Gravitácia
Re: Gravitácia
Vieš aká je to vzdialenosť 1,3 miliardy svetelných rokov? Intenzita gravitačného poľa i intenzita elektromagnetických vĺn klesá z druhou mocninou vzdialenosti. Ako je možné, že intenzita gravitačných vĺn neklesá? Aká je frekvencia týchto vĺn?
V snahe osláviť 100 výročie relativity sa americký vedci rozhodli oklamať svet. Koľko ľudí má možnosť overiť tvrdenia amerických vedcov?
Pri takýchto experimentoch si môžu tvrdiť čo sa im zachce a nikto nemá šancu to spochybniť.
V snahe osláviť 100 výročie relativity sa americký vedci rozhodli oklamať svet. Koľko ľudí má možnosť overiť tvrdenia amerických vedcov?
Pri takýchto experimentoch si môžu tvrdiť čo sa im zachce a nikto nemá šancu to spochybniť.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Počkať, počkať, nezahováraj. Naznačuješ, že planéty periodicky menia svoju hmotnosť. Kto tu niečo také povedal? Odkiaľ si na toto tvrdenie prišiel?
Chceš tvrdiť, že nameraná intenzita by bola rovnaká aj pri desatinovej vzdialenosti?
Chceš tvrdiť, že nie si natoľko inteligentný a nevieš si zistiť frekvenciu zachytených vĺn?
Ukáž nám teda všetky tvoje experimenty, ktoré si urobil ohľadom gravitácie, elektrónov a vplyvu družíc na morskú hladinu aby sme ich mohli všetci zopakovať.
A nezabudni ich poriadne zdokumentovať, tak ako sa na vedeckú prácu patrí. Stále čakáme napríklad na obrázok, kde budú všetky sily pôsobiace na družicu, ktorý si mal nakresliť.
Chceš tvrdiť, že nameraná intenzita by bola rovnaká aj pri desatinovej vzdialenosti?
Chceš tvrdiť, že nie si natoľko inteligentný a nevieš si zistiť frekvenciu zachytených vĺn?
Ukáž nám teda všetky tvoje experimenty, ktoré si urobil ohľadom gravitácie, elektrónov a vplyvu družíc na morskú hladinu aby sme ich mohli všetci zopakovať.
A nezabudni ich poriadne zdokumentovať, tak ako sa na vedeckú prácu patrí. Stále čakáme napríklad na obrázok, kde budú všetky sily pôsobiace na družicu, ktorý si mal nakresliť.
Môžete mi vysvetliť rozdiel medzi gravitačnými vlnami a seizmickými vlnami?
https://www.google.sk/search?q=seizmick ... BNdg58M%3A
https://www.google.sk/search?q=seizmick ... nqpUYxM%3A
Na opačnej strane zemegule existujú miesta, od ktorých dorazia seizmické vlny k obidvom detektorom v rovnaký čas. Rozkmitanie zrkadiel v rovnaký čas ešte nieje dôkaz že zachytili gravitačné vlny. Niekto chce za každú cenu oslavovať 100 výročie relativity a preto sa americký vedci odhodlali oklamať svet. Pri takýchto experimentoch si môžu tvrdiť čo sa im zachce a nikto nemá šancu overiť a tým pádom ani spochybniť ich tvrdenia.
https://www.google.sk/search?q=seizmick ... BNdg58M%3A
https://www.google.sk/search?q=seizmick ... nqpUYxM%3A
Na opačnej strane zemegule existujú miesta, od ktorých dorazia seizmické vlny k obidvom detektorom v rovnaký čas. Rozkmitanie zrkadiel v rovnaký čas ešte nieje dôkaz že zachytili gravitačné vlny. Niekto chce za každú cenu oslavovať 100 výročie relativity a preto sa americký vedci odhodlali oklamať svet. Pri takýchto experimentoch si môžu tvrdiť čo sa im zachce a nikto nemá šancu overiť a tým pádom ani spochybniť ich tvrdenia.
