a druhy krat sla do volieb, tak casto do nej bili, lebo videli, ze miery na rovnakych volicov.

Teraz mi to pride, ze sa snazia presvedcit, ze tato vladna 4koalicia je lepsia ako by bola Sulikova 6koalicia. No a na to mam trosku iny nazor...
hughito
Redeemer
Redeemer

Lepšia - nelepšia.. ja si myslím, že určite s potenciálom prežiť štyri roky, čo by sa o Sulíkovom zlepenci povedať nedalo (tam je otázny vôbec už vznik, nieto ešte fungovanie).
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Napísať odpoveď