Investovanie cez Recyclix

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Investovanie cez Recyclix

Príspevok od používateľa Cobra99 »

Tí čo to nepoznáte, existuje poľská firma recyklujúca plasty, ktorá nám dáva možnosť zhodnotiť svoje peniaze nákupom odpadu, ktorý oni zrecyklujú na granule, tie predajú a zo zisku vám dajú %.
http://m.ecorevenue.com (ak sa rozhodnete registrovať, tak by ste ma mohli odmeniť použitím môjho referralu, kt. vám pošlem do správy :smt006 )
slovenské info https://www.facebook.com/RecyclixSlovensko

update: priložené prezentačné pdf
Prílohy
prezentácia.pdf
(1.58 MiB) 200 stiahnutí
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Investovanie cez Recyclix

Príspevok od používateľa hojko »

To je dalsia pyramida, MLM ci Ponziho schema, kde si treba kupit nejaky balik a tym zhanas ludi pod seba???
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ano, ale vidím, že si teraz dali na tom dosť záležať, normálne niekedy uvažujem, že si podobné niečo založím :lol: :roll:
Michael123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Michael123 »

Cobra99 napísal:zhodnotiť svoje peniaze nákupom odpadu, ktorý oni zrecyklujú na granule, tie predajú
To vážne niekto tomu verí? Súkromna spoločnosť namiesto toho, aby si požičala peniaze z banky pri pomerne nízkych úr. sadzbách, radšej bude sľubovať desiatky % malým "investorom" za vidinou, že robia niečo ekologické...
A na CZ stránke opäť keci o "pasívnom príjme"... pričom nezabudli na dodatok: "vše je ověřené, vyzkoušené a funguje přesně tak, jak se tváří - firma vyplácí zisky bez problémů" :lol:
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Michael123 napísal:... pričom nezabudli na dodatok: "vše je ověřené, vyzkoušené a funguje přesně tak, jak se tváří - firma vyplácí zisky bez problémů"
A prečo by to nenapísali, keď je to pravda

//autoeditácia príspevku (09 Apr 2016, 15:24)
hojko napísal:To je dalsia pyramida, MLM ci Ponziho schema, kde si treba kupit nejaky balik a tym zhanas ludi pod seba???
Nemusíš nikoho zháňať. Proste im požičiaš peniaze a zarábaš. Alebo naopak, ak si chudobnejší Slovák, môžeš o projekte informovať iných, ktorí sa zapoja, a tak môžeš fungovať a zbieraním odmeny za ich vklady (pozor, nie Z ich vkladov, ale ZA ich vklady).
Rozdiel medzi nákupnou cenou odpadu a predajnou cenou granúl je 200%, takže naozaj majú z čoho vyplácať.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nezda sa ti to ako blud? Maju na tom obrovsky zisk a aj tak si poziciavaju po 100 € od ludi z roznych statov? A im este vyplacaju ''uroky'' 14 % za jeden cyklus (mesiac?). Keby si pozicali z banky 100 000 €, tak to maju s urokom do 10 % rocne a su za vodou. Pri zisku ako spominas by nemali najmensi problem so splacanim.
Uplne tu chyba zakladna motivacia tej firmy. Vsetko nasvedcuje tomu, ze je to pyramida.
Michael123
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Michael123 »

Cobra99: podobnými vetami: "všetko funguje, peniaze chodia, firma zatial vyplaca v poriadku" obhahujú ľudia podobní tebe rôzne podvody... Nikoho z tých ľudí nezaujíma v čom ta firma vlastne podniká a či tá "podnikateľská činnosť" vôbec dáva zmysel...hlavna vec je, že vyplaca peniaze....
A hento tu nejake granule a separovaný odpad... odmysli si tie sľubované úroky a spýtaj sa sám seba, či by si do toho dal peniaze....
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Doplnim Gothara, ze dnes fie uroky v banke nie su 10 percent, ale daju stlacit na 5 percent. Dokonca pri tovarnach o ktorych sa chvalia, ak by rucili majetkom, tak by to slo stiahnut aj na 3 percenta. A to je uz smiesny urok. Okrem toho o nieco taketo - recyklaciu, tak tam by bol isto zaujem aj z pozicie startupov a moznych investorov, boli by tam dotacie na ekologiu a recyklaciu z fondov EU, rozne statne dotacie a neviem co dalsie.
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak môžeš to brať aj ako startup a seba ako možného investora. O dotáciach sa môžeš dočítať na ich stránke.
A čo sa týka tých tvojich troch percent cez banku, neviem či si mal niekedy začínajúcu firmu a žiadal peniaze od banky na tvoj podnikateľský plán, ale čo mám informácie ja, tak sú tam úplne iné % úrokov.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ta spolocnost funguje uz rok, od sameho zaciatku ide cez Ponziho schemu a nikdy nespominali nic o uveroch a hlavne dotaciach z EU. Registrator domeny je utajeny, sidlo firmy je vo virtual office, viac najdes tu - https://bitcointalk.org/index.php?topic=1128611.0
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Registrátor domény je utajený? A to sa im ako podarilo? Každopádne registračné záznamy ukazujú ako registrátora EASYDNS TECHNOLOGIES, INC., tak neviem, aké utajenie máš na mysli. Virtuálne sídlo? Hm, kam to len potom tí ľudia (aj Slováci) chodia na stretnutia s nimi. Asi sedia niekde na obláčiku.
A čo sa týka ponziho, tak sa môže javiť každé podnikanie, kde sa narába s €. Na Slovensku máš dva veľké legálne ponziho schémy a nikoho to netrápi. Sociálnu poisťovňu a banky.
heker
Redeemer
Redeemer