Neboj sa, iná skupina vedcov bude stavať iný experiment, ktorý závery tohto bud potvrdí alebo vyvrati
-
94jakub
Guru wannabe
Nie, nevysvetlím ti rozdiel, pokiaľ neodpovieš na položené otázky a neukážeš tebou(veď predsa vedci si môžu vymyslieť hocičo) vykonané experimenty na tvoje teórie.
To sa dalo čakať, že nič nevysvetlíš, lebo žiadne rozdiely neexistujú. Na základe akých dôkazov americký vedci vylúčili možnosť, že sa jedná o seizmické vlny?94jakub napísal:Nie, nevysvetlím ti rozdiel, pokiaľ neodpovieš na položené otázky a neukážeš tebou(veď predsa vedci si môžu vymyslieť hocičo) vykonané experimenty na tvoje teórie.
Dokážeš podľa platného gravitačného zákona vysvetliť existenciu geopatogénnych zón? Moja teória s tým nemá problém. Geopatogénne zóny sú miesta z rozdielnou elektrickou vodivosťou zemskej kôry.
-
harrison314
Hardcore addict
To by si najskor musel dokazat existnciu geopatogenych zon.
Ale jasne, ziadas od ostatnych dokazy no sam nechces svoje tvrdenia podlozit nicim.
Ale jasne, ziadas od ostatnych dokazy no sam nechces svoje tvrdenia podlozit nicim.
-
94jakub
Guru wannabe
Nevysvetlím preto, že čakám, kým ty vysvetlíš tvoje teórie, nie preto, že by som nepoznal rozdiel.
Ty si tu doteraz nič nedoložil dôkazmi, vzorcami, výpočtami ani jedným sprostým obrázkom s nakresleným pôsobením síl na družicu.
Stále sa ale pýtaš štýlom "Aká máš dôkaz...", "Vysvetlite mi...", "Chceš mi tvrdiť..."
Prečo by sme my mali riešiť tvoje zanedbané vzdelanie? Ak sa chceš baviť o pokročilej fyzike, tak by si mal mať tomu zodpovedajúce vzdelanie.
Ak chceš tvrdiť, že vedci klamú, tak by si to mal vedieť dokázať a nie tu vznášať nepodložené obvinenia.
Taká otázka bokom, na ktorú keď odpovieš, tak v nej možno nájdeš aj odpoveď na seizmické vlny. Čítal si pôvodný článok od autorov pozorovania?
Tvoja teória. Gratulujem. Keď dokážeš niečo vysvetliť jednou vetou, tak to si fakt pán vedec. Vieš tu dať aspoň jeden hocijaký vzorec z tej tvojej "teórie," ktorým dokážeš tie geopatogénne zóny? Ak tu ten vzorec nedáš, tak sa ani neunúvaj a túto otázku odpovedať.
Ty si tu doteraz nič nedoložil dôkazmi, vzorcami, výpočtami ani jedným sprostým obrázkom s nakresleným pôsobením síl na družicu.
Stále sa ale pýtaš štýlom "Aká máš dôkaz...", "Vysvetlite mi...", "Chceš mi tvrdiť..."
Prečo by sme my mali riešiť tvoje zanedbané vzdelanie? Ak sa chceš baviť o pokročilej fyzike, tak by si mal mať tomu zodpovedajúce vzdelanie.
Ak chceš tvrdiť, že vedci klamú, tak by si to mal vedieť dokázať a nie tu vznášať nepodložené obvinenia.
Taká otázka bokom, na ktorú keď odpovieš, tak v nej možno nájdeš aj odpoveď na seizmické vlny. Čítal si pôvodný článok od autorov pozorovania?
Tvoja teória. Gratulujem. Keď dokážeš niečo vysvetliť jednou vetou, tak to si fakt pán vedec. Vieš tu dať aspoň jeden hocijaký vzorec z tej tvojej "teórie," ktorým dokážeš tie geopatogénne zóny? Ak tu ten vzorec nedáš, tak sa ani neunúvaj a túto otázku odpovedať.
