PES MyClub
PES MyClub
Je tu nejaký fanúšik futbalu od Konami a ich online režimu?
Aké máte teamy, akých trénerov používate a ako sa vám darí?
Aké máte teamy, akých trénerov používate a ako sa vám darí?
-
pepo191992
Medium Star
Re: PES MyClub
cauko hravas to? ako sa tam ziskavaju hraci? podpisujes snimi zmluvy ? pls pribliz mito ..ja som zatial hral len fifa world dokym isla a tam sa kupovali karticky..
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podobne ako vo Fife akurát kupuješ lopty. Z každej je jeden hráč. Pokial ho máš v tíme po pár zápasoch mu musíš obnoviť zmluvu.
Dovolím si tvrdiť, že je to oveľa lepší zážitok ako FUT. MyClub je oveľa viac manažérskejší zážitok.
http://www.psmania.sk/threads/recenzia- ... lub.24513/
http://www.psmania.sk/threads/recenzia- ... lub.24513/
-
pepo191992
Medium Star
zatial som prehral 3 zapasy 0:3 potom 7:8 a zase 0:3 ... sa mi paci ked som doma mozem nastavit pocasie ake chcem...
to tie lopty sa kupuju vtom contract? tie zlate goldy toje mena za real€ ?
to tie lopty sa kupuju vtom contract? tie zlate goldy toje mena za real€ ?
Čo sa týka samotnej hry, tak musíš dávať pozor na tzv. (lofted/chipped) through balls.
Ak to s hrou online myslíš vážne, zožeň si manažéra s nastavaním All-out-defense (pri frontline pressure ti budú vznikať diery), s čo najnižšou líniou obrany. Wide/Center containment area nie je až také dôležité.
Naopak, v útoku je dobré hrať buď na jedného CF priamymi nahrávkami alebo na LWF/CF/RWF a krížnymi prihrávkami. Neboj sa strieľať aj spoza 16-ky.
Ak to s hrou online myslíš vážne, zožeň si manažéra s nastavaním All-out-defense (pri frontline pressure ti budú vznikať diery), s čo najnižšou líniou obrany. Wide/Center containment area nie je až také dôležité.
Naopak, v útoku je dobré hrať buď na jedného CF priamymi nahrávkami alebo na LWF/CF/RWF a krížnymi prihrávkami. Neboj sa strieľať aj spoza 16-ky.
-
pepo191992
Medium Star
dakujem za rady...ak sa da hrat aj proti friendom daj mi tvoj nick mozme dakedy zahrat...
ja som ale PS4
-
pepo191992
Medium Star
aha skoda no..ja na pc
-
guess.whoo
Redeemer
kamo wheelchair a Kane v jednom muzstve? 
kto je wheelchair? Terry?
S Terrym ani nehrávam, je mi ľúto spraviť z neho trénera, ale online je nepoužiteľný. Príliš pomalý jednoducho, rovnako Vidič a DeMichelis. Sem tam na nejaké offline turnajíky prvé zápasy ešte hej nech mi nepadá kontrakt u lepších ale netrúfnem si s nimi na finalovy zapas offline turnaja na superstar obtiaznosti.
CB combo v inom rozostavení mávam Ramos 92 - Manolas 82 (najrýchlejší CB v hre).
S Terrym ani nehrávam, je mi ľúto spraviť z neho trénera, ale online je nepoužiteľný. Príliš pomalý jednoducho, rovnako Vidič a DeMichelis. Sem tam na nejaké offline turnajíky prvé zápasy ešte hej nech mi nepadá kontrakt u lepších ale netrúfnem si s nimi na finalovy zapas offline turnaja na superstar obtiaznosti.
CB combo v inom rozostavení mávam Ramos 92 - Manolas 82 (najrýchlejší CB v hre).
-
guess.whoo
Redeemer
Wilshere z Arsenalu
A to prečo? 
-
guess.whoo
Redeemer
ale hlavne kvoli tomu, ze on hra za Arsenal a Kane za Spurs - severolondynske derby a Wilshere je v top 3 najviac nenavidenych hracov medzi fanusikmi Spurs
Aha, tak to mi uniká, Wilshera aj tak moc nepoužívam, ale je fajn ho mať v tíme, lebo je celkom šikovný ľavák
A je to hra..
A aj ľavák Matuidi s 97 stamina, si potrebuje sem tam oddýchnuť
Kane je zas úplná sila, skoro stále je v live update vo forme a s bonusmi je potom nezastaviteľný
A aj ľavák Matuidi s 97 stamina, si potrebuje sem tam oddýchnuť
Kane je zas úplná sila, skoro stále je v live update vo forme a s bonusmi je potom nezastaviteľný
-
guess.whoo
Redeemer
no ved jasne, ze je to len hra, ale nedalo mi