Ano, je tam privacy registrator. Zial nechapes o co ide, vysvetlovat sa mi to nechce, mozes si to pohladat. Co ma virtualne sidlo spolocne s nejakymi stretnutiami napriklad niekde na srotovisku alebo v hoteloch na prednaskach? Ponziho schema, socialka a banky, to je argument ako svina, vlastne si ma uplne presvedcil teraz.
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Privacy registrator? Bežná prax aj na Slovensku, keď v online záznamoch napr. ako majiteľa mojich domén neuvidíš moje meno, ale napr. Websupport.
Pre mňa je podstatnejšie, že má firma funkčné prevádzky, do ktorých sa môžeš ísť pozrieť. Lepšie akoby mala len naleštenú kanceláriu kde len sedí sekretárka.
Vždy keď sa vyskytne možnosť zárobku, tak sa objavia ľudia s názorom, že je to jasná pyramída. Je to pochopiteľné. Tak OK, poďme to hrať na ponziho: Super, je to pyramída, hneď viem, čo môžem čakať. Teraz si len treba zvážiť, aké je riziko a kedy vybrať investíciu. Koľko tomu dávaš? Mesiac, dva? Keď sa pred rokom projekt začal rozbiehať, ponzi-diskutéri tomu tiež dávali max. pol roka a recyclix ešte stále funguje. Myslíš, že už sa naplnil počet ľudí, ktorí sú ochotní do toho investovať a majitelia to zavrú?
Sranda je ako ľudia hovoria, že je to ponzi, ale aj tak sa tam registrujú a snažia sa odtiaľ vybrať bonus 20€.
Uzavriem to, informáciu máte, každý nech sa rozhodne sám, nie je to povinné ako odvody.
AmaterTrader
Novice
Novice

Príspevok od používateľa AmaterTrader »

Tak, je to pyramída ? alebo borá vecička ? :)
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

jedna z ostatných výplat z Recyclixu
Prílohy
vyplata.png
heker
Redeemer
Redeemer

Dobra bieda.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ticho závidím :oops: :lol: :roll:
hovko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa hovko »

To už budeš mať za chvíľku aj na licenciu kairosu a budete zarábať ako pán :)
Cobra99
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Tak už budú recyklovať odpad aj z mekáču
https://www.facebook.com/RecyclixSloven ... 63/?type=3
Prílohy
image.jpg
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

toto ja totalne fascinujuce sledovat, hlavne po tom co som pol roka sledoval diskusiu o kairose, toto je 100% kopirka...

spolupraca s mcdonaldom, pecka, otazne je preco takuto super spolupracu mcdonald taji? skusil som trochu pogooglit a jedine informacie o tom su zo strany recyclixu...
bude to asi nieco podobne ako ked sa kairos chvalil spolupracou s nissanom. az kym sa nissan oficialne nevyjadril ze oni s tou firmou nemaju nic spolocne.

inak cobra99, kde maju tie "funkcne prevadzky"? uz si sa bol v nejakej pozriet? ja by som isiel. len neviem kde su.

//autoeditácia príspevku (06 Aug 2016, 10:21)
tak na bitcointalk sa uz nasiel niekto proaktivny a pisal na officialny europsky support mcdonaldu... ako sa ocakavalo, mcdonald o ziadnom kontrakte s recyclixom nic nevie.
Napísať odpoveď