Ak vedci nedokážu vytvoriť prístroj, z ktorým by sa dali merať geopatogénne zóny (GZ), to ešte nieje dôkaz že neexistujú. Existujú prútikári, ktorý dokážu nájsť GZ. Môže mi niekto vysvetliť, aká sila ovplyvňuje polohu prútika?harrison314 napísal:To by si najskor musel dokazat existnciu geopatogenych zon.
Väčšina prútikárov ani netuší, na akom princípe funguje pohyb prútika a preto sa niektorý prútikári nechali naviesť na hľadanie vody v zakrytých nádobách. Prútik nereaguje na vodu, ale na rozdielnu intenzitu gravitačného poľa a preto sa voda v nádobe nedá pomocou prútika nájsť. GZ sú miesta z väčšou elektrickou vodivosťou zemskej kôry a preto je v mieste GZ väčšia intenzita gravitačného poľa. Vplyv GZ na človeka i zvieratá je prakticky preukázaný. Niekoľko príkladov je aj v priloženom dokumente.
http://www.etrend.sk/relax/geopatogenne ... tanov.html
Napríklad niektoré zvieratá sa vyhýbajú GZ a iné ich vyhľadávajú. Psovi sme spravili búdu do ktorej odmietal chodiť a radšej ležal kúsok od búdy. Stačilo búdu presťahovať na iné miesto a bolo po probléme. Poznám prípad, že stačilo dieťaťu presťahovať postieľku na iné miesto a zrazu malo dieťa kľudnejší spánok. Ani zvieratá, ani deti nepodliehajú žiadnym módnym výstrelkom. Iné je to z predajom rôznych odrušovacích pomôcok. Žiadna GZ sa nedá odrušiť.
Čo považuješ za pokročilú fyziku? Pokiaľ budeš ignorovať existenciu odstredivej sily, nikdy nepochopíš vplyv družíc na klimatické zmeny.94jakub napísal:Ak sa chceš baviť o pokročilej fyzike, tak by si mal mať tomu zodpovedajúce vzdelanie.
ak by bol gravitačný zákon správny, nemuseli by si vedci vymýšľať, že 96% vesmíru tvorí skrytá energia a skrytá hmota.
autosugesciaagud napísal:Môže mi niekto vysvetliť, aká sila ovplyvňuje polohu prútika?
podla poznania terenu a map podzemnych zdrojov vody je aka taka sanca, ze sa trafia
konkretne pri pouziti sluzieb prutikarov na pozemkoch nasej rodiny v roznych lokaciach bola uspesnost tristna
podobne aj pri nezavislych testoch
nakreslis nam to?agud napísal:Čo považuješ za pokročilú fyziku? Pokiaľ budeš ignorovať existenciu odstredivej sily, nikdy nepochopíš vplyv družíc na klimatické zmeny.
agud napísal: Ak vedci nedokážu vytvoriť prístroj, z ktorým by sa dali merať geopatogénne zóny (GZ), to ešte nieje dôkaz že neexistujú. Existujú prútikári, ktorý dokážu nájsť GZ. Môže mi niekto vysvetliť, aká sila ovplyvňuje polohu prútika?
Väčšina prútikárov ani netuší, na akom princípe funguje pohyb prútika a preto sa niektorý prútikári nechali naviesť na hľadanie vody v zakrytých nádobách. Prútik nereaguje na vodu, ale na rozdielnu intenzitu gravitačného poľa a preto sa voda v nádobe nedá pomocou prútika nájsť. GZ sú miesta z väčšou elektrickou vodivosťou zemskej kôry a preto je v mieste GZ väčšia intenzita gravitačného poľa. Vplyv GZ na človeka i zvieratá je prakticky preukázaný. Niekoľko príkladov je aj v priloženom dokumente.
http://www.etrend.sk/relax/geopatogenne ... tanov.html
Napríklad niektoré zvieratá sa vyhýbajú GZ a iné ich vyhľadávajú. Psovi sme spravili búdu do ktorej odmietal chodiť a radšej ležal kúsok od búdy. Stačilo búdu presťahovať na iné miesto a bolo po probléme. Poznám prípad, že stačilo dieťaťu presťahovať postieľku na iné miesto a zrazu malo dieťa kľudnejší spánok. Ani zvieratá, ani deti nepodliehajú žiadnym módnym výstrelkom. Iné je to z predajom rôznych odrušovacích pomôcok. Žiadna GZ sa nedá odrušiť.
