Tesla 3 [diskusia]
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tesla 3 [diskusia]
sundevil - jasne moja chyba.
276 tisic predobjednavok maju teraz, ten pocet sa vsak urcite bude nasobit. vyrobit tolko aut do dvoch rokov je takmer nemozne kedze este nemaju nic. ratam, ze drviva vacsina tych ludi neuvidi svoje auto skor ako o 4 roky
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2016, 6:32)
chcem tym len povedat, ze som velmi skepticky k tomu nacasovaniu a spusteniu predobjednavok. kazdopadne im fandim, ale dopredu by som liter nevysolil a radsej si pockal na to, co bude na trhu v momente normalneho predaja s normalnou cakacou dobou, ktora nie je len odhadom
276 tisic predobjednavok maju teraz, ten pocet sa vsak urcite bude nasobit. vyrobit tolko aut do dvoch rokov je takmer nemozne kedze este nemaju nic. ratam, ze drviva vacsina tych ludi neuvidi svoje auto skor ako o 4 roky
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2016, 6:32)
chcem tym len povedat, ze som velmi skepticky k tomu nacasovaniu a spusteniu predobjednavok. kazdopadne im fandim, ale dopredu by som liter nevysolil a radsej si pockal na to, co bude na trhu v momente normalneho predaja s normalnou cakacou dobou, ktora nie je len odhadom
Tak maju z toho super pozicku bez uroku aspon.
35tis USD je naozaj zaujimava cena za Teslu 3. Uplne tiche vozenie pocut iba odvalovanie pneumatik,nizke tazisko,jazdne vlastnosti,zrychlenie,nizke predpokladane naklady na servis. Podla mna to je smer ktory je spravny a ma jednoznacne buducnost, nakolko vyvoj v oblasti baterii ide stale dopredu. Pri zapadnych prijmoch+ekologicke zvyhodnenie od statu- to je uz dnes ponuka na vazne zamyslenie.
Ahojte,
nevie niekto, kde (najlepsie na Vychode SVK) by sa dala pozicat Tesla na svadbu?
nevie niekto, kde (najlepsie na Vychode SVK) by sa dala pozicat Tesla na svadbu?
Myslim ze tak vela ich nebude, dal by som si inzerat, prip. googlil Tesla Kosice napr. a pokusil som sa najst majitela Tesly co sa chvasta na nete, nasledne som ho skusil kontaktovat, mozno by pozical aj rad, prip. by to odsoferoval, mozno za pozvanie. 
Labaš junior má jednu peknú bielu Teslu, môžeš skúsiť.. 
-
Soviet
Darca
Skus mrknut http://teslaclub.sk/ Tipujem, ze sa tam uz daky majitelia najdu. Zalezi kolko chces zato zaplatit. Lebo aj natesle.sk poziciavaju, len si zaplatis vela zato aby si to na vychode mala 
Tu mas priamo na svadbu https://natesle.sk/auto-na-svadbu
-
Fabo
Hardcore addict
Dost drahe to je takto, skusil by som ten tesla klub. Mozno tam zozenies niekoho ochotneho kto je blizsie, da to za lacnejsie a pod.
a preco vlastne prave Teslu?
a preco vlastne prave Teslu?
tiež nerozumiem, podla mna sa daju zohnat auta ktore vyzeraju o dosť honosnejšie na ten jeden den
-
guess.whoo
Redeemer
je to vec osobnej preferencie..mozno nastavajuci tuzi mat teslu a tak ju bude mat aspon na tych par kilometrov
osobne by som tiez asi poziciaval nejakeho veterana (mustang 68 a pod.)
osobne by som tiez asi poziciaval nejakeho veterana (mustang 68 a pod.)
-
RATZINGER666
Darca
kamarat ma p90d v CZ, mozem sa ho spytat...
Presne, niekto rad veterana, iny dlhu limuzinu, niekto Teslu a niekto balon.
To je ako napr. Hammer, mnohym sa paci, mnohi ho neznasaju.
To je ako napr. Hammer, mnohym sa paci, mnohi ho neznasaju.
-
RATZINGER666
Darca
co je to za cloveka, co neznasa este aj kladiva?Dreamer napísal:Hammer
Ja som si to este dal aj do googlu, lebo som si nebol isty a naslo mi auta v obrazkoch aj vo videach "hammer auto".
-
RATZINGER666
Darca
Ved uz mi to bolo jasne hned po tvojom prispevku, len som velmi nerozmyslal, natukal to do googlu a este to aj dopisal za mna ze "hammer auto", vyskocili fotky aut aj videa, tak ma to pomylilo.
OK, podme dalej, ak sa rozhodne predsa pre Teslu, tak pozor na autopilota, ak by chceli nejake "cool" video soferovania bez ruk...
OK, podme dalej, ak sa rozhodne predsa pre Teslu, tak pozor na autopilota, ak by chceli nejake "cool" video soferovania bez ruk...
Už som videl aj video ako niekto spal za volantom, prilepený tvarou na okne 
nechapem preco tomu dali taky blby nazov. Ludia su sprosty a aj ked x-krat povedia, ze sa maju stale venovat riadeniu, neni to nic viac ako lane assist.