Martin Daňo a Rudolf Vaský
Re: Martin Daňo
Ten Martin, paci sa mi jeho iniciativa, len tomu chyba kultura... v podstate ma pravdu, len hlupak ho bude povazovat za hlupaka, pricom tomu tak vobec nie je...
Ja rád sledujem jeho videá, je vidno ako stále krásne funguje pravidlo "budeš hovoriť, len čo chceme aby si hovoril", inak nemáš šancu. Škoda že ho nesleduje viac ľudí. Produkuje zaujímavé veci.
Zaujimave, ale v poslednom case zdlhave. Nechce sa mi divat videa, ktore maju dve hodiny.
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak toto ma dostalo 
HARABIN na hrad!
Toto je už moc.
mr. bradavicnaty je este slaby odvar 
-
Grond
Medium Professional
martyr Habarin
tak teraz pre zmenu jeden bod pre Dana
-
Solo_Kamen
King
Zapadá to do mojej nedávnej domnienky, že Procházka bude náš budúci diktátor, ktorý nahradí Fica. Na druhú stranu, ak by sme mali pracovať na takto vysokej úrovni paranoie, aké informácie sa dajú ešte pokladať za dôveryhodné?
No fajn, ale stále to nič nevysvetľuje. Veď pokiaľ viem, už on rozposlal ten súbor s menom tej ženskej x redakciám a úradom.
Presne tak, Dano si neoveril zakladne veci o ktorych konspiruje. Hovori, ze ten dokument vytvoril Prochazka a zverejnil ho, ale on na kameru ukazoval dokumenty z uctovnictva o ziskoch firmy. Dokument s menom Troskovej bol odoslany z emailovej adresy toho masera a v tom je problem. Takze ak by za tym bol Prochazka, musel by ten dokument poslat maserovi a ten by ho mal rozposlat. Cize uz sa asi Dano naozaj pomiatol
Kedysi sa mi jeho videa pacili, pretoze vytahoval zaujimave kauzy, ktore mal aj podlozene, ale v poslednej dobe mam coraz castejsie pocit, ze sa fakt zblaznil. Bezdovodne vyvolava konflikty a toto video je dokazom, ze v snahe o senzaciu si neoveruje zakladne fakty. Nech sa potom necuduje, ze ho nikto nechce citovat 
Už len to že spolupracuje s Vaským hovorí za všetko. 
-
hojko
Site Admin
Dana uz viacmenej nesledujem. Ked tam isiel po Financnej sprave, policii ci na zaciatku exekutoroch, okej, to bolo fajn. Ale teraz mi to pride, ze je to o tom istom. A videa, ktore pred rokom ci dvomi mali 5 minut, v horsom pripade 10 minut, tak dnes su aj 5x take dlhe a to sa mi skutocne pozerat nechce.
-
Waagbistritz69
King
tým chcel len povedať, že sa do properties dá bez väčších problémov napísať aj Procházkovo meno, čo aj potom názorne ukázal. ale zase ani sa nedivím, že sa niekomu nechce pozerať celé, skoro trištvrtehodinové video o niečom, čo šlo nasúkať do piatich minút nanajvýšGothaR napísal:Hovori, ze ten dokument vytvoril Prochazka a zverejnil ho
Tak nie Prochazka, ale Penta. Pozrel som to asi do polovice a neslo tam ani tak o meno ako o to, ze Prochazka (Penta) chce zdiskreditovat Fica. Ale uplne opomenul to, ze dokument s menom asistenky vysiel od toho masera. Preco by to robil vedome? Ved tym poskodil hlavne sam sebe. Uplne tam chyba motiv zo strany masera.
-
Makovnik
Medium Professional
Akurat som to video videl a jedine co mi z toho vyslo je, ze Danovi dobre je*e. A to som mu doteraz celkom fandil.
Posledne video je vsak zufalost, kde opomenul zakladny problem, na ktorom sa skopal, ako spomina Gothar, mail by musela umiestnit penta na maserov pocitac.
Z boja proti bezpraviu, pente a spol. mu uplne preskocilo a stratil pojem o realite.
Posledne video je vsak zufalost, kde opomenul zakladny problem, na ktorom sa skopal, ako spomina Gothar, mail by musela umiestnit penta na maserov pocitac.
Z boja proti bezpraviu, pente a spol. mu uplne preskocilo a stratil pojem o realite.
NO prave som prisiel o 40 minut zivota... Dano ma nieco viacej ako stokholmsky syndrom... on vidi Pentu a bubakov za rohom uz asi vsade...
-
kukiak
Addict
Zacal som ho sledovat, az teraz ked si zacala na nete robit z neho srandu stranka jakub martinec.. ale toto ked som videl
chory clovek preboha
chory clovek preboha
Enormný idiot, čo dodať.
Vybrat jedno nepodarene video z kontextu celej prace co zosnoval za tie roky prace je trapne. Ma tam aj dobre videa typu kokain a Pociatek, sudnictvo, kauza biele kone Fica, ale uznavam toto je vazne hladanie senzacie tam kde nie je.