Čo považuješ za pokročilú fyziku? Pokiaľ budeš ignorovať existenciu odstredivej sily, nikdy nepochopíš vplyv družíc na klimatické zmeny.
ak by bol gravitačný zákon správny, nemuseli by si vedci vymýšľať, že 96% vesmíru tvorí skrytá energia a skrytá hmota.
Nepoznáš sa s ňou náhodou? Určite ste sa už spolu stretli na oddelení. Tiež trepe bludy ako ty. Drogy sú zlá vec.
-
harrison314
Hardcore addict
agud napísal:Ak vedci nedokážu vytvoriť prístroj, z ktorým by sa dali merať geopatogénne zóny (GZ), to ešte nieje dôkaz že neexistujú.
Tu pekne vidiet ako si protirecis, vedci nevedia merat vodivost? Vedci nevedia merat intezitu gravitacneho pola?agud napísal:GZ sú miesta z väčšou elektrickou vodivosťou zemskej kôry a preto je v mieste GZ väčšia intenzita gravitačného poľa.
Ide o to, prutikarstvo bolo dost preskumane, plno testov potvrdilo, ze maju rovnaku alebo horsiu uspesnost, ako keby len hadali.agud napísal:Väčšina prútikárov ani netuší, ...
A ich detekcia geopatogenich zon (alebo pomocou senzibilou), lahko sa im to hovori, kedze sa to neda nijak overit.
Fyzika pozna odstredivu silu, len ci ju poznas aj ty...agud napísal:Pokiaľ budeš ignorovať existenciu odstredivej sily, nikdy nepochopíš vplyv družíc na klimatické zmeny.
-
94jakub
Guru wannabe
Ešte, že si zodpovedal na tie podstatné otázky môjho príspevku a nevytiahol si si tú najmenej podstatnú vetu, že.
Aký to honosný názov pre obyčajný článok, ktorý navyše nie je podložený žiadnymi zdrojmi. Ak toto považuješ za "dokument," tak je jasné prečo sa pýtaš také hlúpe otázky okolo(a nie len) seizmických vĺn.agud napísal:Vplyv GZ na človeka i zvieratá je prakticky preukázaný. Niekoľko príkladov je aj v priloženom dokumente.
Ako mi chcete vysvetliť, že prútikár ktorý nám hľadal vodu, správne určil miesto i hĺbku v ktorej narazíme na prameň? Nikdy v tej oblasti nebol, čo znamená že nemohol nijako vedieť, kde sa prameň nachádza. Podobne úspešných hľadaní má viacej.
Atmosférický tlak je závislí od sily, ktorou je atmosféra priťahovaná k zemskému povrchu.
AT = Fg – Fodz - Foda
AT – atmosférický tlak
Fg – gravitačná sila
Fodz – odstredivá sila zemského plášťa, je stále rovnaká
Foda – odstredivá sila atmosféry, z rastúcou hmotnosťou vzduchového stĺpca sa zväčšuje odstredivá sila atmosféry a preto atmosférický tlak klesá. Vďaka odstredivej sile je atmosférický tlak najmenší vtedy, keď je hmotnosť vzduchového stĺpca najväčšia. Ak k odstredivej sile atmosféry pripočítate odstredivú silu ktorá vzniká pri obiehaní družíc okolo Zeme, atmosférický tlak klesne ešte viacej.
Výška hladiny mora je závislá od atmosférického tlaku. Chcete mi tvrdiť, že nasledujúci dokument je nesprávny?
http://www.smhi.se/en/theme/air-pressur ... el-1.12266
Vďaka rozdielnej hmotnosti družíc, rozmiestnených nad jednotlivými ostrovmi v Pacifiku došlo u každého ostrova k inému poklesu atmosférického tlaku. Vďaka rozdielnemu poklesu atmosférického tlaku nad jednotlivými ostrovmi, pri každom ostrove stúpla hladina o inú hodnotu.
Je to také ťažké pochopiť?
Atmosférický tlak je závislí od sily, ktorou je atmosféra priťahovaná k zemskému povrchu.
AT = Fg – Fodz - Foda
AT – atmosférický tlak
Fg – gravitačná sila
Fodz – odstredivá sila zemského plášťa, je stále rovnaká
Foda – odstredivá sila atmosféry, z rastúcou hmotnosťou vzduchového stĺpca sa zväčšuje odstredivá sila atmosféry a preto atmosférický tlak klesá. Vďaka odstredivej sile je atmosférický tlak najmenší vtedy, keď je hmotnosť vzduchového stĺpca najväčšia. Ak k odstredivej sile atmosféry pripočítate odstredivú silu ktorá vzniká pri obiehaní družíc okolo Zeme, atmosférický tlak klesne ešte viacej.
Výška hladiny mora je závislá od atmosférického tlaku. Chcete mi tvrdiť, že nasledujúci dokument je nesprávny?
http://www.smhi.se/en/theme/air-pressur ... el-1.12266
Vďaka rozdielnej hmotnosti družíc, rozmiestnených nad jednotlivými ostrovmi v Pacifiku došlo u každého ostrova k inému poklesu atmosférického tlaku. Vďaka rozdielnemu poklesu atmosférického tlaku nad jednotlivými ostrovmi, pri každom ostrove stúpla hladina o inú hodnotu.
Je to také ťažké pochopiť?
nemas pravdu, dovod rozdielneho zvysovania hladiny bol jasne napisany v tom clanku, ktory si predtym citoval
Môžeš mi prezradiť, aké špecifiká bránia vode z roztopených ľadovcov aby sa rovnomerne roztiekla medzi všetky ostrovy?beardie napísal:nemas pravdu, dovod rozdielneho zvysovania hladiny bol jasne napisany v tom clanku, ktory si predtym citoval
tie, ktore boli popisane v tom clanku, ktory si sem priniesol
Asi neviem čítať. Môžeš mi tu vypísať dôvody prečo sa všetka voda neroztečie rovnomerne medzi všetky ostrovy?
-
harrison314
Hardcore addict
Ako si potom precitas jeho odpoved?agud napísal:Asi neviem čítať. Môžeš mi tu vypísať dôvody prečo sa všetka voda neroztečie rovnomerne medzi všetky ostrovy?
-
94jakub
Guru wannabe
agud napísal:Väčšina prútikárov ani netuší, na akom princípe funguje pohyb prútika a preto sa niektorý prútikári nechali naviesť na hľadanie vody v zakrytých nádobách. Prútik nereaguje na vodu, ale na rozdielnu intenzitu gravitačného poľa a preto sa voda v nádobe nedá pomocou prútika nájsť.
Tak nám to teda vysvetli ako našiel tú vodu, keď si tvrdil, že ju nájsť nevie.agud napísal:Ako mi chcete vysvetliť, že prútikár ktorý nám hľadal vodu, správne určil miesto i hĺbku v ktorej narazíme na prameň?
Vieš mi vypočítať o koľko zdvihne hladinu jedna družica?
Vieš mi ukázať zoznam družíc a ich rozloženie nad zemským povrchom?
Vieš mi vysvetliť, ako funguje "rozmiestnenie" družíc?
Vieš mi povedať, koľko družíc je stacionárnych a koľko nie?
Vieš mi vypočítať vplyv ISS na hladinu oceánu?
Vieš mi vysvetliť rozdiel medzi odstredivou silou v inerciálnej sústave a neinerciálnej sústave?
Vieš mi nakresliť pôsobiace sily na atmosféru a družicu?
Vieš mi vypočítať ročnú objemovú stratu atmosféry kvôli pôsobeniu?
Poprosím odpovedať na všetky otázky a žiadnou protiotázkou.